Ben kendimi ifade edip susuyorum, kendime dönüyorum. Uzatmıyorum, o uzatacak olursa da uzatma diyorum, kafamda da kurmuyorum. Böyle daha etkili oluyor.
iki çocuktan sonra böyle oluyor demek ki :)Dün de ben tartışacak gibi oldum, artık tartışamıyorum oysa ilk yıllar doludizgin tartışırdık. Büyüdük galiba
ben günü seviyorum.Günaydınlar
Bu sabah tartıldım 55.5 kilo olmuşum.
hedefime ulaştım sayılır.
1 kilo daha versem yeterli.
Dün arkadaşlar aralarında gün yapmayı düşünmüşler benide eklemişler.
kabul ettim ayda 1 en azından işten çıkınca görüşmeyi bırakmamış olurum.
kura çektik ilk gün bana çıktı şansıma ama ekimde başlayacak.
adamlara ne yapsak yararamiyoeşimle tartıştık, canım sıkıldı şimdi...
ben günü seviyorum.
ama arkadaş yok:)
pasta börek çeşit çeşit bişeyler yapmayı çok seviyorum:)
benim de Ekim'le Aralık'ta günüm var. Yarım gram altın topluyoruz. Kızımın altın hesabında biriktiriyorum. Aralıkta toplam 16 gr civarı altını olmuş olacak :) Az olsun bizim olsunGünaydınlar
Bu sabah tartıldım 55.5 kilo olmuşum.
hedefime ulaştım sayılır.
1 kilo daha versem yeterli.
Dün arkadaşlar aralarında gün yapmayı düşünmüşler benide eklemişler.
kabul ettim ayda 1 en azından işten çıkınca görüşmeyi bırakmamış olurum.
kura çektik ilk gün bana çıktı şansıma ama ekimde başlayacak.
Yasemin kokulu parfümleri ben de severim. Ama vanilya ve kavun bana ağır gelir :)dün parfüm aldim kavun vanilya yasemin kokusu ...:)
hafif kokulari çok seviyorum:)
biz artık öyle pastalı börekli gün yapmıyoruz. ya kahve günü yanına 1 tatlı, ya da sadece para toplanıyor.ben günü seviyorum.
ama arkadaş yok:)
pasta börek çeşit çeşit bişeyler yapmayı çok seviyorum:)
agir degil güzel hafif kokusu:)Yasemin kokulu parfümleri ben de severim. Ama vanilya ve kavun bana ağır gelir :)
ben olsam yaparimbiz artık öyle pastalı börekli gün yapmıyoruz. ya kahve günü yanına 1 tatlı, ya da sadece para toplanıyor.
gelmiş geçmiş en sevdiğim parfüm avon pur blanca. çok severim onu.Yasemin kokulu parfümleri ben de severim. Ama vanilya ve kavun bana ağır gelir :)
Benim tek rahatsız olmadan kullanabildiğim Calvin Klein Beautygelmiş geçmiş en sevdiğim parfüm avon pur blanca. çok severim onu.
Çağır 2 günde birGünaydın kızlar
Dün artık canıma tak dedi Kayınvalidemi çağırdım. O bebeği tutarken baya temizlik yaptım. Çok durmadılar ama yine de zor işler aradan çıktı. Kollarım hala ağrıyor
O kadar gelmezler.Çağır 2 günde bir
Ay benim k.validemden Allah razı olsun. o konuda hiç ikiletmez. ben çocuğu ona bırakırım, iş yapıcam derim. akşama kadar onda durur :)O kadar gelmezler.Kaç aydır gelmiyorlardı işte çağırınca geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?