ben kadifeli halı örtülerden almam lazim.ben gerek duymuyorum. örtü kullansan? en azından makinede yıkanır. 2 takım olsa kuruyana kadar seni idare eder.
benim kızım batıran bi kız değil. dağınık tabi ama halı yıkamaya gerek kalmıyor. o sebeple ben kullanmıyorum. ama pratik gibi görünüyor sürekli halı kirlenen evlerde.ben kadifeli halı örtülerden almam lazim.
iki tane almak istiorum biri 4 biri 6 m alsam iyi olucak.
Otizmli benim kızım ağır zihinsel engeli var anlayamıyor o kadarbenim kızım batıran bi kız değil. dağınık tabi ama halı yıkamaya gerek kalmıyor. o sebeple ben kullanmıyorum. ama pratik gibi görünüyor sürekli halı kirlenen evlerde.
Anka bir de internette lastikli çarşafı koltuk örtüsü yapan gördüm. belki işe yarar en azından bi sürelik.
hem kızına da sürekli söyle "bak ben yoruluyorum. anneye yardım et. düzeltelim öyle güzelce kalsın." diye. ama tabi sürekli. :)
eğitim felan alıyormusunuz?Otizmli benim kızım ağır zihinsel engeli var anlayamıyor o kadar
Yok canım bozuk o servis için çok ücret istediler depoda yatıyor.
çok özür dilerim. ben pek konuya hakim olamamışım.Otizmli benim kızım ağır zihinsel engeli var anlayamıyor o kadar
Kızlar size bişey soracağım.
Biliyorsunuz bizim evin hallerini artık.
Sürekli halı yatak koltuk siliyorum.
Bi arkadaşım halı yıkama makinesini sana satayım diyor. Arçelik marka. 800 TL. Bir kere kullanmış. Sana çok faydası olur diyor. Ne dersiniz alayım mı?
dolap dedinde 2 dolap arasında kararsız kaldım ben ya foto atsam bir fikir verseniz ? mutfak dolabı.
Ay özlemişim.kiz sizleri
Akşam olsa da eve gitsem de dolap silsem ahhaahhdhjdjsn
Bu konuda aklıma geldikçe anneme teşekkür ediyorum, ben evlenirken annem olmasa daha hevesli davranırdım eşya konusunda özellikle çeyiz ve mutfak o beni durdurdu, şimdi evimde öyle çok gereksiz eşya yok çok mutluyum olanları da gönderiyorum ara ara çeyiz vb.Umarım sesimizi yeni evlenecek bir kaç arkadaşımıza burdan duyurabiliriz
Sandık annem de al al diye tutturmuştu sonra aynı hafta evlenecek arkadaşım da almayınca zorlamamıştı.
sonra gümüşlük al al demişti o sıralarda modası geçince çok şükür israr etmemişti.
ama dantellerim fazla fazla mutfak eşyasının haddi hesabı yoktu. çok fazlaydı.
şu yatak odasından da kurtulsam
Ben de sevmedim çin işkencesi resmenBenimkide köyde duruyor sağlam ama ben sevmiyorum kullanmasını.
Bu konuda aklıma geldikçe anneme teşekkür ediyorum, ben evlenirken annem olmasa daha hevesli davranırdım eşya konusunda özellikle çeyiz ve mutfak o beni durdurdu, şimdi evimde öyle çok gereksiz eşya yok çok mutluyum olanları da gönderiyorum ara ara çeyiz vb.
Ama yeni evlenecek arkadaşımı uyarıyorum gereksizler konusunda, çok anlamıyor ama evlenince anlayacak muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?