ay mutfagi atmasaydin
ben böle mutfaklara baktıkça içim içimi yiyior
benim böle mutfagim olmadi evlendiğimden beri.
köy havasivar mutfakta.
çoközeniyorum
İkisi de harika. Ama cam dolabın içini o kadar düzenli tutabilir misin? Benim için imkansız bir iş :) Bulaşık makinesinden çıktığında çok kısa sürede içini boşaltmam lazım. Genelde elimle ittire ittire koyuyorum bazı şeyleri dolaba :)
gerçekten bende bakiyorum mutfak dolaplara.. çok güzel yaBende 3 ev gezdim
2 kira ev şimdi kendi evim.
Yani o kadar mı denk gelir aynı oymalı eski mutfak kahverengi her evde öyle kullandım
Bir kurtulamaz mı insan bir değişiklik yaşamaz mı yok.
Sana bir ara atayım foto kader arkadaşım
gerçekten bende bakiyorum mutfak dolaplara.. çok güzel yabenim hayallerimdeki mutfak bu şekli olmali.
gerçekten bende bakiyorum mutfak dolaplara.. çok güzel yabenim hayallerimdeki mutfak bu şekli olmali.
benim mutfagim sanırım gerçek malzemeli.:)ben camlı dolap sevmiyorum. Benim için kulpsuz beyaz düz kapaklı dolap olacak. Sildim mi temizlenecek. Asla parlak membran istemiyorum. parmak izi yapmayan bir çeşit malzeme olsun yeter.
attığım foto mutfagıma uygun degil ama bu tarz dolap istiyorum bunda tezgah siyah ben beyaz isterim.:)
bembeyaz mutfak olsa..:)
bide balkona açilcam kocaman bişey olsun istiyorum. oraya masa felan koysam mükemmel olucak. hepsini şekil şekil yapmak lazim şimdi difiriz aldik ya onu nereye koyacam yer ariyorumouf kocaman yer açsin eşya meşya dolmasin daha iyi ya... ben sevmiyorum kalabalık eşyalari
ben camlı dolap sevmiyorum. Benim için kulpsuz beyaz düz kapaklı dolap olacak. Sildim mi temizlenecek. Asla parlak membran istemiyorum. parmak izi yapmayan bir çeşit malzeme olsun yeter.
bizim sandıklı.. düşünüyorum nereye koyacagimi:/bir yerde gördüm portmanto dolabının yanına dolap yaptırmışlar gizlemişler dondurucuyu öyle bi yer varsa yaptırabilirsin.
bizim sandıklı.. düşünüyorum nereye koyacagimi:/
var canim ben oraya koymayı düşündüm eşim bu fikre sicak bakmiyor.merdiven boşluğu falan yokmu çatı katında falan
var canim ben oraya koymayı düşündüm eşim bu fikre sicak bakmiyor.
merdiven boşluğunda fareler dolaşiyor. çok sayısızca var.
Ben ikincideki beyazları beğendim canım
ay "sandıklı" diyince, benim de evde bir SANDIĞIM varbizim sandıklı.. düşünüyorum nereye koyacagimi:/
valla yağlanmasa da su lekesi olur. içi dağınık olur istemem camlı
buzdolaplı şekli hayali kurdum eşim sandıklı daha kullanışlı diyo almiş.ay "sandıklı" diyince, benim de evde bir SANDIĞIM var
balkonda öylece duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?