Çok geçmiş olsun tekrar, hemen toparlanır inşallahGünaydın kızlar dün babam ameliyat oldu
güzel geçmiş ameliyat çok şükür şuan yoğun bakımda.
kızım bakıcısına alıştı.
işler yavaş yavaş azalmaya başladı
ama ev berbat durumdaanka sana foto atsam inanamazsın o derece
3. Madde de neler yaptınız, 6. Madde için nasıl bir yol izledin? Bu arada tebrikler verimli bir ay olmuştemmuz ayı hedeflerim;
1. 84.2 kg ile başladığım bu ayı 79 kg olarak bitirmek / bu sabah 79.8 geldim elveda 80 li kilolar :)
2. Oğlumu düzenli olarak hergün kreşe götürmek / bu hedeften sonra hergün götürdüm çook hasta oldu eylüle kadar kreşe ara verdik
3. İşten sonra oğlumla başbaşa 1 saat geçirmek / başbaşa kesintisiz 1 saat olmasa da beraber takılıyoruz aramız çook iyi
4. İşten sonra kızımla başbaşa 1 saat geçirmek / bu konuda tamam
5. Günlük 10 dk da olsa eşime sarılmak (2 çocuk, annem ve babam da var birbirimizi çok ihmal ettik) / bu madde bile yetti bize
6. Öfkemi kontrol altına almak / kesinlikle çook etkili öfke kontrolü olunca evde işler düzeldi
7. Negatif düşünceleri bırakmak zihnimi iyiye güzele programlamak / niyet ettim herşey çok güzel oldu
8. Bu ay en az 1 defa arkadaşlarımla görüşmek / görüşüldü
9. Ailecek hafta sonu tatil kaçamağı yapmak / oğlumun kulağı rahatsız olduğu için iptal ettik
10. Sadece acil ihtiyaçları almak / kısmen başarılıyım. çocuklara indirimden kışlık kıyafet aldım. acil değildi ama ihtiyaçtı
11. Birikime başlamak /
12. İşime daha iyi konsantre olmak ve görevlerimi en kısa sürede tamamlamak /
13. Kitap okumak / çok geniş bir hedef olmuş. okudum ama istediğim kadar değil. daha ölçülebilir hedefler koymalıyım
14. Hergün azda olsa makyaj yapmak / bu işte tamam
15. Çocuklardan sonra akşam yatmadan diş fırçalama alışkanlığımı sürdüremiyorumher gece dişlerimi fırçalamak / malesef her gece olmadı ama yinede iyi yol aldım
kat izi de mi olmuyorhayır çekmecede düzgün bi şekilde yerleştiriyorum kırışmıyor:)
yazınca gerçekten daha etkili oluyormuş :)Neredeyse tamamı yapılmış hedeflerin süpersin
Bende ağustos için hedef koyup bu ayı değerlendirmeliyim seni de okuyunca gaza geldim şimdi hadi bakalım
ben nasıl katlarsam katlayayım, ütülemeden giyemiyorum. konfeksiyon tarzı da katlasam kıyafetleri, o yanlardaki çizgiler beni rahatsız ediyor. Kondo tarzı bana pek uymadı. bir çok şeyi katlarken yuvarlıyor, bu da daha çok kırışmasına sebep oluyor bana göre. sevmedim.kat izi de mi olmuyor
Valla uzunca bi süre instagrmda ev düzen temizlik sayfalarını takip ediyorsun oyuzden arada baktım buraya hoş onlar temizlik düzen yaptı ben izledimSen nerelerdeydin yahu bi ara kayboldun.
Ben bu gün yatak odası dolabını boşaltacağım sen de yap benimle
olmuyor :)kat izi de mi olmuyor
nasıl katlıyorsunuz peki..ben nasıl katlarsam katlayayım, ütülemeden giyemiyorum. konfeksiyon tarzı da katlasam kıyafetleri, o yanlardaki çizgiler beni rahatsız ediyor. Kondo tarzı bana pek uymadı. bir çok şeyi katlarken yuvarlıyor, bu da daha çok kırışmasına sebep oluyor bana göre. sevmedim.
3. madde ; adım adım setine üye oldum ne zamandır aklımdaydı ancak 34. ayda alabildim çünkü evde etkinlik işinde zorlanmaya başladım setteki etkinlikleri yapıyoruz (arkadaş pakolini daha güzel dedi onu da araştırıyorum)3. Madde de neler yaptınız, 6. Madde için nasıl bir yol izledin? Bu arada tebrikler verimli bir ay olmuş
bu ara kendimi frenliyorum sıcakta uğraşma diyorum ama hiç içim rahat değilmerin sen iç çamaşirlarini ütülüyormuydun?
ben hiç ütülemem ya
yaz dönemi zor benim için. sıcakta limonata kola vb şeyler içiyorum.Niyet ettim ben de bir işe koyulmaya.
"hat Sugar Film" belgeselini izledim.
Tek ama tek dileğim şekeri hayatımdan çıkarmak.
Çayım kahvem şekersiz. ama abur cubur, yapay şeker barındıran gıdalardan vazgeçemiyorum.
Allahım sen gazamı mübarek kıl.
Bu sabah "şeker minimalliği" ile başladım. bitirmek de nasip olur umuyorum.
bende sevemedim onun için meraktayım.ben nasıl katlarsam katlayayım, ütülemeden giyemiyorum. konfeksiyon tarzı da katlasam kıyafetleri, o yanlardaki çizgiler beni rahatsız ediyor. Kondo tarzı bana pek uymadı. bir çok şeyi katlarken yuvarlıyor, bu da daha çok kırışmasına sebep oluyor bana göre. sevmedim.
olmuyor :)
hiç ütülemiyorum. içinde kalicak iççamaşirlari:) hergün degişiyorsun bide ütüyü hiç yapmam:)
Alt çamaşırları ben de ütülüyorumbu ara kendimi frenliyorum sıcakta uğraşma diyorum ama hiç içim rahat değil
annem ipten alıp katlıyor bana göstermeden yoksa elinden kapıp ütülüyorum
Ben 2 saattir bebeğin çamaşırlarını katlayamadım hiç izin vermiyor sürekli kucağımdaValla uzunca bi süre instagrmda ev düzen temizlik sayfalarını takip ediyorsun oyuzden arada baktım buraya hoş onlar temizlik düzen yaptı ben izledim
Bugün yapamam birşey canım oğluma sözüm vardı dışarı çıkarıcam birazdan erken gelirsen yaparım ama zaten balkona çıkarıcam yatakları güneşlensinn iyice yarın yapabilirim
Çok güzel anlatmışsın, teşekkürler. Benim de kendimi bir silkelemem lazım aynı anlattığın gibiyim şu an3. madde ; adım adım setine üye oldum ne zamandır aklımdaydı ancak 34. ayda alabildim çünkü evde etkinlik işinde zorlanmaya başladım setteki etkinlikleri yapıyoruz (arkadaş pakolini daha güzel dedi onu da araştırıyorum)
-balkonda bisiklet sürüyor , schoter biniyor ben de onu izliyorum yanımdan geçerken öpücük atıyoruz birbirimize, el sallıyoruz, birer renk söylüyoruz, hayvan ismi söylüyoruz.... bildikleri bitince düşünmek için yavaş yavaş sürüyor falan eğleniyoruz.
-su ile oynuyoruz, balkon yıkıyoruz, bisikletini yıkıyoruz, balona su doldurup savaşıyoruz, su tabancası ile oynuyoruz, baloncuk yapıyoruz.
-bir de kendimi etkinlik yapmak zorunda hissetmeyi bıraktım. oğlumu banyo yaptırmayı bile başbaşa geçen saatten sayıyorum. 1 saat kesintisiz etkinlik yapmaktı hedefim baktım iki çocukla beni zorluyor geriliyorum. oğlumun etkinlikten çok mutlu anneye ihtiyacı var diye kendime hatırlatıyorum.
- yemek yemek işkence bizde yemekte geriliyorduk. önce kendisi yiyor hemen doydum diyor. o zaman devreye giriyoruz mesela gözünü kapatıyor ben ağzına yemek veriyorum hangi yemek olduğunu tahmin ediyor.
yemeğin adını o söylüyor ben onun söylediği yemeği veriyorum.
rengini söylüyor o renkte meyve veriyorum.
sayı söylüyor o kadar makarna, barbunya vb yiyevekleri takıyorum çatala, söylediği sayı kadar pirinç koyuyorum kaşığa :)
6. madde;ben çok gergin bir karakterim. herşeyi tam yapmalıyım. yapmayınca geriliyorum ve etrafımdaki herkese bağırıyorum.
burada da çocukların mutlu anneye ihtiyacı var diye tekrarlıyorum.
bir de çocuklarımın ileride beni bağıran anne diye hatırlamasını istemiyorum bu da beni motive ediyor.
bakıyorum da her geçen gün büyüyorlar bu günler bir daha gelmeyecek onun için tadını çıkarmayı seçiyorum
biraz uzun oldu biliyorum lohusalık ve 2 bebek evde çoook zorluyor. zona olmuştum hatırlarsan. işe gitmek lohusalıktan çıkmak sağlıklı düşünmeyi sağlıyor. geçecek bunlar biraz sabır.
Bu yazı hoşuma gittiÇok güzel anlatmışsın, teşekkürler. Benim de kendimi bir silkelemem lazım aynı anlattığın gibiyim şu an
Evet çok güzelmiş favorilere ekledim :)Bu yazı hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?