1 adet pantolon elden çıktı

Bugün yapılacaklar
Nevresim değiştir makinaya at
camasirlari a at as yeniden at as yeniden at as
Tüm ev topla sil supur toz al
Mutfak ile ilgilen
Yemek yap
Wc lavabo elden geçir

Son madde hariç hepsi yapıldı. Akşam misafir vardı yarın salon ve mutfak tekrar süpürülmeli wc banyo bakarım bi. Bulaşık.makinasi bosaltilacak

Çamaşır yine atılacak en az 2 3 makina

Ütü yapılacak

günaydin.
dün
işten gelince
çamaşir topladim
yemegimi yaptım
makineyi doldurdum
eşime salça işlerine yardim ettim birazcik
yemek pişerken;
çamaşir katladim yerleştirdim
kızımı banyo yaptırdım
plan rutin yazdim düzenledim.
22:30 ta uyku.
bugün sabah 5 te kalktım
namazimi kıldım;
kahvaltımı yaptım
bulaşık makinemi boşalttım
ütü yaptım
duşumu aldim.
giyindim
7:15 te çiktim
bugün dinç mutlu hissediyorum.

Günaydınlar
Dün bende ev işleriyle uğraştım
yemek yaptım
kızımın oyuncaklarını ayıkladım.
minik oyuncakları attım oynamıyordu dağıtıyordu sadece
Bazı oyuncakları anneme yollamak üzere ayırdım

akşam toplu bıraktığım mutfak dağıldı

Bugün iş yerinde çok temizlik boya yapacağımdan
evde sadece gerekli olan işleri yapacağım.

Günaydın herkese
Kusmalarim bitti çok şükür artık çok çok daha iyiyim.
Bi konuda yardım istiyorum park yatak konusunda daha doğrusu renginde kararsız kaldım kız bebekleri için ya pembe ya da kırmızı ikisini de istemiyorum aslında böyle beyaz falan da üretilmiyor.
Sizler evinizde ne renk kullanıyorsunuz acaba ya da ben ne renk alsam acaba..
Eve gidince menemen yapicaz akşama başka da o sırada çamaşır katlarım Bi de o kadar.
Dün evden 2 ajanda ve kalemler çıkardım ayırdım yardimciya vereceğim. 10 parça daha çıkmış oldu rahatladim

gri renkleri var

eflatun yada mor alabilirsin:)
ben bu rengi çok seviyorum pembe rengi bende sevmiyorum.

Hala kızın olacağına inanamıyorum
Ben ekru alacaktım ama arkadaşlar hediye aldığı için siyah oldu bizim. Allahtan mavi yeşil almamışlar renkli ben de sevmiyorum

Biz kırmızı almıştık hem kız erkek kullanır diye
Ama şimdi alacak olsam gri alırdım ya da kahve tonları

Hala kızın olacağına inanamıyorum
Ben ekru alacaktım ama arkadaşlar hediye aldığı için siyah oldu bizim. Allahtan mavi yeşil almamışlar renkli ben de sevmiyorum
Ay Anka Bi daha değişmesin cinsiyeti pembis kıyafetler aldım Bi kaç tane çorapları falan hazır.yoksa pembe pembe giyer valla

Bi de kızlar eşim sabah dedi ki bu ay gıdaya 2500 TL gitmiş diyor. Yok artık dedim ne yiyebilirim bu kadar valla gitmiş işte ben anlamadım. Çok çok fazla ama nasıl gitti anlamadım sanırım dışarıda yemekten oldu. Sizce 2 kişiye ne kadar bütçe ayirmaliyim hiç belli Bi sınırım yok. Her hafta sonu cumartesileri kahvaltıya gidiyoruz 70 TL o zaten.

Park yatak benim.siyah memnunum:)

Aylık 280 tl sadece dışarıda kahvaltı oluyor. Bunu ayda bire çekebilirsiniz her hafta her hafta değil de..210 tl cebe kalir. Aynı şekilde dışarıdan yeme olayına da bir sınır gelirse süper olur

Bi de gross marketler çok fark ettiriyor alışverişte

Ya migrostan falan yapıyoruz ama genelde sanırım dışarıda yemekten kaynaklı oluyor aslında. Pazar günleri simit yiyelim diye dışarı çıktığımızda bile 30 40 TL vermeden donmuyoruz. Yani para Bi şekilde sürekli gidiyor. Belli Bi limit koymalıyız aslında ama ikimizde çok takmiyoruz sanırım. Park yatak en olmadı siyah da alabilirim dediğin gibi. Butce olayını acil halletmem gerek.

Migros aşırı pahalı

Bibrebir aynı ürünler aynı gramaj bile alsanız rahat 100 tl ye yakın fark ediyor toplu alışverişte

Oralarda gross marketler yok mu.

Ankarada
Anka gross
New gross
Rize gross falan var bi de gimsa var o da çok uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…