annesi bakiyordu. annesi de hastanedeki babasinin rahatsizlığı için aninda kaldiği için bi süreliğe babaannesi bakiyor. iyileşince annesi bakacak ben doğru mu okudum bilmiyorum.
hayır çekmecede düzgün bi şekilde yerleştiriyorum kırışmıyor:)o şekilde çok kırışmıyor mu?
ben neredeyse çoraplarımı bile asacağım askıya :)
Geçmiş olsun en kısa sürede evine dönsün inşallah sağlıklaGünaydın kızlar dün babam ameliyat oldu
güzel geçmiş ameliyat çok şükür şuan yoğun bakımda.
kızım bakıcısına alıştı.
işler yavaş yavaş azalmaya başladı
ama ev berbat durumdaanka sana foto atsam inanamazsın o derece
Neredeyse tamamı yapılmış hedeflerin süpersintemmuz ayı hedeflerim;
1. 84.2 kg ile başladığım bu ayı 79 kg olarak bitirmek / bu sabah 79.8 geldim elveda 80 li kilolar :)
2. Oğlumu düzenli olarak hergün kreşe götürmek / bu hedeften sonra hergün götürdüm çook hasta oldu eylüle kadar kreşe ara verdik
3. İşten sonra oğlumla başbaşa 1 saat geçirmek / başbaşa kesintisiz 1 saat olmasa da beraber takılıyoruz aramız çook iyi
4. İşten sonra kızımla başbaşa 1 saat geçirmek / bu konuda tamam
5. Günlük 10 dk da olsa eşime sarılmak (2 çocuk, annem ve babam da var birbirimizi çok ihmal ettik) / bu madde bile yetti bize
6. Öfkemi kontrol altına almak / kesinlikle çook etkili öfke kontrolü olunca evde işler düzeldi
7. Negatif düşünceleri bırakmak zihnimi iyiye güzele programlamak / niyet ettim herşey çok güzel oldu
8. Bu ay en az 1 defa arkadaşlarımla görüşmek / görüşüldü
9. Ailecek hafta sonu tatil kaçamağı yapmak / oğlumun kulağı rahatsız olduğu için iptal ettik
10. Sadece acil ihtiyaçları almak / kısmen başarılıyım. çocuklara indirimden kışlık kıyafet aldım. acil değildi ama ihtiyaçtı
11. Birikime başlamak /
12. İşime daha iyi konsantre olmak ve görevlerimi en kısa sürede tamamlamak /
13. Kitap okumak / çok geniş bir hedef olmuş. okudum ama istediğim kadar değil. daha ölçülebilir hedefler koymalıyım
14. Hergün azda olsa makyaj yapmak / bu işte tamam
15. Çocuklardan sonra akşam yatmadan diş fırçalama alışkanlığımı sürdüremiyorumher gece dişlerimi fırçalamak / malesef her gece olmadı ama yinede iyi yol aldım
merin sen iç çamaşirlarini ütülüyormuydun?o şekilde çok kırışmıyor mu?
ben neredeyse çoraplarımı bile asacağım askıya :)
ay yanlış okumuşum :/
bakici mi var mia?
baban için geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşip evine dösün inşaALLAH.
Rabbim şifa versin canım
Bakıcı mı bakıyor ben orayı kaçırmışım. En son babaanne bakacaktı. Bayadır girmiyormuşum
Atsana atsana merak ettim beni geçmiş misin
çok iyi olmuş köyde böcekler bitler dolu olur. ben yeğenimden biliyorum.babannesine git gel sorun oldu birde böcekler yedi kızımı
hemen birini bulduk geçici olarak.
Yazdım ya kıyafet dışındaki eşyalar dağılıyorkonmari izle katlama şekilleri öğren.
benim iç çamaşirlarim çekmecede çokaşiri daginik olurdu.
bi yöntem buldum nette araştirdim youtubede katlama şekilleri öğrendim..
bölelikle hiç dagilmiyor güzelce koyup yerleştiriyorum.:)
eşim bu durumdan memnun:)
nette katlama şekilleri var dagilmayacak bi şekilde.
Anladım canım hayırlısı olsun bakalım. Bulmuşsunuz birini en azından. Baban sağlığına kavuşunca eski düzeninize dönersinizbabannesine git gel sorun oldu birde böcekler yedi kızımı
hemen birini bulduk geçici olarak.
BEn de orda kalmıştım araya bakıcı girmişannesi bakiyordu. annesi de hastanedeki babasinin rahatsizlığı için aninda kaldiği için bi süreliğe babaannesi bakiyor. iyileşince annesi bakacak ben doğru mu okudum bilmiyorum.
Daha da iyi olsun inşallah.Günaydın kızlar dün babam ameliyat oldu
güzel geçmiş ameliyat çok şükür şuan yoğun bakımda.
kızım bakıcısına alıştı.
işler yavaş yavaş azalmaya başladı
ama ev berbat durumdaanka sana foto atsam inanamazsın o derece
babaannesi köyde bakacaktı ama köyde kötü oldu çocuk o yüzden bakıcıyla devam etmeye karar vermişti diye hatırlıyorum bende
Benim temmuz için yapılacaklarım.
Pazar günü davet var önemli katılmasak olmazmış.
saçlarım boyanacak ve fön çekilecek.
bayrama kadar evi temizlemek.
şimdilik acil işler bunlar.
rutinleri yapamıyorum malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?