Tabii ki de dağıttımAy valla.ya çalışıyordu kadın
Oturma odasi da mutfak da bal dök yala
Inşallah yatana kadar dağıtmaz haahhahah
merhaba kızlar, kızımın bakıcıs yarın işi bırakıyor, yeni bakıcı da denk gelmedi pazartesi kızım kreşe başlayacak, normalde anaokulu diye geçen 3 yaştan başşayan bir kreş benim kızım 2 yaşında inşllah kolaylıla alışır. çok heyecanlıyım ilk günler içn, nasıl davranmalıyım kızıma karşı, yanına mı durmalıyım ağlasa da odadan çıkmalı mıyım? ne kadar sürer sizce alışması, başka çarem yoku işe yakın diye bu kreşi tercih ettim alışamazsa ne olacak bilmiyorum
Günaydın
Gece eşim her mutfağa gittiğinde naptın mutfakta bulaşık çıkarmadın dimi diye sordumçıkarmaz gerçi hiç görmedim ama yine de uyarmakta fayda var kahvaltıya arkadaşım çağırdı kek çırpacağım şimdi. Yıkayıp çıkacağım
merhaba kızlar, kızımın bakıcıs yarın işi bırakıyor, yeni bakıcı da denk gelmedi pazartesi kızım kreşe başlayacak, normalde anaokulu diye geçen 3 yaştan başşayan bir kreş benim kızım 2 yaşında inşllah kolaylıla alışır. çok heyecanlıyım ilk günler içn, nasıl davranmalıyım kızıma karşı, yanına mı durmalıyım ağlasa da odadan çıkmalı mıyım? ne kadar sürer sizce alışması, başka çarem yoku işe yakın diye bu kreşi tercih ettim alışamazsa ne olacak bilmiyorum
Saçlarım yine çok dökülmeye başladı.
Benimde kulladigim ilaclarin bu kadar saclarimi dokecegini beklemiyodum.
Bir tarak alip sacimi tarayasim bile gelmiyor artik..
sarımsak şampuan iyi geliyormuş .ben denemedim arkadaşim denedi çok memnunmuş.Saçlarım yine çok dökülmeye başladı.
sarımsak şampuan iyi geliyormuş .ben denemedim arkadaşim denedi çok memnunmuş.
doğal sarımsak sampuan almak lazim kokmuyormuş.
Ben de farmasiden aldım sarımsaklı baya faydasını gördüm. Ama tam bitkisel değil sanırım hatırlayamadım şimdievet bir arkadaşım sipariş verecek ondan da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?