Yasi kac bilmiyorum ama en azindan mont alirken büyük almaya calisirsaniz seneye de giyerken digerinin yanina cesit olur, bazen kurumuyor, kirleniyor falan yedek de olmasi gerekiyor

ağustos 20 de 3 yaşını bitirecek 36 aylık yanı sizce 4-5 yaşmı almalıyım

ağustos 20 de 3 yaşını bitirecek 36 aylık yanı sizce 4-5 yaşmı almalıyım

Benim oglum su an 2,5 yasinda ben ona hep 116 dan aliyorum, tsörtleri su an bile 116 giyiyor.
116 kac yasa denk geliyor simdi bilmiyorum fakat bu bedeni 4 yasindan bes yasina kadar da rahat kullanabilir

Benim oglum su an 2,5 yasinda ben ona hep 116 dan aliyorum, tsörtleri su an bile 116 giyiyor.
116 kac yasa denk geliyor simdi bilmiyorum fakat bu bedeni 4 yasindan bes yasina kadar da rahat kullanabilir

hımm 4-5 deneyeyim kızımda nasıl duracak.

Yani ben hep büyük alirim ki zaten, en az bir beden büyük alirim hem rahat oluyorlar hem de uzunca giyiyor, bebekken o hatayi yapip bedeninde aliyordum bir ay zor giyiyordu

bende bebekken aksine hep büyük beden giydirirdim.
görümcem her gördüğünde canım bu eylüle büyük olmamışmı derdi.
gerçi çok takmadım ama acaba çok mu abartıyorum diye düşündüm.
sonrada kızım baya kilo almaya başladı kıyafetleride hep bedeninde aldım.

Bebekken zaten cok hizli büyüyorlar
büyük almanin avantaji var, üzerine tam oturmasa da olur

salas durmuyor, yani tasiyor cocuk bir de cocukta jilet gibi dursa ne olacak cocuk bu parkta yerlere yatiyor sonucta, rahatligi önemli
ya benim çocuklarında bazen tam bedenleri oluyor bazen daha küçük bedenler.atıyorum lcwden aldım.bazen kendi bedeni büyük oluyor bazen tam.bizim burda beden kalıpları tam değil.ölçü nasıl alınıyor anlamıyorum

aynen birde giydirip çıkartmakta kolay oluyor :)

Tabiki hem alisti benimkiler mesela dar sevmiyorlar, sikiyor diyorlar ki ben de güblük hayatta bol giyerim rahat ederim, 36 bedneim L ve XL tsörtler giyer önden baglarim. Pantalonum dar cok var ama artik sogudum, dolasimi engelleyip selülit yapiyor diyorlar ki haklilar, olabildigince bol giyiyorum yakistiriyorum saglik acisindan da böylesi daha iyi

benim küçüğüm öyle.nasıl oluyor hala anlamıyorum 2,5 oldu ama daha baya küçük şortları var giyiyor.darda değil yani.
Aynen dar değil, ya zamanında büyük almışız ya da bi ara tombişti oğlum şimdi uzadı ama beli çok inçe ondan oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…