ben kadifeli halı örtülerden almam lazim.
iki tane almak istiorum biri 4 biri 6 m alsam iyi olucak.
benim kızım batıran bi kız değil. dağınık tabi ama halı yıkamaya gerek kalmıyor. o sebeple ben kullanmıyorum. ama pratik gibi görünüyor sürekli halı kirlenen evlerde.

Anka bir de internette lastikli çarşafı koltuk örtüsü yapan gördüm. belki işe yarar en azından bi sürelik.
hem kızına da sürekli söyle "bak ben yoruluyorum. anneye yardım et. düzeltelim öyle güzelce kalsın." diye. ama tabi sürekli. :)

Otizmli benim kızım ağır zihinsel engeli var anlayamıyor o kadar

Harcama kız para

Şaka şaka sürekli siliyorsan tamam ama alıp kenarda durmayacak değil mi

Bi de deneme sürüsü yap direk alma sakin

Bu konuda aklıma geldikçe anneme teşekkür ediyorum, ben evlenirken annem olmasa daha hevesli davranırdım eşya konusunda özellikle çeyiz ve mutfak o beni durdurdu, şimdi evimde öyle çok gereksiz eşya yok çok mutluyum olanları da gönderiyorum ara ara çeyiz vb.
Ama yeni evlenecek arkadaşımı uyarıyorum gereksizler konusunda, çok anlamıyor ama evlenince anlayacak muhtemelen

Bugün planım :)

bulaşık mak boşalt
çorap sepeti düzenle
su ısıtıcısını temizle
pilav yap
sofra hazırla / topla
çöpü at
yatağı düzelt
dağınıklık topla
karışık mutfak rafını düzenle
kurumuş çiçeği at
pastayı anneme götür / kutlama
ayırdığım kıyafetleri anneme götür
uyumadan önce etrafı kontrol et.

Bende anneme dantel kullanmayacağımı söylemiştim ama aldı.
kızım bana kullanmam dese almam :)
yer yatağı mesela benim için gereksiz bir eşyaydı. annem yine çeyizde görülsün diye yaptırdı.
yatak örtüsü mutlaka olmalı dedi o tüllü dantelli şeylerden aldırdı. 750 tl vermiştim yazık
şimdide örtü aldım ama bana hitap ediyor hemde kullanması kolay. katlanıyor.
çay bardakları almışız sanki tüm akrabalara toplu davet edeceğiz.
tabaklar günlük kahvaltılık misafirlik diye almışız da almışız.
Neyse ki zararın neresinden dönsek kâr almadıklarıma seviniyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…