harika mutfak tam istediğim gibi..
geçmiş olsun.Tatil donusude o kadar guzel olsa keske,
Kirliler, utulenecekler (benim tatil onceside baya birikmisti), tekrar temizlik felan ohoo.
Birde izindeyken evin catisindan biraz su akmis.
Eski ev sahibi salonu buyutmus, o kismin ustu bos kullanilmiyo.
Gider yeri tikanmis su birikmis birikmis iceri dogru akmaya baslamis.
Gorumcem tesadufen ciceklere su vermeye gelirken gormus.
Babami aramis gideri yerini temizlemisler, fakat ev yine boya istiyor.
Cok belli degil bir sure daha idare ederiz sanirim..
şimdi 10 yılımı buraya 2-3 cümleyle elbette sığdıramam. ama kısaca şöyle anlatabilirim;
zamanında küslükler sonunda ben gittim bi süre. baktım bu artık benim görevim oldu, bıraktım.
ya da özür dilerdim, "özür dileyerek konuyu kapatma" derdi.
sonra o gelmeye başladı. ama öylesi bi zamanda değil. nedense hep "o iş" zamanına denk vakitte.
birkaç kez yatak terketti (hayatta en nefret ettiğim durumdur) sonra bi şey olmamış gibi geliyordu. bir seferinde "hayırdır neden geldin burası senin kafana esip terkedeceğin kafana esip geri döneceğin bir yer değil, git" dedim.
Sonra bi daha yatak terketmedi!
bunlar tabiki benim tarafımdan görünenler. o ne düşünüyor, onun ne gibi şikayetleri var bilemem.
konuşamıyoruz diye şikayet ederdi. tartışma sonrası bikaç kez konuşmaya çalıştım. konuşmadı. "e o zaman neden bana konuşamıyoruz" diye çıkıyorsun diye söylendim ona.
psikolojik hakaretler falan filan.
bir dönem antidepresan kullanmama sebep olduktan sonra farkındalığım arttı. Boşvermek en güzel ilaçmış bünyeye. bir daha antidepresan kullanmama gerek kalmadı.
Ne oldu, o bana psikolojik hakaret ederken karşılığını buldu. Saygı da bir yere kadardı artık.
Kafa şişirmeyeyim dedim. nerelere geldim
Ay ben geldim inşallah girmem yine hahahhaaha
Eeeee ne yapıyor herkes iyi mi ev toplu dolaplar temiz mi
Gece yatmadan o tezgah bi toplu olmasın
1 2 tane bile bile bulaşık kalsın
Valla bozuşuruz.
Anka yapamıyor ama biz 21 gün yAtmadan once temiz tezgah uapalim ve her gun de bir sey cikaealim mi evden
Günlük de rapor yazarız
Yesa 1. Gün teMiz tezgah tamam evden de kullanmadigim bi tabak cikardim vsvs givi
Ne dersiniz hanımlar
Tatil donusude o kadar guzel olsa keske,
Kirliler, utulenecekler (benim tatil onceside baya birikmisti), tekrar temizlik felan ohoo.
Birde izindeyken evin catisindan biraz su akmis.
Eski ev sahibi salonu buyutmus, o kismin ustu bos kullanilmiyo.
Gider yeri tikanmis su birikmis birikmis iceri dogru akmaya baslamis.
Gorumcem tesadufen ciceklere su vermeye gelirken gormus.
Babami aramis gideri yerini temizlemisler, fakat ev yine boya istiyor.
Cok belli degil bir sure daha idare ederiz sanirim..
Evet, Olabilir.Bence eşinin nasıl olsa gelecek benimle barışacak rahatlığı var.
Şu durumda evden uzaklaşmakta araya soğukluk girmesine sebep verir.
Yani ikinizde bu ilişkiyi yıpratıyorsunuz.
Evet, Olabilir.
yalnız evden uzaklaşmam mecburiyettendi şu sıralar, konu ile alakalı değil asla.
Dedemiz bizde kalıyordu ya, doktor kontrolü zamanında kan değerleri çok kötüymüş. çünkü hiç yemek yiyemiyordu.
Tekrar hastaneye yatırdılar. Mama ile beslediler bu hafta.
Kızıma da babaannesi bakıyordu normalde, şimdi o da hastanede babasının yanında kaldığı için zaman zaman, dinlensin bir de kızımla uğraşmasın diye anneannesine götürdüm. Oraya akşamları yalnız kalmasın bizi özlemesin diye gidiyorum. Ara ara eşim de geliyor.
Annem bizim eve gelip bakmıyor ayrı şehirlerdeyiz.
Bu sebeple ev olarak dağıldık. Yoksa ben evimden uzak kalmam, yani uzak durarak bir şeyler çözüleceğini düşünmedim hiç.
Ama ilişkilerde şunu gördüm. empati kurmak şart. biraz aynayı kendine tutmalı insan.
İnşallah.Hımm anladım.
İnş kısa sürede eski düzeninize kavuşursunuz canım.
bencede empati kurulmadığı anlamiyorEvet, Olabilir.
yalnız evden uzaklaşmam mecburiyettendi şu sıralar, konu ile alakalı değil asla.
Dedemiz bizde kalıyordu ya, doktor kontrolü zamanında kan değerleri çok kötüymüş. çünkü hiç yemek yiyemiyordu.
Tekrar hastaneye yatırdılar. Mama ile beslediler bu hafta.
Kızıma da babaannesi bakıyordu normalde, şimdi o da hastanede babasının yanında kaldığı için zaman zaman, dinlensin bir de kızımla uğraşmasın diye anneannesine götürdüm. Oraya akşamları yalnız kalmasın bizi özlemesin diye gidiyorum. Ara ara eşim de geliyor.
Annem bizim eve gelip bakmıyor ayrı şehirlerdeyiz.
Bu sebeple ev olarak dağıldık. Yoksa ben evimden uzak kalmam, yani uzak durarak bir şeyler çözüleceğini düşünmedim hiç.
Ama ilişkilerde şunu gördüm. empati kurmak şart. biraz aynayı kendine tutmalı insan.
Ya vedud ve bakara suresi çok iyi geliyor bu konuda canım. rabbim gönlünüzü ferahlatsınİnşallah.
bu ara esmaları inceliyorum.
Dualara, manevi şeylere inanıyorum. Biraz uzak kaldım belki bu aralar.
Evet okuyacağım. Ctesi başlanmalı Bir sonraki cuma bitecek şekilde 7 gün 1000er kere okunmalı diyor bir yerde. Ya Vedud için.Ya vedud ve bakara suresi çok iyi geliyor bu konuda canım. rabbim gönlünüzü ferahlatsın
Bakara suresini de okuayamasan da aç evde PC den. Sirkeli suyla temizlik yap sık sık evin kötü enerjisini alsın.Evet okuyacağım. Ctesi başlanmalı Bir sonraki cuma bitecek şekilde 7 gün 1000er kere okunmalı diyor bir yerde. Ya Vedud için.
İnşallah bize de iyi gelir. çünkü elle tutulur bir tartışma konumuz yok.
Amin canım.sağol
Okurum elimden geldiğince.Bakara suresini de okuayamasan da aç evde PC den. Sirkeli suyla temizlik yap sık sık evin kötü enerjisini alsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?