kırmızı biberi bende yapıyorum.şu sirekeli olana bayılıyorum ama ayarını tam bilmiyorum.nasıl yapıyorsun
tamamdır kaydedeyim çok seviyorum.öyle böyle değil.Yarım çay bardağı sirke yarım çay bardağı zeytin yağı 3-4 sarımsak tuz isteğe bağlı maydonoz ekleyebilirsin.
karıştır her biber koyduğunda üzerine gezdir zaten biberinde suyu çıkıyor.
Ne sirkesiyle yapıyorsun, sarımsağı eziyormusun? Ne kadar beklemesi gerekiyor? Son olarak tuz katıyor Musun?Yarım çay bardağı sirke yarım çay bardağı zeytin yağı 3-4 sarımsak tuz isteğe bağlı maydonoz ekleyebilirsin.
karıştır her biber koyduğunda üzerine gezdir zaten biberinde suyu çıkıyor.
Ne sirkesiyle yapıyorsun, sarımsağı eziyormusun? Ne kadar beklemesi gerekiyor? Son olarak tuz katıyor Musun?
o değil de mia senin profil resmine benim adamın bakışı ne kapışırşimdi fark ettim
ahhhh duru çekil o adamın yanından.Yaa ben onu sabahtan beri fark ettim can manay
ahhhh duru çekil o adamın yanından.
durunun tamda böyle koklaşırken adamın bahçeyi gözetlediği sahne geldi aklıma
Buyur canım geldim
evet fena hatunduDuru da az değildi ya ama 2. bölümde limon ağacının yanından geçerken duraksamıştı ya ahh ahh
hayat işte ...
evet fena hatundu
geçen yaz izlemiştim.çok etkilenmiştim.acayip bi dizi.hepsi ayrı güzeldi.bende niyetlendim kitaba öylece kaldıTüm karakterlerin hedefleri en uç noktadaydı çok sevdiğim diziydi.
Daha kitabını alıp okuyacağım.
Koltuğun birinden kalkıp diğerine yatıyorum, bazen de sıkılıp yatağaNeler yaptın nerelerdesin.
geçen yaz izlemiştim.çok etkilenmiştim.acayip bi dizi.hepsi ayrı güzeldi.bende niyetlendim kitaba öylece kaldı
Hangi kitapBu kış okuyalım o zaman hedefimiz olsun :)
evet olabilir.güzel olur.uzun kış gecelrinde baattaniyenin içinde ohhhh miss vallaaa.Bu kış okuyalım o zaman hedefimiz olsun :)
dün gece 1-3te acildeydik.doktora gittinmi sen migi kaçırmışım ben orayı
çay içmiyorum.Boşver işleri canım sağlık herşeyden önce gelir.
Demir için domatese limon sıkıp yemen gerekiyor.
çayı azaltmalısın
üzüm ve pekmez ye bol bol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?