meleğin mi varherkesin kişiliğe baglı.
benim kuzenim yarim saatte doğum yapmış. yengem 16 saat doğum sancisi çekti. gelmeyince suni sanci ile doğum yaptı.
bilmiyorum herkesin bünyesi degişik.
ben ilki ölü sezaryen doğumu yaptığım için bunda mecburi oldu. yoksa normal doğum olacakti.
bebek doğuma hazir degildi. alin artık dedim. korkularim vardi kaybedecem diye..
38 haftada doğum yaptım. sütüm de 4. gününde geldi. 4 günde gögüslerim alt üst oldu.
Maalesef. 3 le 4 te normal yaptıracak çok doktor aradım ama çatı dar mümkün değil dediler hepsen 4 u de mi sezeryanla yaptın? maşaallah.
Evet 9 ay oldu hala ağır kaldırınca, biraz iş yapınca ağrı oluyor.bir sıkıntısını eksiğini yaşıyor musun peki
2015 te kaybettiğim bi melegim var...meleğin mi var
benim de var bir tane
4. olunca baya zorladı bu sefer. Önceki de 2 yaşındaydı.9 ay çok erken ama yeni iyileşiyorsun sayılır daha.....dikkat et yine de
bende ikinciye normal istedim fakat benim hamileliğim çok riskliydi. kan sulandirici kullananlar normal doğum olmuyor dedi profesör. mecbur oldu.Maalesef. 3 le 4 te normal yaptıracak çok doktor aradım ama çatı dar mümkün değil dediler hep
ben de var ama ben mi tembelim bilemedim kullanasım gelmiyorKızlar size bişey soracağım.
Biliyorsunuz bizim evin hallerini artık.
Sürekli halı yatak koltuk siliyorum.
Bi arkadaşım halı yıkama makinesini sana satayım diyor. Arçelik marka. 800 TL. Bir kere kullanmış. Sana çok faydası olur diyor. Ne dersiniz alayım mı?
ben haftasonu firsat bulabilsem bahçede mutfak hali ve yatak odasi yolluklari yıkıycam. sabahtan başlamaliyimKızlar size bişey soracağım.
Bi arkadaşım halı yıkama makinesini sana satayım diyor. Arçelik marka. 800 TL. Bir kere kullanmış. Sana çok faydası olur diyor. Ne dersiniz alayım mı?
Ya benim kızım bezini çıkarıyor sürekli. Kendini kusturuyor bazen onları yıkayacağım. Normal kullanım için değil aslındaben de var ama ben mi tembelim bilemedim kullanasım gelmiyor
kullanan arkadaşlar ne diyecek bakalım
Yok canım yıkayamam ben bel ve boyun fıtığı var bende. 2 ayda bir yıkamaya veriyorum ben halıları. Bu sefer 3 ay oldu gerçi daha vermedim.anka senin balkonun büyük ise yıkarsin. çocuklarda eğlenirler:) oğlanda yardim eder firçalamaya.:) ne güzeldi ya elden hali yıkamak.
ben senede biYok canım yıkayamam ben bel ve boyun fıtığı var bende. 2 ayda bir yıkamaya veriyorum ben halıları. Bu sefer 3 ay oldu gerçi daha vermedim.
ben gerek duymuyorum. örtü kullansan? en azından makinede yıkanır. 2 takım olsa kuruyana kadar seni idare eder.Kızlar size bişey soracağım.
halılara da örtü koysan kurtarmaz mı seni?Yok canım yıkayamam ben bel ve boyun fıtığı var bende. 2 ayda bir yıkamaya veriyorum ben halıları. Bu sefer 3 ay oldu gerçi daha vermedim.
İşte diyorum ya kızım yüzünden. Normali senede bir hadi bilemedin ikidir. Çok titizsen üç olsunben senede bi
Kızım kaldırıp altına yatıyor topluyor örtüyü. Hatta dümdüz yattığı için bazen görmeyip takılıp düştüğümüz bile olduben gerek duymuyorum. örtü kullansan? en azından makinede yıkanır. 2 takım olsa kuruyana kadar seni idare eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?