geçmiş olsun.
en kötüsü izin gününde dinlenmek isterken başinizda bi işler çikmak..
nereye dinlenecegiz ki..
eski ev sahibi nasıl salon büyütmüş ki ev kendiniz mi?

günaydin.
ben dün ne güzel mutluyum enerjik doluydum..
annemlere gidince modum düşüyor
off tartışma yaşıyorum bi kedi köpekgibi kavga ediyoruz. neyse ki hiç bahsetmeyeyim..
annemle tartıştığımı eşime sölemedim. nefret ediyor biliyorum. o tartışmayı annemlere biraktim..
eve gelince namazimi kılıp hiç bişey düşünmeden uyumuşum.
sabah erkenden uyanip namaz kıldım tekrar biraz daha uyudum.
kahvaltı hazirladim yedim bulaşık makineyi boşalttım.
şimdi işteyim hiç halim yok.
bu akşam eşimin akrabasina gidecegiz.

Bence eşinin nasıl olsa gelecek benimle barışacak rahatlığı var.
Şu durumda evden uzaklaşmakta araya soğukluk girmesine sebep verir.
Yani ikinizde bu ilişkiyi yıpratıyorsunuz.

Süper :)

Ooo kolay gelsin
tatil sonrası ev temizlemek çok zor olur

Bence eşinin nasıl olsa gelecek benimle barışacak rahatlığı var.
Şu durumda evden uzaklaşmakta araya soğukluk girmesine sebep verir.
Yani ikinizde bu ilişkiyi yıpratıyorsunuz.
Evet, Olabilir.

yalnız evden uzaklaşmam mecburiyettendi şu sıralar, konu ile alakalı değil asla.
Dedemiz bizde kalıyordu ya, doktor kontrolü zamanında kan değerleri çok kötüymüş. çünkü hiç yemek yiyemiyordu.
Tekrar hastaneye yatırdılar. Mama ile beslediler bu hafta.

Kızıma da babaannesi bakıyordu normalde, şimdi o da hastanede babasının yanında kaldığı için zaman zaman, dinlensin bir de kızımla uğraşmasın diye anneannesine götürdüm. Oraya akşamları yalnız kalmasın bizi özlemesin diye gidiyorum. Ara ara eşim de geliyor.
Annem bizim eve gelip bakmıyor ayrı şehirlerdeyiz.

Bu sebeple ev olarak dağıldık. Yoksa ben evimden uzak kalmam, yani uzak durarak bir şeyler çözüleceğini düşünmedim hiç.

Ama ilişkilerde şunu gördüm. empati kurmak şart. biraz aynayı kendine tutmalı insan.

Hımm anladım.
İnş kısa sürede eski düzeninize kavuşursunuz canım.

bencede empati kurulmadığı anlamiyor
ben dün akşam eşim geç geldiği için ayni şekilde bende uygulayacagim. hiç kusurma bakmasin çok sinirlendim.
yapılani görsün istiyorum.
bu arada dedeniz için geçmiş olsun.

Günaydın arkadaşlar;
Kızım 3 gündür sabah karşı uyanıyor, uzun süreler ağlıyor. Ağlamasa sorun yok kucağımda uyuturum aslında. Bugün sabaha karşı kalktı, emzirdim. Ne güzel sorunsuz atlattık, şimdi uyuyacak derken boğazına birşey takıldı herhalde, nefes alamayıp olanca kuvvetiyle kustu. Güne başlangıcımız ve bütün rutinlerimiz bu hengamede kaynadı gitti. İşe zor yetiştim.
Gün içinde sürekli parmağıyla kendini kusturmaya çalışıyor. Bir çok sefer başarılı da oldu.

Siz böyle bir durum yaşadınız mı acaba? Ne yapmam gerekir?

Ben de dün baya kötüydüm telefonda eşime söyledim aslında ama yine de gece geç geldi.
Sabah kızdım elbet öleceğiz senden kesinlikle razı değilim diye. ben anlamadım hasta olduğunu anlasam gelirdim dedi ama inanmıyorum. Zaten 40 yılda bi hasta oluyorum onda da insan bi ilgilenir

Ya vedud ve bakara suresi çok iyi geliyor bu konuda canım. rabbim gönlünüzü ferahlatsın
Evet okuyacağım. Ctesi başlanmalı Bir sonraki cuma bitecek şekilde 7 gün 1000er kere okunmalı diyor bir yerde. Ya Vedud için.

İnşallah bize de iyi gelir. çünkü elle tutulur bir tartışma konumuz yok.

Amin canım.sağol

Bakara suresini de okuayamasan da aç evde PC den. Sirkeli suyla temizlik yap sık sık evin kötü enerjisini alsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…