tövbeeee b,smiilahh anka korktum sendenbi ürperti geldi parmak uçlarımdan vücuduma yayılan

o kil atılırmı

Yazmıyoruz söylüyoruz. Beş iki sıfır acil para aktif çalış diye
söyledim gözümü kapadım ama göremedim.konsantre olamadım galiba.acil para aktif çalış deme konusunda ciddimisin.sadece beş iki sıfır dedim

merhaba
düzenli gelemiyorum ama sıksık okuyorum
520 olayını sabah bir arkadaşım söyledi ben de tekrar etmeye başlamıştım bir de burada gördüm üst üste geldi

tupper ları atacak arkadaş kimdi?
attı mı acaba

Atmayacaktım kız. Satacaktım. 1 tane 10 lt miksim, 1 set çikolatalı su set, 4 tane alaska, 1 set şeker set sattım ikinci el
Onun dışında sıfır 2 yağlık, 1 damla set, 1 kristalinset,2 şişe sattım

Tupperları atmıyor arkadaşımız,fazla olanları depoya kaldırmış,hediye götürüyormuş eşe dosta.

En yakın arkadaşımla 1 yıldır görüşmediğimi söylemiştim bir ara. O başka şehirde ben başka. Geçen hafta tatile gidiyorlarmış e biz yol üstü olunca habersiz pat diye geldiler bebeği görmek için ve beni özlemişmiş. Evime geldiği için en iyi şekilde ağırlamaya çalıştım ama bu emrivaki hiç hoşuma gitmedi. Eskiye dönemeyeceğimizi çok iyi anladım. Çünkü normalde bu gelişe çok sevinmem gerekirdi, zamanında eşimi bile 2. Plana atmışlığım var onun için. Siz olsanız nasıl davranırdınız böyle bir durumda?

Tupperları atmıyor arkadaşımız,fazla olanları depoya kaldırmış,hediye götürüyormuş eşe dosta.
Onlar satamayıp elimde kalanlardı. Kullanılmamış yani. Kullandığım eşyayı hediye götürecek değilim. Kullandım ama artık kullanmak istemiyorum diye sattıklarım var bir de.

Sürpriz mi yapmak istedi acaba?

Sürpriz mi yapmak istedi acaba?
Sürpriz yapmak istedi ama 1 yıldır arama sorma( yalan olmasın aramız bozulduktan 5 ay sonra hamile olduğumu öğrenince mesaj atmıştı) gönlümü almaya çalışma sonra böyle ce e de bilmiyorum bana samimiyetsiz geliyor böyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…