Bugün ilk defa çocuklarla kahvaltıya sonra da bir arkadaşta kahve içmeye gittik eşimle. Ve anladım ki uzunca bir süre bi daha çıkmayız. Yok bebek yormuyor da oğlumun inadı tuttu mu iş çirkinleşiyor ve de gittiğimizden bir şey anlamıyoruz. Eşim benden çok geriliyor. Bu yıl genel olarak 2li takılırız muhtemelen, ben ve büyük oğlum- eşim ve küçük ya da tam tersi. Neyse sağlık olsun da gerisi hallolur :)

Bizim evde karınca var tezgaha geliyolar o yuzden yemekten sonra yemek yaptıktan sonra anında temizliyorum mutfaktan hic çıkamıyorum ama toplamadan asla uyuyamam yani baskına geliyolar

Selam millet

günün geri kalan kısmında sıcakla boğuştum.

-banyoyu-klozeti-lavaboyu çamaşır suyu ile yıkadım.
-küçük oda-mutfak-giris-koridoru sirkeli suyla sildim.
-toplam 4 makine çamaşır yikadim. 2 makine battaniyeydi. Digerleri giysi.
-yemek yedikten sonra mutfak toplandi.
-makine çalıştırıldı.
-duş alındı.

Park yatak diyorum başka da bi şey demiyorum

Üst kademesinvar. Büyüyünce o çıkacak 3 yaşına kadar kullanır. Tek urun. Düşünce kafasını vurdu derdi yok. Aşağıya sallandı, eGildi, düştü derdi yok ayağa kalktı derdi yok

Bu gonderdifini cok az kullanjrsin yazik alma

Anne yani vs vs alma

Sepet beşik alma

Virt zırt alma

İkeanınki de park yatak gibi ama tabi tahta olduğu için kafasını çarpma riski var haklısın
Teşekkür ediyorum inşallah içime sinen bir şey bulurum

Bizim evde karınca var tezgaha geliyolar o yuzden yemekten sonra yemek yaptıktan sonra anında temizliyorum mutfaktan hic çıkamıyorum ama toplamadan asla uyuyamam yani baskına geliyolar

Benim evim bahceli, bahceden cok karinca girmeyi fark edince kapi esigine toz tarcin doktuk. Sonra gelen karinca olmadi, tabi evdekileri disari oldurmeden postalamak icin sekerli kapta birikmelerini bekledik kabi disari koyduk.
Cok sacma ama karincalara gercekten kiyamiyoruum.
Bu arada dun sabah gebe oldugumu ogrendim. Amaa yogunluktan esime supriz yapmaya zaman bulamadim.
Dun annem, kayinvalidemler ve butun kardeslerimiz bizdeydi.
Evin temizligine gelince, sil bastan supurmem lazim

Hayırlı olsun çok güzel bir haber sağlıkla kucağına al inşallah Biz birlikte öğrendiğimiz için sürpriz yapamadım ama merak ediyorum hala yüz ifadesi mutluluğu nasıl olurdu diye

Annemin evinde birkaç gündür düzenleme temizlik yapıyoruz
Gereksiz evden gitmesi gerekenleri ayırdık, kalanları güzelce yerleştirdik
Ayakkabıcıdan 12 tane kutu aldık evde fazlalık olan kumaşlarla kapladık, iç çamaşırı, çorap kıyafet kutusu yaptık kon mari katlayıp, çekmecelerde inanılmaz yer açıldı
Bugün de evde ne kadar CD varsa bilgisayarda kontrol ettik, önemli 5 tane kaldı 100den fazla atıldı çok iyi oldu uzun zamandır aklımızdaydı
Evde değilim ama minimalizm içimizde olunca her yerde el atılıyor, annemde benim kafada olunca güzel oldu, mutlu oldum

Ellerinize sağlık çok güzel bir fikir :) kutuların fotosunu merak ettim atar mısın?
Benim annem de mutfak dolabını değiştiriyor, zaten az ve öz mutfak eşyası var ama bi kaç parça eledik yine boşaltırken.

Aa tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin insallah ilk gebeliğin mi

Dün sabah biz de esimle tv ünitesini bosalttik, sürüsüyle cd attik.
yilda birkac kez ihtiyac duydugumuz elektronik aletleri kutulayip bodruma indirdik.
Geceden de oglumun dolabini ayikladim, toplari fazla oyuncaklari yine bodruma indirdim, iki kutu kiyafet ayirdim indirdim. Arada bir kullandiklari oyun evini cöpe attim.
Arabayi da temizledim o arada. Temizlikle minimalizm bence kardes.

Aa tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin insallah ilk gebeliğin mi

Gecen sene bir dusuk yaptim. Bakalim bu bebis tutunabilecekmi. Pcos varmis, bir kac ay once ogrendik. Hap kullandim iki ay o fayda etti.
Tek skintim hormonlardan prolaktin yuksek cikti, beyinde ufak bir tumor olabilir diye MR cekilecekti 3 hafta sonra. Onu nasil yapcaz bilemiyorum. Yarin hastaneyi aramam lazim. Hayirlisi olsun.

Amin canım insallah sağlıkla kucagina alirsin allah korusun insallah öyle bisey yoktur

Hayırlı olsun çok güzel bir haber sağlıkla kucağına al inşallah Biz birlikte öğrendiğimiz için sürpriz yapamadım ama merak ediyorum hala yüz ifadesi mutluluğu nasıl olurdu diye

Tsk ederim caniim
Tedbiren bekledigim icin iki kupa almistim birinde MoM birinde Dad yaziyor. Verdim anlamadi. Birde zibin vardi bazi kelimeler cok guzelden Baba yazili olani verince anladi sapsik
Gece uyuyamamistim uyumaya gittim bi uyandim butun salonu temizlemis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…