kırmızı biberi bende yapıyorum.şu sirekeli olana bayılıyorum ama ayarını tam bilmiyorum.nasıl yapıyorsun

Yarım çay bardağı sirke yarım çay bardağı zeytin yağı 3-4 sarımsak tuz isteğe bağlı maydonoz ekleyebilirsin.
karıştır her biber koyduğunda üzerine gezdir zaten biberinde suyu çıkıyor.

Yarım çay bardağı sirke yarım çay bardağı zeytin yağı 3-4 sarımsak tuz isteğe bağlı maydonoz ekleyebilirsin.
tamamdır kaydedeyim çok seviyorum.öyle böyle değil.

Ne sirkesiyle yapıyorsun, sarımsağı eziyormusun? Ne kadar beklemesi gerekiyor? Son olarak tuz katıyor Musun?

o değil de mia senin profil resmine benim adamın bakışı ne kapışırşimdi fark ettim

Ne sirkesiyle yapıyorsun, sarımsağı eziyormusun? Ne kadar beklemesi gerekiyor? Son olarak tuz katıyor Musun?

elma sirkesiyle denemiştim sanırım diğerleri daha keskin oluyor elma sirkesi severim.
sarımsaklarıda minicik doğruyorsun :)

ahhhh duru çekil o adamın yanından.
durunun tamda böyle koklaşırken adamın bahçeyi gözetlediği sahne geldi aklıma

Duru da az değildi ya ama 2. bölümde limon ağacının yanından geçerken duraksamıştı ya ahh ahh
hayat işte ...

Tüm karakterlerin hedefleri en uç noktadaydı çok sevdiğim diziydi.
Daha kitabını alıp okuyacağım.
geçen yaz izlemiştim.çok etkilenmiştim.acayip bi dizi.hepsi ayrı güzeldi.bende niyetlendim kitaba öylece kaldı

Boşver işleri canım sağlık herşeyden önce gelir.

Demir için domatese limon sıkıp yemen gerekiyor.
çayı azaltmalısın
üzüm ve pekmez ye bol bol.
çay içmiyorum.
kahveyi kesmem lazim.
eşim kahve içmemi müsade etmiyor.:)
pekmez sevmiyorum:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…