meleğin mi var
benim de var bir tane

Kızlar size bişey soracağım.
Biliyorsunuz bizim evin hallerini artık.
Sürekli halı yatak koltuk siliyorum.
Bi arkadaşım halı yıkama makinesini sana satayım diyor. Arçelik marka. 800 TL. Bir kere kullanmış. Sana çok faydası olur diyor. Ne dersiniz alayım mı?

Maalesef. 3 le 4 te normal yaptıracak çok doktor aradım ama çatı dar mümkün değil dediler hep
bende ikinciye normal istedim fakat benim hamileliğim çok riskliydi. kan sulandirici kullananlar normal doğum olmuyor dedi profesör. mecbur oldu.

ben de var ama ben mi tembelim bilemedim kullanasım gelmiyor
kullanan arkadaşlar ne diyecek bakalım

ben haftasonu firsat bulabilsem bahçede mutfak hali ve yatak odasi yolluklari yıkıycam. sabahtan başlamaliyim

anka senin balkonun büyük ise yıkarsin. çocuklarda eğlenirler:) oğlanda yardim eder firçalamaya.:) ne güzeldi ya elden hali yıkamak.

ben de var ama ben mi tembelim bilemedim kullanasım gelmiyor
kullanan arkadaşlar ne diyecek bakalım
Ya benim kızım bezini çıkarıyor sürekli. Kendini kusturuyor bazen onları yıkayacağım. Normal kullanım için değil aslında

anka senin balkonun büyük ise yıkarsin. çocuklarda eğlenirler:) oğlanda yardim eder firçalamaya.:) ne güzeldi ya elden hali yıkamak.
Yok canım yıkayamam ben bel ve boyun fıtığı var bende. 2 ayda bir yıkamaya veriyorum ben halıları. Bu sefer 3 ay oldu gerçi daha vermedim.

ben gerek duymuyorum. örtü kullansan? en azından makinede yıkanır. 2 takım olsa kuruyana kadar seni idare eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…