- 19 Şubat 2021
- 6.937
- 20.332
- 298
- 39
Beslenme okula mı hazırlıyorsun mikanPerşembe cuma benim en yoğun günlerim, bu günlerde yemek ve belki çamaşır dışında herhangi bir şeyle ilgilenmeyi düşünmüyorum.
Oğluma düzenli ingilizce çalıştırma meselesini rayına oturtmam lazım. O var aklımda. Ortancanın okul düzeni nasıl olacak belirsiz. Bu belirsizlik de canımı sıkıyor. Beslenme meselesi, kahvaltı işi bunların net olmasını istiyorum. Kafam çok dolu sanırım ya
Çok haklısın ne kadar duyarlarsa o kadar iyi. Ara ara konuşuyorum ama düzenli devam ettiremiyorum onu da. Biraz da sistematik bilinçli ilerlemek lazım.Beslenme okula mı hazırlıyorsun mikan
Aslında İngilizce ne kadar maruz kalınırsa o kadar kolay öğreniliyor sen daha iyi biliyorsun
Ders çalışmak yerine konuşarak maruz kalsa
Yani onlarla hep İngilizce konuşsan
Beslenmenin yanına meyve filan yerler miÇok haklısın ne kadar duyarlarsa o kadar iyi. Ara ara konuşuyorum ama düzenli devam ettiremiyorum onu da. Biraz da sistematik bilinçli ilerlemek lazım.
Beslenme okulda yiyecekler öğle arası ama kahvaltıyı sıkı yapmadıkları için tenefüste yemeleri için bir şeyler yapayım diyorum
Meyve ve kuruyemiş koyabilirmBeslenmenin yanına meyve filan yerler mi
Benim oğlum da erken yaptığı için kahvaltıyı bazen erken acıkıyor
Elma muz mevsimine göre mandalina filan iyi olabiliyor
Her gün ne yapacağım derdi gerçekten çok zor ya
Ben tavuk pilav et pilav
Makarna
Bazen çorba
Börek poğaça
Bunları koyuyorum ama gerçekten çok yorucu
Yemek termosu çok işe yarıyorMeyve ve kuruyemiş koyabilirm
Yemek koyamıyorum soğuk yemezler
Belki termos almalıyım bilmiyorum
Ortanca başlayınca daha planlı ilerlerim umarım
Bakıyorum hemenYemek termosu çok işe yarıyor
Misal çorba kaynatıp koyuyorum öğlen hala kaynar sıcaklıkta
Decatlon da var çok iyi
0,87ml filan olmalıBakıyorum hemen
Link atar mısın? Buldum aslında doğrusuna mı bakıyorum emin olayım. Kendimize de alsak olurmuş0,87ml filan olmalı
İstersen link te atarım
Eğer alırsan aklınfa bulunsun siyah üst kapağını makineye atma elinde yıka
Onu atınca gevşiyor soğutuyormuş
Onun haricinde sızdırma filan hiç olmadı
Beslenme evdeki hazır yemeklerden koyunca çok daha kolay oluyor
Köfte patates
Küçük köfteler yapıp makarnanın içine koymak
Dediğim gibi sevdiği her yemek olabilir
Ben eşime bile sabahları koyuyorum çorbadan kahvaltı da seviyor çok iyi oluyor diyor
Hem de herkes sağlıklı beslenmiş oluyor
Ekonomik yönü de var
Ben de sevmiyorum mianin dediği felsefenin tam tersi hızlı hızlı yapıyorum hemen bitsin kurtulayımTemizlik yapmayı sevemedim gitti. Yapmayınca da sürekli kafamda döndürüyorum daha kötü oluyor.
Çok nankör bir şey temizlik ama ya
Ben düzen kuramadım bir türlü, dağıldım gibiyim. İçimden gelmeyince kolum kalkmıyor. Kendimi eleştirmeyeceğim dedim ama benim en büyük problemim istikrarsız olmam. Bir şeylere hevesle başlayıp yarım bırakmam.
Aynı aynı ben de öyle hemen yapayım da bitsin derdindeyimBen de sevmiyorum mianin dediği felsefenin tam tersi hızlı hızlı yapıyorum hemen bitsin kurtulayım
O yüzden çokta düzgün temizlik yapamıyorum ama hani yaşanacak seviyede evim
Gözümde canlandıı bak çok yakısmıştırGeçen markete giderken sen geldin aklıma
Beyaz saçlarla
Mavi bol bir pantolon giydim üzerine hafif transparan gri bir bluz
Saçlarımı enseden topuz yaptım bluzla uyumlu oldu
Kıpkırmızı da bir ruj sürdüm çok güzel görünüyordu
Beyaz saçlarımı sevdim
benden sonra çıkarmış, daha iyi hissetmiş kendini, bence üşüttü havalardan dolayı. eğer kötü hissedersen rehber öğretmenden ulaş bana dedim.Heyecandan felan mı bulandı acaba
İnşallah hasta olmasın
harikasın, bende ne zaman müzik açsam hem işten zorlanmıyorum, hemde yapacağımdan kat kat fazlasını yapıyorum.nra eve gelirim kitap okurum.
Bu hafta çok kendimi zorlamamaya çalışıyorum.
Yeni düzen kurarken öncelikleri gözlemliyorum.
Hem stres de olmuyorum.
Hayatımı yavaşlatmak ve keyifli geçmesine öncelik verdim.
Slow cleaning yani "yavaş temizlik" felsefesi akımı başlamış.
Bir işi yaparken keyif almak ve terapi gibi hissetmek.
Bazı işlerde uyguladigim bir yöntemdi.
Camasir katlarken video izlemek bazen müzik açmak. Guzel geçmesini sağlıyor. Düzenleme işlerini severim sadece yaptığım işe odaklaniyorum.
Tabi her zaman keyif almadığımız şeyler olacak ama olabildiğince bunu uygulamaya çalışacağım.
Yani felsefenin özeti şöyle yavaş ve keyif alarak yapmak görev gibi düşünmemek ve hızlı hareketler yapmamak. Evden ziyade huzurumuz ve mutluluğumuz ön planda olması.
Herseye yetişmek zorunda hissetmemek.
Sadece etkili işler yapmak.
dikkat et kendine canım, sizin oralar sıcaktır daha.ekkür ederim kızlar, Wendy maalesef bahçedeyim
mikan bende öyleyim, yüklenme kendine, çocukların okullar saatler falan 1 haftamız daha var gibi girecek düzene.Ben düzen kuramadım bir türlü, dağıldım gibiyim. İçimden gelmeyince kolum kalkmıyor. Kendimi eleştirmeyeceğim dedim ama benim en büyük problemim istikrarsız olmam. Bir şeylere hevesle başlayıp yarım bırakmam.
İnşallah yabenden sonra çıkarmış, daha iyi hissetmiş kendini, bence üşüttü havalardan dolayı. eğer kötü hissedersen rehber öğretmenden ulaş bana dedim.
harikasın, bende ne zaman müzik açsam hem işten zorlanmıyorum, hemde yapacağımdan kat kat fazlasını yapıyorum.
mesela çamaşır katlıyorsam dolaptakileri de düzenliyorum yerleştirirken falan. mutfakta bulaşıkları kaldırınca ortada dolanan ıvır zıvırları da toparlıyorum, ne biliyim buzdolabını yerleştiriyorum falan. kesinlikle müziksiz ben bi hiçim. ama hızlı da yavaşta yapmak istemem ya, normal bi hızım var bence.
dikkat et kendine canım, sizin oralar sıcaktır daha.
mikan bende öyleyim, yüklenme kendine, çocukların okullar saatler falan 1 haftamız daha var gibi girecek düzene.
Off hayal edebiliyorum çok güzel olmuşturGeçen markete giderken sen geldin aklıma
Beyaz saçlarla
Mavi bol bir pantolon giydim üzerine hafif transparan gri bir bluz
Saçlarımı enseden topuz yaptım bluzla uyumlu oldu
Kıpkırmızı da bir ruj sürdüm çok güzel görünüyordu
Beyaz saçlarımı sevdim
Ama beyaz tene de çok yakışıyor kızılGözümde canlandıı bak çok yakısmıştırBen de bugün saçlarımı boyıyacayım
Banyoda cinayet işlenmiş gibi oluyo kızıl boyamaktan kurtulmam lazım
Link atar mısın? Buldum aslında doğrusuna mı bakıyorum emin olayım. Kendimize de alsak olurmuş
Evet bazen bende acele ediyorum özellikle haftalik temizlikteBen de sevmiyorum mianin dediği felsefenin tam tersi hızlı hızlı yapıyorum hemen bitsin kurtulayım
O yüzden çokta düzgün temizlik yapamıyorum ama hani yaşanacak seviyede evim
Çok güzel görünüyorsumToplantı kombini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?