Park yatak olarak mı canım?Ikea dan beyaz sade modeller bulabilirsin aslinda beyaz ve ferah
Bu tarafta yok canım ama dediğin gibi dikkat edicem olmadı şoktan falan Alicam markalı ürünler orda da var sonuçta.. Teşekkür ederim.. Bi an evvel toparlanmam lazım.Migros aşırı pahalı
Bibrebir aynı ürünler aynı gramaj bile alsanız rahat 100 tl ye yakın fark ediyor toplu alışverişte
Oralarda gross marketler yok mu.
Ankarada
Anka gross
New gross
Rize gross falan var bi de gimsa var o da çok uygun
Park yatak olacak ya iKeada yok
Karyola var o da kullanissiz
Herkes park yatak al dedi bana. Yanında nasıl yatiriyorsun ki esin nerede yatıyor o sırada. Hepimiz sigamayiz ki. Park yatakla 3 yaşına kadar yatar dedikleri için park yatak bakıyorum.Hmm park yatak ayrintisini gözden kacirmisim, park yatak kullanmadim ben, hatta aldigim besikte bile yatmadilar benimle uyudular, üc bucuk yasinda da büyük yatak aldim kizim ona gecti oglum hala benimle ama o da büyük yataga gecis yapacak zamani gelince.
Emziren bir anneysen gece kalkip yataktan alip koymak yorucu olmaz mi, ben bu yüzden yanima aldim bir de korkuyorlardi.
Bence park yatagin renginin de bir önemi yok derim size, kisa süreli kullanimi olacak, biraz büyüynce benim gibi direk büyük yatah alirsiniz istediginiz gibi olmaz mi?
Günaydınlar
Dün bende ev işleriyle uğraştım
yemek yaptım
kızımın oyuncaklarını ayıkladım.
minik oyuncakları attım oynamıyordu dağıtıyordu sadece
Bazı oyuncakları anneme yollamak üzere ayırdım
akşam toplu bıraktığım mutfak dağıldı
Bugün iş yerinde çok temizlik boya yapacağımdan
evde sadece gerekli olan işleri yapacağım.
Herkes park yatak al dedi bana. Yanında nasıl yatiriyorsun ki esin nerede yatıyor o sırada. Hepimiz sigamayiz ki. Park yatakla 3 yaşına kadar yatar dedikleri için park yatak bakıyorum.
ya şu an en büyük iş ne biliyor musun oyuncak ayıklamak
ben bir tanıdığımdan ilk 6 ay için küçük ahşap sepet beşik bulmuştum. yok mu etrafında öyle beşiğini vermeye çalışan.Bu tarafta yok canım ama dediğin gibi dikkat edicem olmadı şoktan falan Alicam markalı ürünler orda da var sonuçta.. Teşekkür ederim.. Bi an evvel toparlanmam lazım.
Teşekkür ederim evet bende yanımdan hemen ayırmayı düşünmüyorum yatsın istediği yasa kadar:)Söyle yaptim besigini yatagamin yanina s´dayadim besikle kendi arama aldim ben ortada yattim ilk cocukta.
Evet zor oluyor ama birbirimizden ayri yatmak daha zor bizim icin, agrili ve uykusuz uyandik hep ama olsun gecti gitti.
Gelelim ikinci cocuga yataga monte edilen besikler var ya hani yatagin devami bir besik adini bilmiyorum ondan kullandim, ama simdi iki bucuk yasinda sigmiyor zaten bana yapisik uyuyor onu cikartip verise böyle misafir icin alinan seyyar yataklardan var ya tek kisilik onu koydum, yani üc yatak yan yana diye düsünün.
Aslinda cocugun odasini ayir diyenler de olacaktir ama bu benim tarzim.
Herseyin artisi eksisi var, belli bir zaman anneyle yatmasinda skainca görmüyorum ben, ic güdüsel annelik yapiyorum doktorlara ve kitaplara danisirsam bir sopa yemedigim kalir bu yaptiklarimdan dolayi.
Kizim misler gibi odasinda uyuyor bes yasinda, zamani gelince oglum da uyuyacak insallah.
Bu arada seyyar yatak dedigim esimin ailesi yatiya gelince kullaniyorlardi yani ekstra para vermedim ama maddi kismini düsünmeden yazdim bunlari bir de. Belki daha zahmetli gelebilir. Kendinize göre yorumlarsiniz
Ay yok keşkem olsa valla :)ben bir tanıdığımdan ilk 6 ay için küçük ahşap sepet beşik bulmuştum. yok mu etrafında öyle beşiğini vermeye çalışan.
Hmm park yatak ayrintisini gözden kacirmisim, park yatak kullanmadim ben, hatta aldigim besikte bile yatmadilar benimle uyudular, üc bucuk yasinda da büyük yatak aldim kizim ona gecti oglum hala benimle ama o da büyük yataga gecis yapacak zamani gelince.
Emziren bir anneysen gece kalkip yataktan alip koymak yorucu olmaz mi, ben bu yüzden yanima aldim bir de korkuyorlardi.
Bence park yatagin renginin de bir önemi yok derim size, kisa süreli kullanimi olacak, biraz büyüynce benim gibi direk büyük yatah alirsiniz istediginiz gibi olmaz mi?
Çok küçükken ben yanımda yatiramazdim yatirmadigim hâlde ka c kere kabus gördüm yorganin içinde nefessiz kaldığını üzerine düştüğümü vs vs ayy allah korusun.
Arkadaş araştırma icnde ben degil de. benim sIpa 1.5 yaşında bizle de yattığı oluyor ama park yatağında genelde
ya şu an en büyük iş ne biliyor musun oyuncak ayıklamak
Bence sen yine de bir sor.Ay yok keşkem olsa valla :)
ben de şeffaf kutular almıştım iyi olmuştu. şimdi o kutuları arttırmam lazım.aynen oyuncak ayıklamak çok zor kızım varken attırmıyor zaten
çöpte görse anne naptın diyor babası kılıklı
hızlıca gözden geçiriyorum düzenleme işini sonraya bıraktım.
Allah korumuş. Tekrarı yaşanmasın inşallah. Çok korkuyorum ben de biz evdeyken girmesinden.Selam herkese evimize hırsız girdi iki gün önce. Evimiz zemin kat demir korkuluğu açmışlar ben bile atabilirmisim o derece uyduruk. Çok korktuk tabi ki oğlumun olduğu odadan girilmiş o oda iptal artik. Yeni taşındık adresimizi bile aldırmadık daha simdi tekrar taşınıyoruz galiba ev bulduk aksama bakmaya gidiyoruz hakkımızda hayırlısı olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?