Mutfağı tekrar dağıttım tekrar topladım. Çok şükür bulaşıksız bitirdim günü. Yarın da çamaşırları hallettim mi süper olacak. Bu arada banyoyu hala tam yıkayamadım üstten silip geçiyorum. Yarın detaylı yıkayıp paspasımı sereceğim inşallah.
20.08.09
dünkü planim.
eve gidince yemegi yap. bulaşık makine boşalt. yerleştir. Tamam ( bulaşıklari eşim yaptı salça yapıyordu o sirada.
başörtü çekmeceleri düzenle. tamam
kullanmadıklari kaldir. ciks
evi süpür. ciks
başka aklıma gelmiyo
dün plan dişi yaptıklarim:
kızımla vakit geçirdim çizim yaptık.
kızı yıkadim.
giysileri hazirladim ( bugün anneannesinde)
perşembe günü gidecektik o gün eşimin dayısının oğlunun nişani çikti. plani erkene aldim anneme msj attim yarin geliyoruz diye.
sanirim iki gün yemek yapamiycam
perşembe günü erken gidecegimizi düşünüyorum.
eşim salça yaptı yardim ettim biraz. ben böle şeyleri uğraşmayı sevmiyorum.
yatak odasini düzene sokmam lazim. çok aşırı daginik
Mia-
yatak odasini ayıklama konusunda youtubede edide mi ne sarışn birisi vardi baza altı düzenine soktu. hurçla.. hurç var bi şekilde düzene sokamadim.Verimli bir gün geçmiş ama ayıklama işlerine daha yoğunluk vermelisin.
Ne kadar toplasan da daha hızlı dağılacaksın bu şekilde
Vazgeçmek yok migi :)
Camlarım kapılarım temiz bayramdan önce silmiştim idare eder 15-20 gün daha. Haftada bir kapı kollarını siliyorum yetiyorKolay gelsin anka benimde dolap içleri kaldı dolap dışları silinecek
Birde cam kapı kaldı da havalar soğudu
Camlarım kapılarım temiz bayramdan önce silmiştim idare eder 15-20 gün daha. Haftada bir kapı kollarını siliyorum yetiyorKolay gelsin anka benimde dolap içleri kaldı dolap dışları silinecek
ben beyaz kapıyı beğeniyordum sararmaya başliyor.Camlarım kapılarım temiz bayramdan önce silmiştim idare eder 15-20 gün daha. Haftada bir kapı kollarını siliyorum yetiyor
bilmiyorum ki bizim beyaz 6 sene oldu sanırım sararma olmadı. Ama boyaları aşındı biraz silmektenben beyaz kapıyı beğeniyordum sararmaya başliyor.
tahta kapı isterim.açik renkli.. o daha iyi kirliyi farketmiyor:)
ben silmiyorum kapılari sileceksem zar zrÇ
bilmiyorum ki bizim beyaz 6 sene oldu sanırım sararma olmadı. Ama boyaları aşındı biraz silmekten
yatak odasini ayıklama konusunda youtubede edide mi ne sarışn birisi vardi baza altı düzenine soktu. hurçla.. hurç var bi şekilde düzene sokamadim.
benim tek istegim yorganlari havalandirip hurçun içine koyup kaldirmak.
kullanmadığım çok var evleneli 5 yıl oldu çeyiz geceliklerimi giyemedimkaldircam onu.
kenarda duran kızımın küçülen kiyafetleri .. çatıya koyacam da bekliyorum.banyoyu daha yeni temizledik siyah lekeler çikiyor hala ne yapmam lazim.
bende cam yok.Benimde baza düzenli hurç aldım da değiştiremedim eskileri
kızımın yazlıklarını kaldırdığımda el atacağım.
banyo nemliyse küf bitmez camını açık tut iyice kurusun hava alsın
cifle silersen azalır lekeler
tamamen degiştirseydiniz.geçen yıl 3 kapıyı değiştirdik geri kalan yerler eski tahta kapı yeniler beyaz kapı ev dalmaçyalı gibi oldu
bende cam yok.
havalandirma var gitmiyor.
bide giderden çok kötü koku geliyor lagim kokusu:/
tamamen degiştirseydiniz.
Napıyorsunuz kızlar
yine saçma sapan telefonda vakit geçirdim yaaNapıyorsunuz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?