Yasi kac bilmiyorum ama en azindan mont alirken büyük almaya calisirsaniz seneye de giyerken digerinin yanina cesit olur, bazen kurumuyor, kirleniyor falan yedek de olmasi gerekiyor
Benimki de 12-18 ay giyiyor hala11 kilo çok zayıf
Benimki de 12-18 ay giyiyor hala11 kilo çok zayıf
ağustos 20 de 3 yaşını bitirecek 36 aylık yanı sizce 4-5 yaşmı almalıyım
Bilmem persantilde alt sınırda, parkta faln yaşıtlarından çok küçük duruyor.Normal bence kilosu benimki yaşıtlarından daha büyük duruyor
Bilmem persantilde alt sınırda, parkta faln yaşıtlarından çok küçük duruyor.
Bilmem persantilde alt sınırda, parkta faln yaşıtlarından çok küçük duruyor.
Benim oglum su an 2,5 yasinda ben ona hep 116 dan aliyorum, tsörtleri su an bile 116 giyiyor.
116 kac yasa denk geliyor simdi bilmiyorum fakat bu bedeni 4 yasindan bes yasina kadar da rahat kullanabilir
Evet baba minyon. 175 boy 63-65 kiloannesi babasi da minyonsa cocuklar da minyon oluyor sonucta ana babaya cekiyor cocuklar
hımm 4-5 deneyeyim kızımda nasıl duracak.
Yani ben hep büyük alirim ki zaten, en az bir beden büyük alirim hem rahat oluyorlar hem de uzunca giyiyor, bebekken o hatayi yapip bedeninde aliyordum bir ay zor giyiyordu
bende bebekken aksine hep büyük beden giydirirdim.
görümcem her gördüğünde canım bu eylüle büyük olmamışmı derdi.
gerçi çok takmadım ama acaba çok mu abartıyorum diye düşündüm.
sonrada kızım baya kilo almaya başladı kıyafetleride hep bedeninde aldım.
baya salaş mı giydiriyorsunevet boya ebata göre de degisiyor, benimkilerin boyu kilosu yerinde, oglum 2,5 yasinda ama uzun kollu bodylerini 116 giydiriyorum belini iyi kapatsin diye
Bebekken zaten cok hizli büyüyorlar
büyük almanin avantaji var, üzerine tam oturmasa da olur
175 minyonamı giriyor erkekteEvet baba minyon. 175 boy 63-65 kilo
Diğer çocuklar bana çekmiş Allahtan
Zayıflığına dedim. 175 boyunda diğerlerine göre ince kemikli zayıf.175 minyonamı giriyor erkekte
baya salaş mı giydiriyorsun
ya benim çocuklarında bazen tam bedenleri oluyor bazen daha küçük bedenler.atıyorum lcwden aldım.bazen kendi bedeni büyük oluyor bazen tam.bizim burda beden kalıpları tam değil.ölçü nasıl alınıyor anlamıyorumsalas durmuyor, yani tasiyor cocuk bir de cocukta jilet gibi dursa ne olacak cocuk bu parkta yerlere yatiyor sonucta, rahatligi önemli
aynen birde giydirip çıkartmakta kolay oluyor :)
Aynen dar değil, ya zamanında büyük almışız ya da bi ara tombişti oğlum şimdi uzadı ama beli çok inçe ondan oluyor :)benim küçüğüm öyle.nasıl oluyor hala anlamıyorum 2,5 oldu ama daha baya küçük şortları var giyiyor.darda değil yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?