Biz yakın değiliz. Yakın olsak bakar. Hastaneye falan gideceğimizde diğer çocukların yanında kalır. Çağırınca gelir de 2 güne bir gelmezler işte. Ben de öyle gideyim çocukları bırakayım geleyim temizlik yapayım desem gün biterAy benim k.validemden Allah razı olsun. o konuda hiç ikiletmez. ben çocuğu ona bırakırım, iş yapıcam derim. akşama kadar onda durur :)
yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal, deseneBiz yakın değiliz. Yakın olsak bakar. Hastaneye falan gideceğimizde diğer çocukların yanında kalır. Çağırınca gelir de 2 güne bir gelmezler işte. Ben de öyle gideyim çocukları bırakayım geleyim temizlik yapayım desem gün biter
bende o konuda rahatimAy benim k.validemden Allah razı olsun. o konuda hiç ikiletmez. ben çocuğu ona bırakırım, iş yapıcam derim. akşama kadar onda durur :)
Biz de küslük, yatak ayırmak olmaz. Ben saman alevi gibi parlar sönerim devam ettiremem istesem de, eşim hiç bi şey olmamış gibi davranır bi süre geçtikten sonra. Zaman her şeyin ilacıBen de söyleyeceğimi söyleyip susuyorum. Uzatma falan dersem "konuyu kapatma" diyor. Sustuğumda "konuşmuyorsun" diyor. vb vb uzayıp gidiyor. Surat yapıyor haftalarca konuşmuyor. saçma sapan konulardan uzayıp giden tartışmalar sonucu yatağı terkediyor. haftalarca ayrı yatıyor vs.
O yüzden bizim ilişki pek anlaşılabilecek gibi değil
Ben de uyur uyanırım biter benim için ama onun için aynı şey söz konusu değil.Biz de küslük, yatak ayırmak olmaz. Ben saman alevi gibi parlar sönerim devam ettiremem istesem de, eşim hiç bi şey olmamış gibi davranır bi süre geçtikten sonra. Zaman her şeyin ilacı
Günaydın kızlar
Dün epey ütü yaptım çamaşır yerleştirdim kızımla oynadım çamaşır yıkandı sabah astım. Ev düzenli durumda şu an ama kızımın odasına biraz büyük gardrop almam lazım marka öneriniz varsa çok sevinirim :))
ben günü seviyorum.
ama arkadaş yok:)
pasta börek çeşit çeşit bişeyler yapmayı çok seviyorum:)
benim de Ekim'le Aralık'ta günüm var. Yarım gram altın topluyoruz. Kızımın altın hesabında biriktiriyorum. Aralıkta toplam 16 gr civarı altını olmuş olacak :) Az olsun bizim olsun
dün parfüm aldim kavun vanilya yasemin kokusu ...:)
hafif kokulari çok seviyorum:)
Günaydın kızlar
Dün artık canıma tak dedi Kayınvalidemi çağırdım. O bebeği tutarken baya temizlik yaptım. Çok durmadılar ama yine de zor işler aradan çıktı. Kollarım hala ağrıyor
Bugün ben de 65.1 kiloya düşmüşüm çok şükür. 62 ile hamile kalmıştım, hedef 58.
Sabah bir makine çamaşır yıkayıp astım. 1 sepet çamaşırı katlayıp yerleştirdim.
Annem bayrama kadar yanımda. Bayramda beraber memlekete gideceğiz 20 gün de orda rahatım. Ama dönünce ne yapacağımı hiç bilmiyorum gözümde büyüyor. Ev işi yemeği geçtim 2 çocukla tek başıma nasıl yapıcam bilmiyorum. Tam emzirme ya da bebek ağlama krizindeyken büyük oğlum tuvaletim geldi, şunu getir bunu yap diye tutturuyor. Şimdi anneme ya da babasına paslıyorum ama tekken ne yaparım bilmem.
İş meselesi de ayrı sıkıntı başlasam bir dert Başlamasam ayrı dert, puff
Kesinlikle ben gerginken özellikle büyük oğlum daha çok sabrımı sınıyor gibi.Kolay gelsin canım.
Bu süreçte sakinliğini koru çocuklar stresli ortam da daha çok ilgi çekmeye çalışırlar.
belli bir dönemde hep ilgi ve sevgi görmek isterler.
yani bırak evi yemeği çocuklara odaklan.
belli bir düzene kavuştuğunda ev düzenine ve diğer yapmak istediklerine yoğunlaşırsın.
birde annen yanındayken buzluğa koyabileceğin yemekler hazırlamak kolaylık sağlayabilir.
tek kaldığında pratik hazırlarsın yemekleri
eşin yanında olduğu zamanlarda ev işlerini şöyle bir elden geçirirsin.
öncelik kendin ve çocukların olsun.
ben şu içindeki parça ayrı dışındaki ayrı netten incelerken sinir oluyorum gidip bakayım en iyisi ona canım :))ben ikeanın her ürününü çok seviyorum.
ben fresh kokular seviyorum yazlı kışlı.karpuz zambak ikilisde güzel oluyor.alt notalarada deniz yosunu misdün parfüm aldim kavun vanilya yasemin kokusu ...:)
hafif kokulari çok seviyorum:)
ben yatağını çok istemiştim şu büyüyen senin sanırım ondan.eşime aldıramadımben ikeanın her ürününü çok seviyorum.
ilk yıl biraz sıkıntılı geçiyor maalesef.mutlaka birilerini bulundur yanında bu sureçte.arada kendinize nefes alacak zamanalr bırakın.tek başına olsa bile.Kesinlikle ben gerginken özellikle büyük oğlum daha çok sabrımı sınıyor gibi.
Evet annemle buzluğa bi şeyler atacağız inşallah, memleketten de getireceklerim var.
Sağlık olsun bi şekilde halledilir herşey ama rahata alışınca da insan bir geriliyor
Teşekkürle mia
ben yatağını çok istemiştim şu büyüyen senin sanırım ondan.eşime aldıramadım
ben şu içindeki parça ayrı dışındaki ayrı netten incelerken sinir oluyorum gidip bakayım en iyisi ona canım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?