Ben de farmasiden aldım sarımsaklı baya faydasını gördüm. Ama tam bitkisel değil sanırım hatırlayamadım şimdi
farmasi degil aktardan satılıyor :)Ben de farmasiden aldım sarımsaklı baya faydasını gördüm. Ama tam bitkisel değil sanırım hatırlayamadım şimdi
Ben kendi kullandığımı söyledimfarmasi degil aktardan satılıyor :)
doğal sarımsak sampuani.
o daha iyi işe yariyormuş.
İnşallah biran önce ile girer de gönlünce birikim yaparsınmerhaba kızlar bütçe konusu açacam burada.
Eşimle bütçemizi tek tek ayırmaya karar verdik. ;
altın ( 100 lira)
ev : kalan para
Kurban (100-150 lira)
tatil: 100 ilra.. bu şekilde ayırmayı düşünüyorum.
altını düğünler için ayıracagim. malum seneye dün akrabasina gittiğim kişi evlenecek çeyrek altın lazim şimdiden alsak diyorum eşime. seneye çok pahalanacagi düşünüyorum.
eşimde birikim yapalim diyor.
tatile uzun süre gidemedik. tatil parasi da lazim. bu sene tatil parasini kurbana ekledik. yapacak bişey yok
evi maksimum biriktimeye çalışıyorum
bunlari tek başına... eşim çalışmıyor. borcumuz çok şükür kalmadi. ufak tefek var ödüyoruz sıkıntı yok.
Eşim işe girse daha güzel birikm yapacagimizi düşünüyorum.;
farmasi degil aktardan satılıyor :)
doğal sarımsak sampuani.
o daha iyi işe yariyormuş.
eşim 1,5 yıldır işsiz.. iş ariyo da bulamiyor.İnşallah biran önce ile girer de gönlünce birikim yaparsın
merhaba kızlar bütçe konusu açacam burada.
Eşimle bütçemizi tek tek ayırmaya karar verdik. ;
altın ( 100 lira)
ev : kalan para
Kurban (100-150 lira)
tatil: 100 ilra.. bu şekilde ayırmayı düşünüyorum.
altını düğünler için ayıracagim. malum seneye dün akrabasina gittiğim kişi evlenecek çeyrek altın lazim şimdiden alsak diyorum eşime. seneye çok pahalanacagi düşünüyorum.
eşimde birikim yapalim diyor.
tatile uzun süre gidemedik. tatil parasi da lazim. bu sene tatil parasini kurbana ekledik. yapacak bişey yok
evi maksimum biriktimeye çalışıyorum
bunlari tek başına... eşim çalışmıyor. borcumuz çok şükür kalmadi. ufak tefek var ödüyoruz sıkıntı yok.
Eşim işe girse daha güzel birikm yapacagimizi düşünüyorum.;
Sen de mi farmasiden verdin.İnş banada işe yarar
Sen de mi farmasiden verdin.
Benim arkadaşım satıyormuş. Hatır için aldım başta ama faydası oldu. Geçen ay birini üye yapması gerekiyormuş beni yaptıordan da yeni üye başlangıç paketi diye bişey geldi. Çörekotlu şampuan çıktı içinden o da iyi gibi yeni kullanmaya başladım.
Daha önce konuşmuştuk bu konuda, benim eşimde 10 ay işsizdi, işi bırakıp sınava hazırlandı, seni çok iyi anlıyorum, inşallah daha fazla beklemeden en kısa sürede bir işi olur çok zor bir durumeşim 1,5 yıldır işsiz.. iş ariyo da bulamiyor.
artık ben eşime sürekli dirdir ediyorum işe gir diye.
iş yok nabim diyor.
annem de başimin etini yiyor
ben artık çok sıkıldım
Kızlar daha çok erken biliyorum ama gördükçe aklıma takıldı sizden fikir alayım minimal takılmak istiyorum çünkü doğum sürecinde de, anne yanı, park yatak, ikea tarzı ürünler arasında kararsız kaldım, kafamda oluşsun 7.aydan sonra alırım dedim
Kiradayız 1 yıl sonra taşınma durumumuz var yine kiraya tabiki, böyle olunca sadece yatak alayım bizim dolap Şifonyerde bebeğe yer açayım ekstra eşya almayayım odada yapmayayım diyorum, anne yanında yatma süresi kısa oluyormuş ama bizim yatağın yanına koyayım istiyorum, park yatakta gözüme ilk doğduğunda çok büyük görünür gibi geldi, siz tecrübelisiniz bir fikir verirseniz sevinirimhangisi daha mantıklı, fiyata takılmadan ürün olarak değerlendirebilirsiniz ikinci el temiz de alabilirim diye düşündüm
https://www.ikea.com.tr/urun-katalo...unleri/10248519/gulliver-bebek-karyolasi.aspx
Chicco Next2me Bebek Beşiği
Özellikleri: Next2Me, bebeveynler ve bebeğin aynı anda ve yakın uyumalarını sağlayan Chicco'nun yeni beşiğidir Chicco Next2Me beşik ile bebek emniyetli bir şekilde beşiğinde uyurken, anne ise bebeğin yanında dinlenebilir ve bebeği kucağına alarak emzirebilir Next2Me, yenidoğandan altı aylığa...www.e-bebek.com
çingene beşigi al ben almadığıma pişmanim.Psidan
Tecrübe edindiğim kadar anlatayım durumu sana
başta kızım çok sakindi sallanmadan uyurdu
kolik olduktan sonra ayağımda bile salladım
neyse ki sallanan beşik almıştık kolay geçti dönem
6. ayda sallamadan sırtını hafif masaj yaparak uyutmaya başladım.
odasına da karyola aldım
başlarda kendi gider uyurdu bir gün hasta oldu ortamıza aldık o gündür hep aramızda uyur :)
yani 2. bebek düşünürsem yine sallanan bir model alırım.
Evet ablamda bundan kullandı ama kısa sürede büyüdü yeğenim bu boşa çıktı, ondan dedim almışken uzun süre kullanacağı bir şey olsunEki Görüntüle 2301041
Yeğenim de bu model vardı sonra anneme verdik eylüle bakarken kullandı çok rahat oldu.
Evet ablamda bundan kullandı ama kısa sürede büyüdü yeğenim bu boşa çıktı, ondan dedim almışken uzun süre kullanacağı bir şey olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?