Kavanoz işlerine giremedim daha haftya başlarım yavaş yavaş. Kışlık hazırlamayı çok seviyorum benmenemen de yap o mis gibi :)
evlenirken ben pek almadim evlendikten sonra aldim eksiklerimi.valla şimdikiler hiç almıyor fazla eşya. evin içine girdikten sonra tamamlayanlar var.
evlenirken basiretimiz bağlanmış. "onu da almak lazım" "bunu da almak lazım" diye diye beynimizi yıkadılar. arkadaşım, "kullanacağın şeyi al diyen" bi kişi de çıkmaz mı yahu
geçmiş olsun salgın var bu aralar kendine dikkat et.Günaydın kızlar
Ben baya hasta oldum ya boğazım çok kötü. Bebek de hastabaya zor olacak bu gün
günaydınlar herkese
bende sandık vardı küçük kayınvalidemden gelmişti kardeşim için anneme götürdüm çeyiz namına evde bi şey yok ki hayatta getirmem. zaten yatağım karyola tarzı koyacak hiç bi yerim yok.böyle çok mutluyum çünkü onları koruyamam yıkaması ütülemesi falan beni gerer ki ben kendime zor bakan biriyim. annem bu konuda hiç ısrar etmedi saolsun
akşama yemeğim hazır karnıyarık yapmış bayan.bugunde onu yicez.
bu aralar halsizliğim gitti sanırım az.daha iyi hissediyorum kendimi.
Günaydın kızlar
Ben baya hasta oldum ya boğazım çok kötü. Bebek de hastabaya zor olacak bu gün
ovvv o nerjik dönemde napim sence mia kışlıklarımda hazır ev de temiz ki yapacak iş de kalmadı.1-2 hafta sonra çok enerjik döneme gireceksin lindam :)
neden sezaryan:)ovvv o nerjik dönemde napim sence mia kışlıklarımda hazır ev de temiz ki yapacak iş de kalmadı.
bol bol yürürüm napim ya gerçi sezeryana faydası olmaz ama bana faydası olur
yok be canım yapamam ki bayılır kalırım doğuramam ben kendimi biliyorum öyle konularda çok korkuyorum.ki sezeryandan bile korkuyorum düşün halimi.neden sezaryan:)
ben sezaryanla doğum yaptım ama dikiş konusunda çok çektim toparlamam için bi senemi aldi. normal doğum çabucak toparlaniyor.
Ben de sezaryenden korkuyordum hep normal doğum istedim ama olmadı. Şartlar uygunsa bence epiduralle normal doğumu düşün canım. Prenses doğum da diyorlar sanırım. Sezaryende kaç kat kesiyorlar. Doğuma hazır olmayan bebeği çıkarıyorlaryok be canım yapamam ki bayılır kalırım doğuramam ben kendimi biliyorum öyle konularda çok korkuyorum.ki sezeryandan bile korkuyorum düşün halimi.
Galiba canım. Çok düştü bağışıklığımSalgın var canım dikkat et kendine bol bol dinlen
keşke yapabilsem ankaBen de sezaryenden korkuyordum hep normal doğum istedim ama olmadı. Şartlar uygunsa bence epiduralle normal doğumu düşün canım. Prenses doğum da diyorlar sanırım. Sezaryende kaç kat kesiyorlar. Doğuma hazır olmayan bebeği çıkarıyorlarhiç keyfi tercih edilecek bir yöntem değil. Zorunlu olursa belki
sen 4 u de mi sezeryanla yaptın? maşaallah.Ben de sezaryenden korkuyordum hep normal doğum istedim ama olmadı. Şartlar uygunsa bence epiduralle normal doğumu düşün canım. Prenses doğum da diyorlar sanırım. Sezaryende kaç kat kesiyorlar. Doğuma hazır olmayan bebeği çıkarıyorlarhiç keyfi tercih edilecek bir yöntem değil. Zorunlu olursa belki
ovvv o nerjik dönemde napim sence mia kışlıklarımda hazır ev de temiz ki yapacak iş de kalmadı.
bol bol yürürüm napim ya gerçi sezeryana faydası olmaz ama bana faydası olur
herkesin kişiliğe baglı.ben sezeryandan memnunum hiç sancı çekmedim gerçi zorunluydu benimki
normal doğuran çok dikişi olan arkadaşlarım da vardı fenaydı
toparlanmak bünye meselesi belki ama tabi bir arkadaşımda 2 saat içinde doğurdu başından beri ben normal doğurucam hem de çok kolay olacak derdi 2 çocuğu da öyle oldu maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?