1 adet pantolon elden çıktı
Bugün yapılacaklar
Nevresim değiştir makinaya at
camasirlari a at as yeniden at as yeniden at as
Tüm ev topla sil supur toz al
Mutfak ile ilgilen
Yemek yap
Wc lavabo elden geçir
Günaydın herkese
Kusmalarim bitti çok şükür artık çok çok daha iyiyim.
Bi konuda yardım istiyorum park yatak konusunda daha doğrusu renginde kararsız kaldım kız bebekleri için ya pembe ya da kırmızı ikisini de istemiyorum aslında böyle beyaz falan da üretilmiyor.
Sizler evinizde ne renk kullanıyorsunuz acaba ya da ben ne renk alsam acaba..
Eve gidince menemen yapicaz akşama başka da o sırada çamaşır katlarım Bi de o kadar.
Dün evden 2 ajanda ve kalemler çıkardım ayırdım yardimciya vereceğim. 10 parça daha çıkmış oldu rahatladim
eflatun yada mor alabilirsin:)Günaydın herkese
Bi konuda yardım istiyorum park yatak konusunda daha doğrusu renginde kararsız kaldım kız bebekleri için ya pembe ya da kırmızı ikisini de istemiyorum aslında böyle beyaz falan da üretilmiyor.
Eve gidince menemen yapicaz akşama başka da o sırada çamaşır katlarım Bi de o kadar.
Dün evden 2 ajanda ve kalemler çıkardım ayırdım yardimciya vereceğim. 10 parça daha çıkmış oldu rahatladim
Hala kızın olacağına inanamıyorumGünaydın herkese
Açık grileri diyorsun galiba canım. Uff onlarda içime sinmedi.gri renkleri var
Aslında takıntılı değilim ama karar veremedim ilk defa. 4.5 aylık olduk daha zaten vaktim var.eflatun yada mor alabilirsin:)
ben bu rengi çok seviyorum pembe rengi bende sevmiyorum.
Biz kırmızı almıştık hem kız erkek kullanır diyeGünaydın herkese
Ay Anka Bi daha değişmesin cinsiyeti pembis kıyafetler aldım Bi kaç tane çorapları falan hazır.yoksa pembe pembe giyer vallaHala kızın olacağına inanamıyorum
Ben ekru alacaktım ama arkadaşlar hediye aldığı için siyah oldu bizim. Allahtan mavi yeşil almamışlarrenkli ben de sevmiyorum
Değişmez canım formdan düşmüşüm tutturamadım bu seferAy Anka Bi daha değişmesin cinsiyeti pembis kıyafetler aldım Bi kaç tane çorapları falan hazır.yoksa pembe pembe giyer valla
Bi de kızlar eşim sabah dedi ki bu ay gıdaya 2500 TL gitmiş diyor. Yok artık dedim ne yiyebilirim bu kadar valla gitmiş işte ben anlamadım. Çok çok fazla ama nasıl gitti anlamadım sanırım dışarıda yemekten oldu. Sizce 2 kişiye ne kadar bütçe ayirmaliyim hiç belli Bi sınırım yok. Her hafta sonu cumartesileri kahvaltıya gidiyoruz 70 TL o zaten.
Ya migrostan falan yapıyoruz ama genelde sanırım dışarıda yemekten kaynaklı oluyor aslında. Pazar günleri simit yiyelim diye dışarı çıktığımızda bile 30 40 TL vermeden donmuyoruz. Yani para Bi şekilde sürekli gidiyor. Belli Bi limit koymalıyız aslında ama ikimizde çok takmiyoruz sanırım. Park yatak en olmadı siyah da alabilirim dediğin gibi. Butce olayını acil halletmem gerek.Park yatak benim.siyah memnunum:)
Aylık 280 tl sadece dışarıda kahvaltı oluyor. Bunu ayda bire çekebilirsiniz her hafta her hafta değil de..210 tl cebe kalir. Aynı şekilde dışarıdan yeme olayına da bir sınır gelirse süper olur
Bi de gross marketler çok fark ettiriyor alışverişte
Ya migrostan falan yapıyoruz ama genelde sanırım dışarıda yemekten kaynaklı oluyor aslında. Pazar günleri simit yiyelim diye dışarı çıktığımızda bile 30 40 TL vermeden donmuyoruz. Yani para Bi şekilde sürekli gidiyor. Belli Bi limit koymalıyız aslında ama ikimizde çok takmiyoruz sanırım. Park yatak en olmadı siyah da alabilirim dediğin gibi. Butce olayını acil halletmem gerek.
Ikea dan beyaz sade modeller bulabilirsin aslinda beyaz ve ferah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?