O yüzden yazıyla yazdım benBende gördüm de 520 olarak biliyordum
beş iki sıfır neanka beş iki sıfır bende işe yaramadı 2 gündür para harcıyorum
İnstagramda araştırırsanız gerçekten buna inanan yapan çok kişi var. Olumlama cümleleri falan da paylaşıyorlar. Ben burada
Ve burada gördüm
Ama olumlama falan o an okudum başka yapmadım
Belki de tesadüftü bilemiyorum.
beş iki sıfır ne
o kil atılırmıBu arada ben de banyodan bir sürü şey attım
-yarım duran saç kremi. (kaşıntı yapıyor kullanamıyorum)
-kil (maske yapıcam diye almıştım)
-bitmiş diş macunu (ben atmadan atılmıyor)
-susam yağı (uzun süredir duruyordu)
-LR marka yarım ürünler (uzun süredir duruyordu)
-çeyrek paket filtre kahve (bacaklarıma peeling yapıyordum. artık yapmıyorum)
nereye nasıl yazıyoruzzz çabukkk bayram üstü ihtiyaç çokO yüzden yazıyla yazdım ben
Benden niye korkuyon ben gördüğüm bişeyi paylaştım sen gibi insanların seceresini mi biliyorumtövbeeee b,smiilahh anka korktum senden bi ürperti geldi parmak uçlarımdan vücuduma yayılan
kimin seceresini bildimkiBenden niye korkuyon ben gördüğüm bişeyi paylaştım sen gibi insanların seceresini mi biliyorum
Yazmıyoruz söylüyoruz. Beş iki sıfır acil para aktif çalış diyenereye nasıl yazıyoruzzz çabukkk bayram üstü ihtiyaç çok
söyledim gözümü kapadım ama göremedim.konsantre olamadım galiba.acil para aktif çalış deme konusunda ciddimisin.sadece beş iki sıfır dedimYazmıyoruz söylüyoruz. Beş iki sıfır acil para aktif çalış diye
Geçmiş olsun canımdün gece 1-3te acildeydik.
ateş düşmedi.
bugün sağlık ocaga gidecekler kaynanamgilde.
vallahi de attımo kil atılırmı
Ev ekonomistinin olumlamalarından sonra yazıyordu canım.söyledim gözümü kapadım ama göremedim.konsantre olamadım galiba.acil para aktif çalış deme konusunda ciddimisin.sadece beş iki sıfır dedim
Atmayacaktım kız. Satacaktım. 1 tane 10 lt miksim, 1 set çikolatalı su set, 4 tane alaska, 1 set şeker set sattım ikinci elmerhaba
düzenli gelemiyorum ama sıksık okuyorum
520 olayını sabah bir arkadaşım söyledi ben de tekrar etmeye başlamıştım bir de burada gördüm üst üste geldi
tupper ları atacak arkadaş kimdi?
attı mı acaba
Tupperları atmıyor arkadaşımız,fazla olanları depoya kaldırmış,hediye götürüyormuş eşe dosta.merhaba
düzenli gelemiyorum ama sıksık okuyorum
520 olayını sabah bir arkadaşım söyledi ben de tekrar etmeye başlamıştım bir de burada gördüm üst üste geldi
tupper ları atacak arkadaş kimdi?
attı mı acaba
Onlar satamayıp elimde kalanlardı. Kullanılmamış yani. Kullandığım eşyayı hediye götürecek değilim. Kullandım ama artık kullanmak istemiyorum diye sattıklarım var bir de.Tupperları atmıyor arkadaşımız,fazla olanları depoya kaldırmış,hediye götürüyormuş eşe dosta.
Sürpriz mi yapmak istedi acaba?En yakın arkadaşımla 1 yıldır görüşmediğimi söylemiştim bir ara. O başka şehirde ben başka. Geçen hafta tatile gidiyorlarmış e biz yol üstü olunca habersiz pat diye geldiler bebeği görmek için ve beni özlemişmiş. Evime geldiği için en iyi şekilde ağırlamaya çalıştım ama bu emrivaki hiç hoşuma gitmedi. Eskiye dönemeyeceğimizi çok iyi anladım. Çünkü normalde bu gelişe çok sevinmem gerekirdi, zamanında eşimi bile 2. Plana atmışlığım var onun için. Siz olsanız nasıl davranırdınız böyle bir durumda?
Sürpriz yapmak istedi ama 1 yıldır arama sorma( yalan olmasın aramız bozulduktan 5 ay sonra hamile olduğumu öğrenince mesaj atmıştı) gönlümü almaya çalışma sonra böyle ce e de bilmiyorum bana samimiyetsiz geliyor böyle şeylerSürpriz mi yapmak istedi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?