Selamlar yardimci bayanla yolları ayırdık.anlatsam ağzınız açık kalir detaya girmek istemiyorum.bundan sonra sadece diğer bayanı temizlik için haftada bir alacağım yemekleri de kendim yapacağım.sadece yemek işi bende olacak.geri kalan camlar kapılar banyo wc toz yerleri o güzel yapıyordu zaten öyle devam edecek. Yeterince gerildim daha fazla gerilmek istemiyorum..
Tek yapmam gereken evin dagilmamasi için özen göstermek o kadar..
Saol canım hayırlısı olur inşallah.Hayırlısı olsun lindam.
Saol canım hayırlısı olur inşallah.
Napıyorsunuz kızlar
Birikmis cok utu vardi, onu bitirmek uzereyim.
Suan kisa bir mola verdim.
Firindan tavuk kanatlari cikardim,patatesle firina surecegim.
Yemek firindayken yerleri supurebilirsem bence bugunluk yeterince yormus sayilirim kendimi.
Kimseye guvenmemeyi öğreniyorum iyi niyetimı bitiriyor insanlar bu sekilde de ama.yazık ya valla..tecrübe oldu da gerim gerim gerildim yeminle.sizi okudum da az rahatladım.kendim yaparım en azından gerilmem ya.Sen sakin kal ne yaşanmışsa tecrübe oluyor işte bunlar bize.
Ütü
En zor işi yapmışsın daha ne olsun
hakkında hayırlısı olsun lindacim.Selamlar yardimci bayanla yolları ayırdık.anlatsam ağzınız açık kalir detaya girmek istemiyorum.bundan sonra sadece diğer bayanı temizlik için haftada bir alacağım yemekleri de kendim yapacağım.sadece yemek işi bende olacak.geri kalan camlar kapılar banyo wc toz yerleri o güzel yapıyordu zaten öyle devam edecek. Yeterince gerildim daha fazla gerilmek istemiyorum..
ütü hiç zor degil birikmedikten sonraÜtü
En zor işi yapmışsın daha ne olsun
Kimseye guvenmemeyi öğreniyorum iyi niyetimı bitiriyor insanlar bu sekilde de ama.yazık ya valla..tecrübe oldu da gerim gerim gerildim yeminle.sizi okudum da az rahatladım.kendim yaparım en azından gerilmem ya.
Ay sorma ya. Allahtan dizi esliginde yapinca zaman cabuk geciyor. Yoksa bu hayat cekilmezz
Haftaya carsamba tekrar is basi yapacagimiz icin bir an once butun isleri bitirmek istiyorum.
Haftasonu havada guzel olacakmis bu yorgunlugun ustune guzel bir mangal keyfi gider
hakkında hayırlısı olsun lindacim.
ütü hiç zor degil birikmedikten sonra
ben ütüyü severek yapıyorum
oh tatil sana yarasin:)Ay sorma ya. Allahtan dizi esliginde yapinca zaman cabuk geciyor. Yoksa bu hayat cekilmezz
Haftaya carsamba tekrar is basi yapacagimiz icin bir an once butun isleri bitirmek istiyorum.
Haftasonu havada guzel olacakmis bu yorgunlugun ustune guzel bir mangal keyfi gider
tabiki seve seveyakın olsak migi sen ütü yapardın bende senin dolapları düzenlerdim
Yok ya peşimden geliyorsun demedim ben gidiyorum sen oradasınpeşinden gelmiyorum tesadüf mü nedir bilmiyorum
Hayırlısı olsun canımSelamlar yardimci bayanla yolları ayırdık.anlatsam ağzınız açık kalir detaya girmek istemiyorum.bundan sonra sadece diğer bayanı temizlik için haftada bir alacağım yemekleri de kendim yapacağım.sadece yemek işi bende olacak.geri kalan camlar kapılar banyo wc toz yerleri o güzel yapıyordu zaten öyle devam edecek. Yeterince gerildim daha fazla gerilmek istemiyorum..
Aynen çağırma valla hiç gerek yokmuş.Bende bu yüzden evde yabancı birinin gelmesini istemiyorum.
çok stres yaparım o yüzden çağıramıyorum.
merak da ediyor insanSelamlar yardimci bayanla yolları ayırdık.anlatsam ağzınız açık kalir detaya girmek istemiyorum.bundan sonra sadece diğer bayanı temizlik için haftada bir alacağım yemekleri de kendim yapacağım.sadece yemek işi bende olacak.geri kalan camlar kapılar banyo wc toz yerleri o güzel yapıyordu zaten öyle devam edecek. Yeterince gerildim daha fazla gerilmek istemiyorum..
Boşver canım can sıkıcı şeyler işte. Anlaşmadik olmadı. Vardır her şeyde bi hayır.merak da ediyor insan
merak da ediyor insan
valla topiklerden topiklere geziyorum.Nerelerdesin sen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?