telefonu birak : ben telefon bagimliğindan kurtulamiyorum çok zaman harcadığım için bu bir gerçek..
plan yap: gerektiği kadar plan yapıp uygulamaya çalışıyorum.
önceliklendir: cıks.
erken kalk: 5 te kalkıyorum
en zoru ilk yap: en zoru alışkanlıklarimı devamli geçirememek... hayati sonraya birakmak...
molanı kısa tut: dinlenmem 5 dk ah şu telefon
rahatla: duş almayı akşamdan yapıyorum
kendini ödüllendir: yemek yiyerek

Evde telefona bakmıyorum ama tv ye takılabiliyorum.
bugünü planladım ve önceliklerimi işaretledim.
her 3 madde sonrası 10 dk mola verirsem 2 saatte bütün işlerim biter.
pasta malzemelerini eşime aldırmayı düşünüyorum yada hazır pasta alırım duruma göre bakacağım artık.
tüm işler bittiğinde kendime kahve yapacağım :)

benim yapılacak iş listem:
işten çıkışında eşim almaya gelecek.
çamaşır toplanacak.
yemek yapılacak
bulaşıklari makineye konulacak.
mutfak temiz tutacak.
çamaşır katlanacak. yerleştirecek.
ütü yapılacak
23:00 uyku inşaallah:)

Yapacağız canım yarın bildiriyorsun buraya yaptım yapmadım diye
Yapmadıysan ceza uygulamasına geçeriz

Ben de bayram sonrası eşimle ufak bir tartışma sonrasında (temizlikle ilgili) her akşam yatmadan mutfağı en derli toplu şekilde bırakmaya çalışmaya söz verdim. 3 gündür buna uyuyorum. Bakalım sonrasında nasıl olacak?

Mutfağı bende temiz bırakıyordum bir kaç aydır yapamıyorum inş tekrar başlayacağım bugün.
Alışkanlığa dönecektir 1-2 hafta sonra dağınık bırakmak istemeyeceksin :)

Mutfağı bende temiz bırakıyordum bir kaç aydır yapamıyorum inş tekrar başlayacağım bugün.
Alışkanlığa dönecektir 1-2 hafta sonra dağınık bırakmak istemeyeceksin :)
Evet ya kesinlikle. 2 gündür sabah kalkınca derli toplu huzurlu bir mutfakta limonlu su içerek güne başlıyorum. Sonrasında yine dandini oluyor ama olsun :)

Evet ya kesinlikle. 2 gündür sabah kalkınca derli toplu huzurlu bir mutfakta limonlu su içerek güne başlıyorum. Sonrasında yine dandini oluyor ama olsun :)

Bu işler ufak ufak yol almak her zaman garantidir.
akşam toplu temiz bırakmaya alışırsan sonra yemek hazırlığı yaparken bile düzenli çalışmaya gayret eder hale gelirsin.
bugün eski düzenime kavuşacağım çok heyecanlıyım

ben topiklerden alıştım mutfağı toplayıp yatmaya. çünkü en az 15-20 dk fazladan zaman harcıyordum işten gelince.

Ki işten gelince yemek hazırlamaya geçtiğim vakit benim en değerli vaktim.

Şimdi kafam daha rahat. eve gidince sadece yemek hazırlamaya başlıyorum. ya da sofra kurmaya..

Bende alışmıştım temizlik topiğinden sonra koptum
aklıma yesa geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…