telefonu birak : ben telefon bagimliğindan kurtulamiyorum çok zaman harcadığım için bu bir gerçek..
benim yapılacak iş listem:
işten çıkışında eşim almaya gelecek.
çamaşır toplanacak.
yemek yapılacak
bulaşıklari makineye konulacak.
mutfak temiz tutacak.
çamaşır katlanacak. yerleştirecek.
ütü yapılacak
23:00 uyku inşaallah:)
Ben de bayram sonrası eşimle ufak bir tartışma sonrasında (temizlikle ilgili) her akşam yatmadan mutfağı en derli toplu şekilde bırakmaya çalışmaya söz verdim. 3 gündür buna uyuyorum. Bakalım sonrasında nasıl olacak?
Evet ya kesinlikle. 2 gündür sabah kalkınca derli toplu huzurlu bir mutfakta limonlu su içerek güne başlıyorum. Sonrasında yine dandini oluyor ama olsun :)Mutfağı bende temiz bırakıyordum bir kaç aydır yapamıyorum inş tekrar başlayacağım bugün.
Alışkanlığa dönecektir 1-2 hafta sonra dağınık bırakmak istemeyeceksin :)
Evet ya kesinlikle. 2 gündür sabah kalkınca derli toplu huzurlu bir mutfakta limonlu su içerek güne başlıyorum. Sonrasında yine dandini oluyor ama olsun :)
sanirim listeye uygulamaya yalan olucakYapacağız canım yarın bildiriyorsun buraya yaptım yapmadım diye
Yapmadıysan ceza uygulamasına geçeriz
ben topiklerden alıştım mutfağı toplayıp yatmaya. çünkü en az 15-20 dk fazladan zaman harcıyordum işten gelince.Ben de bayram sonrası eşimle ufak bir tartışma sonrasında (temizlikle ilgili) her akşam yatmadan mutfağı en derli toplu şekilde bırakmaya çalışmaya söz verdim. 3 gündür buna uyuyorum. Bakalım sonrasında nasıl olacak?
sanirim listeye uygulamaya yalan olucak
bu akşam annemler gelicek.
ben topiklerden alıştım mutfağı toplayıp yatmaya. çünkü en az 15-20 dk fazladan zaman harcıyordum işten gelince.
Ki işten gelince yemek hazırlamaya geçtiğim vakit benim en değerli vaktim.
Şimdi kafam daha rahat. eve gidince sadece yemek hazırlamaya başlıyorum. ya da sofra kurmaya..
Yesa olayı abarttı her gün dolap kapağı siliyor artık
İşte dolap silmekten fırsatı olmuyorOoo çok fazla kolaylıklar diliyorumBenim sadece tezgahı silecek enerjim var.
yesaya selam söyle artık aktif değil sanırım :)
İşte dolap silmekten fırsatı olmuyoryeni eve taşındı ya
bekliyoruzdolap dedinde 2 dolap arasında kararsız kaldım ben ya foto atsam bir fikir verseniz ? mutfak dolabı.
ay mutfagi atmasaydin
İkisi de harika. Ama cam dolabın içini o kadar düzenli tutabilir misin? Benim için imkansız bir iş :) Bulaşık makinesinden çıktığında çok kısa sürede içini boşaltmam lazım. Genelde elimle ittire ittire koyuyorum bazı şeyleri dolaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?