Hiç Erken kalkamıyorum, uyansam da psikolojik olarak yorgun hissediyorum. Aslında 5-6 gibi kalksam kendime çok güzel zaman ayırabilirdim. Sabah koştur koştur bir şeyler yapmayı hiç sevmiyorum

Hiç Erken kalkamıyorum, uyansam da psikolojik olarak yorgun hissediyorum. Aslında 5-6 gibi kalksam kendime çok güzel zaman ayırabilirdim. Sabah koştur koştur bir şeyler yapmayı hiç sevmiyorum
bence bi dene:)
çok güzel bi gün oluyor sabahlari.
tertemiz bi güne uyaniyorsun enerjiniz yerine geliyor.
benim bu durum hoşuma gitti
aslında 5:30ta uyaniyordum.
namaza kalkmak için 4:30 olarak belirledim.
daha çok vaktim olmaya başladi bu bana çok iyi geldi
Ayni uygulamayı haftasonuna değerlendirebilsem çok iyi olucaK
akşamda 22:00 de uyumayı hedefliyorum:)

ben de kalkamıyorum.
2-3 sene önce Karatay diyeti yaparken 6 gibi kalkar kahvaltımı falan eder öyle çıkardım. ama hiç alışamadım. kaç ay sonra en başa döndüm.

Deneyeceğim bakalım. Gece emzirmeye kalktığım için çok uykusuz oluyorum sabahları ama yine de bi deneyeceğim bakalım

ben de kalkamıyorum.
2-3 sene önce Karatay diyeti yaparken 6 gibi kalkar kahvaltımı falan eder öyle çıkardım. ama hiç alışamadım. kaç ay sonra en başa döndüm.
Çalışırken 7 de kalkıyorum ama şu an 7 de bile gözümü açamıyorum, 4te emzirmeye kalkınca çok dinç oluyorum ama o saatte kalksam sabaha kadar ne yapacağım diye düşünüyorum. Tekrar uyuyup uyanınca da bütün gece uyumamışım gibi oluyor

işte ben tekrar uyuyamiyorum.
uyurken sersemleşiyorum. sabah bi erken kalktim dinç gibi.:)
mutlu oluyorum gerçekten.

Selam Kızlar nasılsınız. Dün eşim girişle oturma odasını boyadı. Tertemiz oldu valla çok beğendim. Cumartesi genel temizlik için yardımcı gelecekti ama gelemedi bana kaldı bütün işler. Bu arada evde beni en çok oyalayan yerleri yazdım. yavaş yavaş çare bulacağım inşallah buralara. Siz nasılsınız çok bakamıyorum artık

Valla ben sıcaklarla bogusuyorum hiçbirşey yapmadim bugün sadece yemeklerimi yaptım az öncede yedik oğlusla...

Evin günlük temizliklerini falan yapıyorum onda bir sorun yok cam kapı temizliklerinide yapıyorum sadece dolap içleri baza altı buralar çok karışık onları yapmam lazım yine üşeniyorum

Sen nerelerdeydin yahu bi ara kayboldun.
Ben bu gün yatak odası dolabını boşaltacağım sen de yap benimle

Günaydın kızlar
Evi gördükçe kibrit çakasım geliyor. Ağustosa dağınık girmek istemiyorum hızlandırılmış moda geçiyorum bu gün
Ben farkettim ki bizim gardolap evin en sorunlu bölümlerinden biri. Ben her ay bir kere dolabı komple boşaltıp tekrar düzenliyorum yine de düzen yakalayamadım. Tekrar bozuluyor. Kıyafet dışında her şey orda nerdeyse.

temmuz ayı hedeflerim;
1. 84.2 kg ile başladığım bu ayı 79 kg olarak bitirmek / bu sabah 79.8 geldim elveda 80 li kilolar :)
2. Oğlumu düzenli olarak hergün kreşe götürmek / bu hedeften sonra hergün götürdüm çook hasta oldu eylüle kadar kreşe ara verdik
3. İşten sonra oğlumla başbaşa 1 saat geçirmek / başbaşa kesintisiz 1 saat olmasa da beraber takılıyoruz aramız çook iyi
4. İşten sonra kızımla başbaşa 1 saat geçirmek / bu konuda tamam
5. Günlük 10 dk da olsa eşime sarılmak (2 çocuk, annem ve babam da var birbirimizi çok ihmal ettik) / bu madde bile yetti bize
6. Öfkemi kontrol altına almak / kesinlikle çook etkili öfke kontrolü olunca evde işler düzeldi
7. Negatif düşünceleri bırakmak zihnimi iyiye güzele programlamak / niyet ettim herşey çok güzel oldu
8. Bu ay en az 1 defa arkadaşlarımla görüşmek / görüşüldü
9. Ailecek hafta sonu tatil kaçamağı yapmak / oğlumun kulağı rahatsız olduğu için iptal ettik
10. Sadece acil ihtiyaçları almak / kısmen başarılıyım. çocuklara indirimden kışlık kıyafet aldım. acil değildi ama ihtiyaçtı
11. Birikime başlamak /
12. İşime daha iyi konsantre olmak ve görevlerimi en kısa sürede tamamlamak /
13. Kitap okumak / çok geniş bir hedef olmuş. okudum ama istediğim kadar değil. daha ölçülebilir hedefler koymalıyım
14. Hergün azda olsa makyaj yapmak / bu işte tamam
15. Çocuklardan sonra akşam yatmadan diş fırçalama alışkanlığımı sürdüremiyorum her gece dişlerimi fırçalamak / malesef her gece olmadı ama yinede iyi yol aldım

Rabbim şifa versin canım
Bakıcı mı bakıyor ben orayı kaçırmışım. En son babaanne bakacaktı. Bayadır girmiyormuşum
Atsana atsana merak ettim beni geçmiş misin

bu hedef işini sevdim ben
ağustos ayı hedeflerim;
1. Temmuz ayı hedeflerine aynen devam etmek
2. Her gün en az 20 sayfa kitap okumak
3. 79 ile başladığım ayı 75 kg ile tamamlamak
4. Her gün en az 15 dk spor yapmak
5. Her gün niyet çalışması yapmak

ağustos ayı tüm hedeflerimizi kolaylıkla gerçekleştirdiğimiz bir ayın olsun

konmari izle katlama şekilleri öğren.
benim iç çamaşirlarim çekmecede çokaşiri daginik olurdu.
bi yöntem buldum nette araştirdim youtubede katlama şekilleri öğrendim..
bölelikle hiç dagilmiyor güzelce koyup yerleştiriyorum.:)
eşim bu durumdan memnun:)
nette katlama şekilleri var dagilmayacak bi şekilde.

geçmiş gitmiş olsun mia. babacığın en kısa sürede sağlığına kavussun.

çocuklar yeni duruma bizden daha kolay adapte oluyor o konuda şanslıyız.

Rabbim şifa versin canım
Bakıcı mı bakıyor ben orayı kaçırmışım. En son babaanne bakacaktı. Bayadır girmiyormuşum
Atsana atsana merak ettim beni geçmiş misin
annesi bakiyordu. annesi de hastanedeki babasinin rahatsizlığı için aninda kaldiği için bi süreliğe babaannesi bakiyor. iyileşince annesi bakacak ben doğru mu okudum bilmiyorum.

o şekilde çok kırışmıyor mu?
ben neredeyse çoraplarımı bile asacağım askıya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…