Yaa kızına geçmiş olsun bende atlattım ya baya zor günlerdi.

Aranızdaki problem neyse inş hayırlısı olur canım.

Yaa çok geçmiş olsun

Yaa kızına geçmiş olsun bende atlattım ya baya zor günlerdi.

Aranızdaki problem neyse inş hayırlısı olur canım.

Size de geçmiş olsun.

İnşallah çabucak toparlar bizimki de.

Aramızdaki problem sürekli ama sürekli anlamsız şeyler.
İletişim yok. sürekli ben onun dediğini o da benim dediğimi yanlış yorumluyoruz sanırım.
Ben her şeye tamam dersem sorun çıkmıyor pek. konu ile ilgili olumsuz yorum yaparsam hemen bi "tamam" diyip konu kapamalar, küsmeler, haftalarca konuşmamalar...

sonra aradan birkaç zaman geçer (1 hafta vs) yatak zamanı yanaşmaya başlar.

Bunlarda bi şey yok, ama bu sürekli olmaya başlayınca, evde sadece "o iş için bulunan bir araçmış hissi" oluşuyor insanda.
Soğudum resmen. giderek soğudum.

Neyse ya kafa şişirmeyeyim şimdi.

Canım küslükleri o kadar zaman uzatmasaniz aslında tatlıya bağlanır gibi geldi.yani sen küsünce o gelse o küsünce sen gitsen yanına uzatmadan acaba böyle bi anlasma mi yapsanız aranızda iyi olur mu ki?

Canım küslükleri o kadar zaman uzatmasaniz aslında tatlıya bağlanır gibi geldi.yani sen küsünce o gelse o küsünce sen gitsen yanına uzatmadan acaba böyle bi anlasma mi yapsanız aranızda iyi olur mu ki?

şimdi 10 yılımı buraya 2-3 cümleyle elbette sığdıramam. ama kısaca şöyle anlatabilirim;

zamanında küslükler sonunda ben gittim bi süre. baktım bu artık benim görevim oldu, bıraktım.
ya da özür dilerdim, "özür dileyerek konuyu kapatma" derdi.

sonra o gelmeye başladı. ama öylesi bi zamanda değil. nedense hep "o iş" zamanına denk vakitte.

birkaç kez yatak terketti (hayatta en nefret ettiğim durumdur) sonra bi şey olmamış gibi geliyordu. bir seferinde "hayırdır neden geldin burası senin kafana esip terkedeceğin kafana esip geri döneceğin bir yer değil, git" dedim.
Sonra bi daha yatak terketmedi!

bunlar tabiki benim tarafımdan görünenler. o ne düşünüyor, onun ne gibi şikayetleri var bilemem.

konuşamıyoruz diye şikayet ederdi. tartışma sonrası bikaç kez konuşmaya çalıştım. konuşmadı. "e o zaman neden bana konuşamıyoruz" diye çıkıyorsun diye söylendim ona.

psikolojik hakaretler falan filan.

bir dönem antidepresan kullanmama sebep olduktan sonra farkındalığım arttı. Boşvermek en güzel ilaçmış bünyeye. bir daha antidepresan kullanmama gerek kalmadı.
Ne oldu, o bana psikolojik hakaret ederken karşılığını buldu. Saygı da bir yere kadardı artık.

Kafa şişirmeyeyim dedim. nerelere geldim

Anladım canım ya allah kolaylik versin..gelip dovesim geldi kocan seni uzdugu için
Bencede kafaya takmamak en güzeli.bencede sen de o istediği zaman uyu yatakta :)

Ay ben geldim inşallah girmem yine hahahhaaha

Eeeee ne yapıyor herkes iyi mi ev toplu dolaplar temiz mi

Gece yatmadan o tezgah bi toplu olmasın
1 2 tane bile bile bulaşık kalsın
Valla bozuşuruz.

Anka yapamıyor ama biz 21 gün yAtmadan once temiz tezgah uapalim ve her gun de bir sey cikaealim mi evden

Günlük de rapor yazarız

Yesa 1. Gün teMiz tezgah tamam evden de kullanmadigim bi tabak cikardim vsvs givi

Ne dersiniz hanımlar

oh tatil sana yarasin:)
ev işleri gerçekten nankördür.;bi biter tekrarlanir sürekli gider.

Tatil donusude o kadar guzel olsa keske,
Kirliler, utulenecekler (benim tatil onceside baya birikmisti), tekrar temizlik felan ohoo.
Birde izindeyken evin catisindan biraz su akmis.
Eski ev sahibi salonu buyutmus, o kismin ustu bos kullanilmiyo.
Gider yeri tikanmis su birikmis birikmis iceri dogru akmaya baslamis.
Gorumcem tesadufen ciceklere su vermeye gelirken gormus.
Babami aramis gideri yerini temizlemisler, fakat ev yine boya istiyor.
Cok belli degil bir sure daha idare ederiz sanirim..

Ankayla aranızda 3 çocuk fark olduğu için mi acaba
Hastayım ben bi çorba yapıp gelmedin

Ahahah aynen her bi köşeyi de denedim.ha olmadı ama:)

Hadi bugün bi şey çıkarıyoruz evden

Bi de yatmadan temiz tezgah
Biz o çıkarma işini baya hallettik aslında pek bişey kalmadı evde ama bardak var takımı bozuldu onu atayım senin için gözüme batıyor orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…