Çok geçmiş olsun tekrar, hemen toparlanır inşallah

3. Madde de neler yaptınız, 6. Madde için nasıl bir yol izledin? Bu arada tebrikler verimli bir ay olmuş

Neredeyse tamamı yapılmış hedeflerin süpersin
Bende ağustos için hedef koyup bu ayı değerlendirmeliyim seni de okuyunca gaza geldim şimdi hadi bakalım
yazınca gerçekten daha etkili oluyormuş :)
ağustos hedeflerimi az tuttum bayram tatili var eşimin kardeşinin nişanı var düzen bozulacak gün sayısı fazla

kat izi de mi olmuyor
ben nasıl katlarsam katlayayım, ütülemeden giyemiyorum. konfeksiyon tarzı da katlasam kıyafetleri, o yanlardaki çizgiler beni rahatsız ediyor. Kondo tarzı bana pek uymadı. bir çok şeyi katlarken yuvarlıyor, bu da daha çok kırışmasına sebep oluyor bana göre. sevmedim.

Sen nerelerdeydin yahu bi ara kayboldun.
Ben bu gün yatak odası dolabını boşaltacağım sen de yap benimle
Valla uzunca bi süre instagrmda ev düzen temizlik sayfalarını takip ediyorsun oyuzden arada baktım buraya hoş onlar temizlik düzen yaptı ben izledim

Bugün yapamam birşey canım oğluma sözüm vardı dışarı çıkarıcam birazdan erken gelirsen yaparım ama zaten balkona çıkarıcam yatakları güneşlensinn iyice yarın yapabilirim

nasıl katlıyorsunuz peki..

3. Madde de neler yaptınız, 6. Madde için nasıl bir yol izledin? Bu arada tebrikler verimli bir ay olmuş
3. madde ; adım adım setine üye oldum ne zamandır aklımdaydı ancak 34. ayda alabildim çünkü evde etkinlik işinde zorlanmaya başladım setteki etkinlikleri yapıyoruz (arkadaş pakolini daha güzel dedi onu da araştırıyorum)
-balkonda bisiklet sürüyor , schoter biniyor ben de onu izliyorum yanımdan geçerken öpücük atıyoruz birbirimize, el sallıyoruz, birer renk söylüyoruz, hayvan ismi söylüyoruz.... bildikleri bitince düşünmek için yavaş yavaş sürüyor falan eğleniyoruz.
-su ile oynuyoruz, balkon yıkıyoruz, bisikletini yıkıyoruz, balona su doldurup savaşıyoruz, su tabancası ile oynuyoruz, baloncuk yapıyoruz.
-bir de kendimi etkinlik yapmak zorunda hissetmeyi bıraktım. oğlumu banyo yaptırmayı bile başbaşa geçen saatten sayıyorum. 1 saat kesintisiz etkinlik yapmaktı hedefim baktım iki çocukla beni zorluyor geriliyorum. oğlumun etkinlikten çok mutlu anneye ihtiyacı var diye kendime hatırlatıyorum.
- yemek yemek işkence bizde yemekte geriliyorduk. önce kendisi yiyor hemen doydum diyor. o zaman devreye giriyoruz mesela gözünü kapatıyor ben ağzına yemek veriyorum hangi yemek olduğunu tahmin ediyor.
yemeğin adını o söylüyor ben onun söylediği yemeği veriyorum.
rengini söylüyor o renkte meyve veriyorum.
sayı söylüyor o kadar makarna, barbunya vb yiyevekleri takıyorum çatala, söylediği sayı kadar pirinç koyuyorum kaşığa :)

6. madde;ben çok gergin bir karakterim. herşeyi tam yapmalıyım. yapmayınca geriliyorum ve etrafımdaki herkese bağırıyorum.
burada da çocukların mutlu anneye ihtiyacı var diye tekrarlıyorum.
bir de çocuklarımın ileride beni bağıran anne diye hatırlamasını istemiyorum bu da beni motive ediyor.

bakıyorum da her geçen gün büyüyorlar bu günler bir daha gelmeyecek onun için tadını çıkarmayı seçiyorum

biraz uzun oldu biliyorum lohusalık ve 2 bebek evde çoook zorluyor. zona olmuştum hatırlarsan. işe gitmek lohusalıktan çıkmak sağlıklı düşünmeyi sağlıyor. geçecek bunlar biraz sabır.

yaz dönemi zor benim için. sıcakta limonata kola vb şeyler içiyorum.
meyveler desen hepsi bol şekerli.
kış dönemi daha kolay sıcak içecekleri şekersiz tüketiyorum.

günlerini ve neler hissetiklerini bizimle paylaşırmısın.
çok merak ediyorum ama emzirdiğim için şu an bana göre değil.

bende sevemedim onun için meraktayım.
katlayınca çok az yer kaplıyor ama giymeden ütülemem gerekiyor o da yorucu

Ben 2 saattir bebeğin çamaşırlarını katlayamadım hiç izin vermiyor sürekli kucağımda

Çok güzel anlatmışsın, teşekkürler. Benim de kendimi bir silkelemem lazım aynı anlattığın gibiyim şu an

merhaba
temmuz hedeflerim.
kıza wc egitimi veremedik.
inşallah bu ay vermeye çalışacagiz. çalışmaya devam. verilmedi inat ediyor
rutinlerimi düzenleyecegim ( haziranda az yaptım :/ ) düzenleyemedi
birikim konusunda harcamalari dikkat edecegim. ay sonuna harcamlaarı dikkat ettim
akşamlari bi saatlik telefon. diger kalan zamaninda bi saat kızıma eşime ayırmak. bi saat kitap okumak... kitap okuma rutin olmadi
sabahlari 5:30 ta kalkmak. yaptım
kahvaltı sonrası15-20 dk spor yapmak. arada bi yaptım
işten gelince yemege koyulmak yaptım
1,5 saat sürüyor. 8 de yemek bulaşık işi tamamlanmak.. yaptım
çamaşir varsa haftada iki üç gün yıkanmak. yaptım
mutfak banyo dünyanin en zor berbat işi. yap yap bitmiyor bitmez
iş rutinim: işleri aksatmamak.. ( her zaman düzenli olarak :) ) yaptım
para rutinim: dolmuş parasini ayırmak ( ben engelli kimlik kartı çikartiacagim :) çikarttim burada dolmuşlara zam geldi 2,5 tl:/
ayda bi kez iki kere üst baş almak yada netten bişey almak :) almadim dikiş diktim. iki tane:)
borçlar çok şükür azaldi:) bitti çok şükür max 500 tl kaldi alırsa artar :)

agustos hedeflerim:
5madde
50 tl kumaş almak. (5 parçalık ) ( haftasonu dikiş dikmek istiyorum)
88 ile başladığım bu aysonu 84 görmek...
bazı alışkanlıklarimi kazandirmak.
sabah 5 te kalkmak. namaz kılmak.
iş ev rutinleri düzenli olarak ayarlamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…