Ne güzel olmuş canım,Günaydın kızlar
Ben yaklaşık 2 sene önce falan tupperware satıyordum. O zamandan satamadığım ürünler vardı. Ben de arkadaşlara giderken hediye götürürüm diye depoya indirmiştim. Dün komşumun arkadaşı bi ürün sormuş. Ben de var dedim. Gelsin diğerlerine de baksın ucuza vereceğim dedim. Malum dolarla beraber tupperda baya uçtu aşırı pahalı artık.
Baktı 550 liralık ürün aldı gitti.
Ne diyorduk beş iki sıfır
Kolay gelsin ankaEşime biber al biraz kurutmak için demiştim 8 kilo almışsabahdan beri onlarla uğraşıyorum baktım olmayacak ellerim acıdı saplarını çıkardım buzluğa attım
Eline sağlık misss. Ben de şimdi başlayacağım temizliğe. Çamaşır bulaşık ne ararsan varTemizlik bitti sonunda dolap içleri dağınık hala ama olsun ev yaşanacak hale geldi
Şimdi dinlenme zamanı
Ben çok inanmam böyle şeylere aslında ama yine de arada tekrarlıyorumNe güzel olmuş canım,
Ben hala bekliyorum,
Bütün evi , süpürüp sildim,toz aldım, banyoları ve wcyi temizledim havluları ve mutfaktaki bazı örtüleri değiştirdim, yemek yaptım, mutfak topladım, ütü yaptım namaz kıldım dinleniyorum,
Beş iki sıfır
Alışveriş yapınca değil de beklenmedik masraf çıkınca ters tepti diyebiliriz. Lütfen 520 ye suç atmayalım5,2,0 bende ters etki yaptı sanırım.
Alışveriş yapıp para harcadım.
M....s'un kozmetikte %50 indirimini görünce,
sanal market kolaylığı da olunca gitti paralar.
Yok canım ya hiç bir şey alamadık. Koltuk da yırtıldı oturulacak hali kalmadı. Ön sıraya yerleştirdi kendini.
günaydınlar herkese güzel bi hafta olsun (kusmasız, öğürmesiz,....)
günaydınlar herkese güzel bi hafta olsun (kusmasız, öğürmesiz,....)
Günaydin.
dün gece kızımın ateşi 40 dereceye çikinca acilen acile götürdük.
çok ağladi igneden çok korkuyor igne vurduramadik.
içim hiç rahat geçmedi.
morelim bozuk. kızım iyi degilse bende iyi degilim.
Merhaba kizlar nasilsiniz ne zamandir ugrayamiyorum buralara ne var ne yok
Günaydın arkadaşlar;
Ev faiz oranları azalınca cuma günü ev almaya karar verdik. Yatırımlık alacağımız evi satıp üzerine birikimimizi koyup alacaktık. Ev fiyatları uçtu bu sefer de. Kirada Oturduğumuz eve bakmaya gelenler kapıyı aşındırmaya başladı. İyice gıcık bir durum.
Bu hırsla evin sağını solunu iyicene temizledim hafta sonu. Son durum yatırımlık aldığımız eve taşınıp, kira için ödediğimiz parayı da araba kredisine yatırmak oldu. Arabasız orada yaşayamayız zaten.
Kendi evim, yeni bir düzen, Az eşya, Kızıma güzel bir oda, ayağımızı yerden kesecek bir araba...Dünden beri bunları düşleyip kendimi motive etmeye çalışıyorum.
Yine de 2 senelik evli bir çift olarak evimizi ve arabamızı almış olmak(birikime dokunmadan) beni için güzel bir gelişme. Bu güne şükredelim, güzel günleri getirsin işallah :)
Kusura bakmayın biraz uzun oldu. Sizinle burada bazı şeyleri paylaşmak benim için çok değerli. Herkese harika bir gün olsun. İyi ki varsınız :)
geçen 101 de ajanda gördüm.çocukalr için tabi.erkek kız ayrı renk.uygun fıyatlı alsam mı diye düşündüm.haftalık günlere bölmüş her iki sayfayı.her ayın sonundada ayrı bölüm açmış aylık planlar için.benim hoşuma gitti.2019 tarihli muhtemelen okul dönemi gelmişti depodan çıkarmışlar.baya baya ajanda yaniLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Kızlar sizce bu ajandayı alayım mı? Bana baya faydası olacak gibi görünüyor. Ben de ajanda kullanmak istiyorum ama nereden başlasam bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?