ay mutfagi atmasaydin
ben böle mutfaklara baktıkça içim içimi yiyior
benim böle mutfagim olmadi evlendiğimden beri.
köy havasivar mutfakta.
çoközeniyorum

Bende 3 ev gezdim
2 kira ev şimdi kendi evim.
Yani o kadar mı denk gelir aynı oymalı eski mutfak kahverengi her evde öyle kullandım
Bir kurtulamaz mı insan bir değişiklik yaşamaz mı yok.
Sana bir ara atayım foto kader arkadaşım

Cam dolaplara bende bayılıyorum açık olursa düzenli de tutarım çok eşyada yok zaten.
çok da emin olamıyorum tabi cam dolaptan :)

gerçekten bende bakiyorum mutfak dolaplara.. çok güzel yabenim hayallerimdeki mutfak bu şekli olmali.

Eklentiler

• mutfak.webp
    5 KB · Görüntüleme: 72
dolapları gri mat istiyorum
tezgah beyaz
yerler kahve parke veya fayans
birazda kendi tarzımı ekleyeceğim işte.

attığım foto mutfagıma uygun degil ama bu tarz dolap istiyorum bunda tezgah siyah ben beyaz isterim.:)
bembeyaz mutfak olsa..:)
bide balkona açilcam kocaman bişey olsun istiyorum. oraya masa felan koysam mükemmel olucak. hepsini şekil şekil yapmak lazim şimdi difiriz aldik ya onu nereye koyacam yer ariyorum ouf kocaman yer açsin eşya meşya dolmasin daha iyi ya... ben sevmiyorum kalabalık eşyalari

ben camlı dolap sevmiyorum. Benim için kulpsuz beyaz düz kapaklı dolap olacak. Sildim mi temizlenecek. Asla parlak membran istemiyorum. parmak izi yapmayan bir çeşit malzeme olsun yeter.
benim mutfagim sanırım gerçek malzemeli.:)
mermerli. dolaplarda mermerli. kayınpederim yapmış.
hiç istediğim degil.
çökecem onu valla görüntüsü çok rahatsiz edici.. alt dolaplara bişey demiyorum:)

bir yerde gördüm portmanto dolabının yanına dolap yaptırmışlar gizlemişler dondurucuyu öyle bi yer varsa yaptırabilirsin.

Benim de derin dondurucu ortada. İki buzdolabı var gibi duruyor mutfakta. Balkonum kapalı olsa oraya koyardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…