Kızlar daha çok erken biliyorum ama gördükçe aklıma takıldı sizden fikir alayım minimal takılmak istiyorum çünkü doğum sürecinde de, anne yanı, park yatak, ikea tarzı ürünler arasında kararsız kaldım, kafamda oluşsun 7.aydan sonra alırım dedim
Kiradayız 1 yıl sonra taşınma durumumuz var yine kiraya tabiki, böyle olunca sadece yatak alayım bizim dolap Şifonyerde bebeğe yer açayım ekstra eşya almayayım odada yapmayayım diyorum, anne yanında yatma süresi kısa oluyormuş ama bizim yatağın yanına koyayım istiyorum, park yatakta gözüme ilk doğduğunda çok büyük görünür gibi geldi, siz tecrübelisiniz bir fikir verirseniz sevinirimhangisi daha mantıklı, fiyata takılmadan ürün olarak değerlendirebilirsiniz ikinci el temiz de alabilirim diye düşündüm
https://www.ikea.com.tr/urun-katalo...unleri/10248519/gulliver-bebek-karyolasi.aspx
Chicco Next2me Bebek Beşiği
Özellikleri: Next2Me, bebeveynler ve bebeğin aynı anda ve yakın uyumalarını sağlayan Chicco'nun yeni beşiğidir Chicco Next2Me beşik ile bebek emniyetli bir şekilde beşiğinde uyurken, anne ise bebeğin yanında dinlenebilir ve bebeği kucağına alarak emzirebilir Next2Me, yenidoğandan altı aylığa...www.e-bebek.com
İkeanınki de park yatak gibi ama tabi tahta olduğu için kafasını çarpma riski var haklısınPark yatak diyorum başka da bi şey demiyorum
Üst kademesinvar. Büyüyünce o çıkacak 3 yaşına kadar kullanır. Tek urun. Düşünce kafasını vurdu derdi yok. Aşağıya sallandı, eGildi, düştü derdi yok ayağa kalktı derdi yok
Bu gonderdifini cok az kullanjrsin yazik alma
Anne yani vs vs alma
Sepet beşik alma
Virt zırt alma
Bizim evde karınca var tezgaha geliyolar o yuzden yemekten sonra yemek yaptıktan sonra anında temizliyorum mutfaktan hic çıkamıyorum ama toplamadan asla uyuyamam yani baskına geliyolar
Hayırlı olsun çok güzel bir haber sağlıkla kucağına al inşallahBenim evim bahceli, bahceden cok karinca girmeyi fark edince kapi esigine toz tarcin doktuk. Sonra gelen karinca olmadi, tabi evdekileri disari oldurmeden postalamak icin sekerli kapta birikmelerini bekledik kabi disari koyduk.
Cok sacma ama karincalara gercekten kiyamiyoruum.
Bu arada dun sabah gebe oldugumu ogrendim. Amaa yogunluktan esime supriz yapmaya zaman bulamadim.
Dun annem, kayinvalidemler ve butun kardeslerimiz bizdeydi.
Evin temizligine gelince, sil bastan supurmem lazim
Ellerinize sağlık çok güzel bir fikir :) kutuların fotosunu merak ettim atar mısın?Annemin evinde birkaç gündür düzenleme temizlik yapıyoruz
Gereksiz evden gitmesi gerekenleri ayırdık, kalanları güzelce yerleştirdik
Ayakkabıcıdan 12 tane kutu aldık evde fazlalık olan kumaşlarla kapladık, iç çamaşırı, çorap kıyafet kutusu yaptık kon mari katlayıp, çekmecelerde inanılmaz yer açıldı
Bugün de evde ne kadar CD varsa bilgisayarda kontrol ettik, önemli 5 tane kaldı 100den fazla atıldı çok iyi oldu uzun zamandır aklımızdaydı
Evde değilim ama minimalizm içimizde olunca her yerde el atılıyor, annemde benim kafada olunca güzel oldu, mutlu oldum
Aa tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin insallah ilk gebeliğin miBenim evim bahceli, bahceden cok karinca girmeyi fark edince kapi esigine toz tarcin doktuk. Sonra gelen karinca olmadi, tabi evdekileri disari oldurmeden postalamak icin sekerli kapta birikmelerini bekledik kabi disari koyduk.
Cok sacma ama karincalara gercekten kiyamiyoruum.
Bu arada dun sabah gebe oldugumu ogrendim. Amaa yogunluktan esime supriz yapmaya zaman bulamadim.
Dun annem, kayinvalidemler ve butun kardeslerimiz bizdeydi.
Evin temizligine gelince, sil bastan supurmem lazim
HarikaEki Görüntüle 2301478
Bu şekilde yaptık
Kumaş kınada boyunlara bağlanan bezler var ya onlardandı atacaktık işe yaradı iyi oldu, kutu ölçüsünde kesip sıcak silikonla yapıştırdık kolay olduHarikaKumaşı yapıştırdınız m?
Kahvaltilik sos mu acaba canim kaynatılan kırmızı biber domates sarımsak klasiğiHayırlı olsunHepBaharOlsa
Elinize sağlıkPsidan
Domates ve kırmızı biberin robottan geçirilerek pişirilen sos varmış,
Yaptınız mı kızlar
Aa tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin insallah ilk gebeliğin mi
Amin canım insallah sağlıkla kucagina alirsin allah korusun insallah öyle bisey yokturGecen sene bir dusuk yaptim. Bakalim bu bebis tutunabilecekmi. Pcos varmis, bir kac ay once ogrendik. Hap kullandim iki ay o fayda etti.
Tek skintim hormonlardan prolaktin yuksek cikti, beyinde ufak bir tumor olabilir diye MR cekilecekti 3 hafta sonra. Onu nasil yapcaz bilemiyorum. Yarin hastaneyi aramam lazim. Hayirlisi olsun.
Hayırlı olsun çok güzel bir haber sağlıkla kucağına al inşallahBiz birlikte öğrendiğimiz için sürpriz yapamadım ama merak ediyorum hala yüz ifadesi mutluluğu nasıl olurdu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?