Genelde hep ayni yerden almaya özen gösterin o zaman, bir beden de büyük alin hatta, ne olacak ki boydan uzun olsa pantalon ici yapilir. ki ben öyle de yapiyorum hele ki kisin mesela üst üste giyiyor cocuklar daha büyük bir montta rahat eder cocuk hareketi kisitlanmaz. Kollarini kiviriyorum cok uzun olunca.

zaten büyükte oğlan.genelde eskimediğinden kıyafetler abisninkini giyiyor.büyük için boy sıkıntı.yoksa bel her türlü içten ayarlamalı oluyor.

eveeeet, kıyafet konusu açılmış çocuklar için. Yettim gari

Benim kızım da 17,5 kg.
4,5 yaşında.
aldığım şeyleri 5-6 yaş için alıyorum. çünkü kol ya da paça kısmı kısa geliyor. Ama artık çok da büyük olmamasına dikkat ediyorum çünkü bazısı çok emanet duruyor, görsel açıdan hoşuma gitmiyor.
Bir çok eski kıyafeti sadece boydan olmuyor, beden konusunda sıkıntı yaşamıyoruz zayıf olduğu için.

ben de dönem başında ihtiyaçlarını alıyorum. 5-6 kazak ya da uzun kollu penye body, 2-3 pantolon, mont yoksa mont, bot yoksa bot vb.
yaza girerken yeni bi alışveriş, 8-10 tshirt veya body - 5-6 şort, 3-4 elbise vb gibi.

ihtiyaca göre şekilleniyor alacaklarımız.

Eski taytlar bacaklardan kısa gelince bir sonraki yaz kapri diye giydiriyorum. Veya kesip şort yapıyorum.

Aynen eşofman da bel kısmı önemli

be
nim evlendiğimden beri yani 4 senedir giymediğim kıyafetler var ama vermeye de kıyamıyorum bazılarını

benim görümcem de diyor büyük olmaz mi.?
ben büyük aliyorum seneyede giysin:)

günaydin..
bugün de dünkü gibi uyguladim.
yapacak işlerimi yaptım.
bulaşk makinemi çalıştırdım.
iççamaşirlari çarşaflari düzenledim. akşam eve gelince yerleştirecegim.
sabahtan bu yana dinç hissediyorum:)
alışma sürecindeyim..
bölesi çok iyi oluyor sizde deneyin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…