Yinede yorma kendini eve gidinceSelam herkese
Ben hala memleketten dönmedim, en az 1 hafta daha buradayım hazır yaz tatiliyken değerlendireyim dedim, çok iş yapmıyorum bol bol dinleniyorum, sizi okudukça plan yapıyorum eve gidince şunu yapayım bunu yapayım diye, buraya gelirken ihtiyaç sahiplerine dağıtılacakları getirdik iyi oldu eve gidince biraz daha eleme yapacağım
Eline sağlık :)Ben de dün biraz domates konservesi yaptım.
4 kg domatesten 7 küçük kavanoz çıktı.
Biraz da önümüzdeki hafta sonu yaparım.
Oğlum için de 2 kg çilekten reçel yaptım.
Cuma günü pazarda minik Bursa çileği bulduk.
Bu sabah da eşimle haftalık mutfak alışverişini yaptık.
Evden çıkmadan tüm çöpleri toplayıp attık.
Mutfaktaki çöp kutusunu güzelce yıkadım.
Makineye beyazları attım.
Mutfağım öğlene kadar çok güneş aldığı için sıcak oluyor.
Öğlen namazını kılıp biraz gazete-kahve keyfi yaparım.
İkindiden sonra mutfağa girip yemek pişireceğim.
Hafta içine biraz hazırlık yaparım.
Malum yarın mesai başlıyor.
merhaba kızlar:)
kışlık hazılıklar başlamış demek, domatesi nasıl koyuyorsunuz ya kış için tarif edebilir misiniz ben hiç yapmadım da nasıl güzel olur*
ben sadece kızıma birikim yapıyorum. 2. evi düşünmedim ama arsa/tarla düşünüp duruyoruz.Günaydın kızlar
Aksam erken yatmistim sabah uyku tutmadı
Bugün 2 kilo fasulye buzluğa atacağım pişirip. Tembellikten ölecem herhalde sizin anlattiklarinizà göre.
Belki biraz daha atılacak var mı diye gardopa yönelirim.
Hamileyken evde ne giyiyordunuz pijamalarim sanki sikmaya başladı rahat ne alabilirim ki.
Bi de doğumdan sonra araba degistirme fikri sardı eşimi gene borcu takacak yeminle.ya tam diyorum duzé çıktık tamam gene aynı şeye dönüyoruz.
Bu arada bi evi olanlar hemen diyor musunuz ikinci evi de biriktirelim diye?
Herkese Günaydınlar,Günaydın kızlar
Gece bebeğin burnu tıkalıydı hiç derin uyumadı. Oğlan da korkuyorum anne elimi tut diye elimi bırakmadı. Sabah da kızın bağırmasıyla uyandım. Anlayacağınız acayip uykum var:
benimde bozuldu şekersize ne güzel alışmışım şekerliye dönüştüm vucut dirençsiz bi hal aldi.Benimde uykum var yeme düzenim bozuldu çok halsizlik var üzerimde
Buzlukta yerim az da rendeleyip kaynatıp kavanozlasam nasıl olurGeçen anneme de tarif ettim hemen 5-6 poşet atmış dolaba.
rendeleyip poşetliyoruz.
sonra kızartmalara makarnalara yemeklerin içine yada menemene hop ekliyoruz 1 poşet keyfimize bakıyoruz :)
mia şunu farkettim
zihni minimalist..
hayati sonraya erteleme konusunda..
ben üşengeçliği yüzünden devamli sonraya ertelediğimde büyük pişmanlık duyuyorum.
biliyorsun hayat sonralari sevmez şimdi hemen yap diyor.
mesela ben sonra yaparim dediğimde mevzu uzuyor.
bi işi yapacaksam aman akşama yaparim..
ay yarin sabah hallederim dediğimde tutmuyor.
bunu nasıl yapmak lazimMia-
Buzlukta yerim az da rendeleyip kaynatıp kavanozlasam nasıl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?