eşinizin dedesi için geçmiş olsun.
evet ev hayati bi başka oluyor alışınca.
Hiç Erken kalkamıyorum, uyansam da psikolojik olarak yorgun hissediyorum. Aslında 5-6 gibi kalksam kendime çok güzel zaman ayırabilirdim. Sabah koştur koştur bir şeyler yapmayı hiç sevmiyorumgünaydin.
haftasonu düğünlerden dolayı yorgunum..
haftasonu cumartesi günü temizlik yaptık eşimle.
dikiş dikemedim.
hiç yapacak durumda degilim enerjim yok.
bu arada
bugün 4:30 ta kalktım
namazimi kıldım
6 da alarm yapmışım fakat tekrar uyku tutmadi.;
5:20 dekalkıp kahvaltimi yaptım.
çay yerine bitki çay içmek yeşilçay içecegim.
4:30ta kalkmak durumu çok hoşuma gitti.
sporumu yaptım dişlerimi firçaladim. her işi yapma firsati buldum:)
bence bi dene:)Hiç Erken kalkamıyorum, uyansam da psikolojik olarak yorgun hissediyorum. Aslında 5-6 gibi kalksam kendime çok güzel zaman ayırabilirdim. Sabah koştur koştur bir şeyler yapmayı hiç sevmiyorum
cts bi temizleTeşekkür ederim.
Dağınık da olsa evimi arıyorum
ben de kalkamıyorum.Hiç Erken kalkamıyorum, uyansam da psikolojik olarak yorgun hissediyorum. Aslında 5-6 gibi kalksam kendime çok güzel zaman ayırabilirdim. Sabah koştur koştur bir şeyler yapmayı hiç sevmiyorum
Deneyeceğim bakalım. Gece emzirmeye kalktığım için çok uykusuz oluyorum sabahları ama yine de bi deneyeceğim bakalımbence bi dene:)
çok güzel bi gün oluyor sabahlari.
tertemiz bi güne uyaniyorsun enerjiniz yerine geliyor.
benim bu durum hoşuma gitti
aslında 5:30ta uyaniyordum.
namaza kalkmak için 4:30 olarak belirledim.
daha çok vaktim olmaya başladi bu bana çok iyi geldi
Ayni uygulamayı haftasonuna değerlendirebilsem çok iyi olucaK
akşamda 22:00 de uyumayı hedefliyorum:)
Çalışırken 7 de kalkıyorum ama şu an 7 de bile gözümü açamıyorum, 4te emzirmeye kalkınca çok dinç oluyorum ama o saatte kalksam sabaha kadar ne yapacağım diye düşünüyorum. Tekrar uyuyup uyanınca da bütün gece uyumamışım gibi oluyorben de kalkamıyorum.
2-3 sene önce Karatay diyeti yaparken 6 gibi kalkar kahvaltımı falan eder öyle çıkardım. ama hiç alışamadım. kaç ay sonra en başa döndüm.
işte ben tekrar uyuyamiyorum.Çalışırken 7 de kalkıyorum ama şu an 7 de bile gözümü açamıyorum, 4te emzirmeye kalkınca çok dinç oluyorum ama o saatte kalksam sabaha kadar ne yapacağım diye düşünüyorum. Tekrar uyuyup uyanınca da bütün gece uyumamışım gibi oluyor
Valla ben sıcaklarla bogusuyorum hiçbirşey yapmadim bugün sadece yemeklerimi yaptım az öncede yedik oğlusla...Selam Kızlar nasılsınız. Dün eşim girişle oturma odasını boyadı. Tertemiz oldu valla çok beğendim. Cumartesi genel temizlik için yardımcı gelecekti ama gelemedi bana kaldı bütün işler. Bu arada evde beni en çok oyalayan yerleri yazdım. yavaş yavaş çare bulacağım inşallah buralara. Siz nasılsınız çok bakamıyorum artık
Sen nerelerdeydin yahu bi ara kayboldun.Valla ben sıcaklarla bogusuyorum hiçbirşey yapmadim bugün sadece yemeklerimi yaptım az öncede yedik oğlusla...
Evin günlük temizliklerini falan yapıyorum onda bir sorun yok cam kapı temizliklerinide yapıyorum sadece dolap içleri baza altı buralar çok karışık onları yapmam lazım yine üşeniyorum
temmuz ayı hedeflerim;temmuz ayı hedeflerim;
1. 84.2 kg ile başladığım bu ayı 79 kg olarak bitirmek
2. Oğlumu düzenli olarak hergün kreşe götürmek
3. İşten sonra oğlumla başbaşa 1 saat geçirmek
4. İşten sonra kızımla başbaşa 1 saat geçirmek
5. Günlük 10 dk da olsa eşime sarılmak (2 çocuk, annem ve babam da var birbirimizi çok ihmal ettik)
6. Öfkemi kontrol altına almak
7. Negatif düşünceleri bırakmak zihnimi iyiye güzele programlamak
8. Bu ay en az 1 defa arkadaşlarımla görüşmek
9. Ailecek hafta sonu tatil kaçamağı yapmak
10. Sadece acil ihtiyaçları almak
11. Birikime başlamak
12. İşime daha iyi konsantre olmak ve görevlerimi en kısa sürede tamamlamak
13. Kitap okumak
14. Hergün azda olsa makyaj yapmak
15. Çocuklardan sonra akşam yatmadan diş fırçalama alışkanlığımı sürdüremiyorumher gece dişlerimi fırçalamak
Rabbim şifa versin canımGünaydın kızlar dün babam ameliyat oldu
güzel geçmiş ameliyat çok şükür şuan yoğun bakımda.
kızım bakıcısına alıştı.
işler yavaş yavaş azalmaya başladı
ama ev berbat durumdaanka sana foto atsam inanamazsın o derece
konmari izle katlama şekilleri öğren.Günaydın kızlar
Evi gördükçe kibrit çakasım geliyor. Ağustosa dağınık girmek istemiyorum hızlandırılmış moda geçiyorum bu gün
Ben farkettim ki bizim gardolap evin en sorunlu bölümlerinden biri. Ben her ay bir kere dolabı komple boşaltıp tekrar düzenliyorum yine de düzen yakalayamadım. Tekrar bozuluyor. Kıyafet dışında her şey orda nerdeyse.
geçmiş gitmiş olsun mia. babacığın en kısa sürede sağlığına kavussun.Günaydın kızlar dün babam ameliyat oldu
güzel geçmiş ameliyat çok şükür şuan yoğun bakımda.
kızım bakıcısına alıştı.
işler yavaş yavaş azalmaya başladı
ama ev berbat durumdaanka sana foto atsam inanamazsın o derece
annesi bakiyordu. annesi de hastanedeki babasinin rahatsizlığı için aninda kaldiği için bi süreliğe babaannesi bakiyor. iyileşince annesi bakacak ben doğru mu okudum bilmiyorum.Rabbim şifa versin canım
Bakıcı mı bakıyor ben orayı kaçırmışım. En son babaanne bakacaktı. Bayadır girmiyormuşum
Atsana atsana merak ettim beni geçmiş misin
o şekilde çok kırışmıyor mu?konmari izle katlama şekilleri öğren.
benim iç çamaşirlarim çekmecede çokaşiri daginik olurdu.
bi yöntem buldum nette araştirdim youtubede katlama şekilleri öğrendim..
bölelikle hiç dagilmiyor güzelce koyup yerleştiriyorum.:)
eşim bu durumdan memnun:)
nette katlama şekilleri var dagilmayacak bi şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?