- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
ya benim çocuklarında bazen tam bedenleri oluyor bazen daha küçük bedenler.atıyorum lcwden aldım.bazen kendi bedeni büyük oluyor bazen tam.bizim burda beden kalıpları tam değil.ölçü nasıl alınıyor anlamıyorum
Benimki de 12,5 kiloBenimki de 12-18 ay giyiyor hala11 kilo çok zayıf
Benimki de 12,5 kilo
evet bizimkide boyuna veriyor.bel ince.belde sıkıntı yok dar değilAynen dar değil, ya zamanında büyük almışız ya da bi ara tombişti oğlum şimdi uzadı ama beli çok inçe ondan oluyor :)
zaten büyükte oğlan.genelde eskimediğinden kıyafetler abisninkini giyiyor.büyük için boy sıkıntı.yoksa bel her türlü içten ayarlamalı oluyor.Genelde hep ayni yerden almaya özen gösterin o zaman, bir beden de büyük alin hatta, ne olacak ki boydan uzun olsa pantalon ici yapilir. ki ben öyle de yapiyorum hele ki kisin mesela üst üste giyiyor cocuklar daha büyük bir montta rahat eder cocuk hareketi kisitlanmaz. Kollarini kiviriyorum cok uzun olunca.
bizimkide o civarlardaBenimki de 12,5 kilo
ya benim çocuklarında bazen tam bedenleri oluyor bazen daha küçük bedenler.atıyorum lcwden aldım.bazen kendi bedeni büyük oluyor bazen tam.bizim burda beden kalıpları tam değil.ölçü nasıl alınıyor anlamıyorum
Kızlar bu gün regl olmam lazımdı olmadım. Kafama taktım sanırım. Gece de rüyamda kadın doğumcumu gördüm. Az önce de biri beni gebelik sayfasında etiketlemiş yanlışlıklanoluyo daaa
benim kotam doldu fazlasını kaldırmaz benceEvrenden mesaj var anka
Canım şimdi yardımcı bayan başladı bana yemek yapıp bi de her geldiğinde bi iki iş yapıyor yarım gün ya.. ev tertemiz eşime desem kadın geliyor ya der valla ama bende gördüm millet memnun kalmış heplindalinda migrosta robot süpürge 600 tL bi bak istersen
nim evlendiğimden beri yani 4 senedir giymediğim kıyafetler var ama vermeye de kıyamıyorum bazılarınıbence şahsi fikrim mantıklı ucuz bulduğunda almak
ama gerçekten bir yere kadar
siz muhakkak anlıyorsunuzdur
eğer çocuklarınız aldıklarınızın hepsini giyiyorsa bu normaldir,
aldıklarınızın bir kısmını bir iki gün giymişlerse bu gereksizdir bana göre.
ben koca yazı 6-7 tşörtle geçirdim evdeyse herhalde 20-25 tişört-bluz şık-spor tarzda vardır.
yani aslında 10 tişörtle bile insan yaşayabiliyor da yapmıyor.
Bir de friends dizisinde vardı sanırım annemden aldığım tavsiyeyle 2 yıl üsüste hiç giymediğim ya da 1-2 kere giydiğim her kıyafeti artık bağışlıyorum.
be
nim evlendiğimden beri yani 4 senedir giymediğim kıyafetler var ama vermeye de kıyamıyorum bazılarını
benim görümcem de diyor büyük olmaz mi.?bende bebekken aksine hep büyük beden giydirirdim.
görümcem her gördüğünde canım bu eylüle büyük olmamışmı derdi.
gerçi çok takmadım ama acaba çok mu abartıyorum diye düşündüm.
sonrada kızım baya kilo almaya başladı kıyafetleride hep bedeninde aldım.
benim görümcem de diyor büyük olmaz mi.?
ben büyük aliyorum seneyede giysin:)
erkek kız farkı:)Bilmem persantilde alt sınırda, parkta faln yaşıtlarından çok küçük duruyor.
aynıGörümcem normal de de takıntılı biri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?