Geçmiş olsun en kısa sürede evine dönsün inşallah sağlıkla

Neredeyse tamamı yapılmış hedeflerin süpersin
Bende ağustos için hedef koyup bu ayı değerlendirmeliyim seni de okuyunca gaza geldim şimdi hadi bakalım

ay yanlış okumuşum :/
bakici mi var mia?
baban için geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşip evine dösün inşaALLAH.

Rabbim şifa versin canım
Bakıcı mı bakıyor ben orayı kaçırmışım. En son babaanne bakacaktı. Bayadır girmiyormuşum
Atsana atsana merak ettim beni geçmiş misin

babannesine git gel sorun oldu birde böcekler yedi kızımı
hemen birini bulduk geçici olarak.

Günaydın arkadaşlar;

Güzel, sıcak bir günden günaydın :) Hepinize harika bir gün olsun.
Bayramda evde olacağımıza net şekilde karar verilmiş durumda. Eğer bayram öncesi maaş yatarsa günü birlik bir yerlere gideceğiz sadece. Araba kiralayıp konya veya safranbolu yapmayı düşünüyoruz.

Bayramda sadeleşme ile ilgili baya yol katetmeyi planladım. Hiç elimi atmadığım yerleri bir düzenleyeceğim.

Dün kızımı parka götürdüm. alışveriş yaptım. banyosunu yaptırdım.Kızı uyuttuktan sonra yığılmış olan ütüleri hallettim. 2 makine çamaşır yıkadım astım. Evi toparladım. Kızıma yaptığım ilikli kemik suyunu buz kalıbına koyup dondurdum ve buzdolabı poşetine kaldırdım.
Baya verimli bir akşam oldu. :)

Yazdım ya kıyafet dışındaki eşyalar dağılıyor

babannesine git gel sorun oldu birde böcekler yedi kızımı
hemen birini bulduk geçici olarak.
Anladım canım hayırlısı olsun bakalım. Bulmuşsunuz birini en azından. Baban sağlığına kavuşunca eski düzeninize dönersiniz

annesi bakiyordu. annesi de hastanedeki babasinin rahatsizlığı için aninda kaldiği için bi süreliğe babaannesi bakiyor. iyileşince annesi bakacak ben doğru mu okudum bilmiyorum.
BEn de orda kalmıştım araya bakıcı girmiş

Daha da iyi olsun inşallah.
Çok sevindim ameliyatın iyi geçmesine.

Benim temmuz için yapılacaklarım.

Pazar günü davet var önemli katılmasak olmazmış.
saçlarım boyanacak ve fön çekilecek.

bayrama kadar evi temizlemek.

şimdilik acil işler bunlar.
rutinleri yapamıyorum malesef.

Niyet ettim ben de bir işe koyulmaya.
"hat Sugar Film" belgeselini izledim.

Tek ama tek dileğim şekeri hayatımdan çıkarmak.
Çayım kahvem şekersiz. ama abur cubur, yapay şeker barındıran gıdalardan vazgeçemiyorum.

Allahım sen gazamı mübarek kıl.

Bu sabah "şeker minimalliği" ile başladım. bitirmek de nasip olur umuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…