30 ay park yatak da yattı oğlum son zamanlar aramızda yatmaya başlamıştı ama. Şimdi küçük oğlum yatıyor park yatakta.Herkes park yatak al dedi bana. Yanında nasıl yatiriyorsun ki esin nerede yatıyor o sırada. Hepimiz sigamayiz ki. Park yatakla 3 yaşına kadar yatar dedikleri için park yatak bakıyorum.
Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsinKızlar bugün cinsiyetimizi öğrendik, oğlumuz oluyormuş
Nedense kendimi hep kızımız olacak gibi hazırlamıştım biraz değişik geldi duyunca
Yavaş yavaş erkek kıyafetlerine bakmam lazım sanırım alışmak için
Evet öyle canım biz yokken girdi allahtan ama eşimin silahını alması kötü olduAllah korumuş. Tekrarı yaşanmasın inşallah. Çok korkuyorum ben de biz evdeyken girmesinden.
En kötüsü; Biz yokken girsin, alacağını alsın. girdiğini bile anlamayalım diye aklımdan geçiririm hep.
Çok geçmiş olsun, çok korkunç bir durum iyiki evde değilmişsinizSelam herkese evimize hırsız girdi iki gün önce. Evimiz zemin kat demir korkuluğu açmışlar ben bile atabilirmisim o derece uyduruk. Çok korktuk tabi ki oğlumun olduğu odadan girilmiş o oda iptal artik. Yeni taşındık adresimizi bile aldırmadık daha simdi tekrar taşınıyoruz galiba ev bulduk aksama bakmaya gidiyoruz hakkımızda hayırlısı olsun insallah
Çok sağol canim evde olmadığımızı bilip geldi muhtemelen çünkü 10 10 bucuk erken bi saat gelmeleri icin kafaya koymuşlar takip ettiler benceÇok geçmiş olsun, çok korkunç bir durum iyiki evde değilmişsiniz
Geçmiş olsun canım rabbim bi daha yaşatmasın. Ben de zemin katta oturuyorum çok korkuyorum demir parmaklık falan da yok bizde atlasa girer direkÇok sağol canim evde olmadığımızı bilip geldi muhtemelen çünkü 10 10 bucuk erken bi saat gelmeleri icin kafaya koymuşlar takip ettiler bence
geçmiş olsun bende zemin kattayim ev kayınvalidemgilin.Selam herkese evimize hırsız girdi iki gün önce. Evimiz zemin kat demir korkuluğu açmışlar ben bile atabilirmisim o derece uyduruk. Çok korktuk tabi ki oğlumun olduğu odadan girilmiş o oda iptal artik. Yeni taşındık adresimizi bile aldırmadık daha simdi tekrar taşınıyoruz galiba ev bulduk aksama bakmaya gidiyoruz hakkımızda hayırlısı olsun insallah
Yaa kötü oluyo zeminde oturmak zormuş gerçekten icim hic rahat değilgeçmiş olsun bende zemin kattayim ev kayınvalidemgilin.
eşim sık sık camları kontrol eder bende korkuyorum
Aaa ciddimisin canim ya böcek felanda oluyo mu evinde. Bizim evin onu bahçe kediler bizim balkonda karıncalar orumcekleer. Korkuluk yaptırın canim ya kiracimisinGeçmiş olsun canım rabbim bi daha yaşatmasın. Ben de zemin katta oturuyorum çok korkuyorum demir parmaklık falan da yok bizde atlasa girer direk
Çok geçmiş olsun, inşallah hemen bir ev bulup taşınırsınız çabucakSelam herkese evimize hırsız girdi iki gün önce. Evimiz zemin kat demir korkuluğu açmışlar ben bile atabilirmisim o derece uyduruk. Çok korktuk tabi ki oğlumun olduğu odadan girilmiş o oda iptal artik. Yeni taşındık adresimizi bile aldırmadık daha simdi tekrar taşınıyoruz galiba ev bulduk aksama bakmaya gidiyoruz hakkımızda hayırlısı olsun insallah
Yaşasın beni anlayan biriAllah sağlıkla kucaklamayı nasip etsino hissi çok iyi biliyorum 2 kere yaşadım kucağına alınca cinsiyet umrunda olmuyor emin ol
hayırlı olsun canım:) valla benim için cinsiyet gerçekten önemli değil yeterki hayırlı birer evlat olsunlar..Kızlar bugün cinsiyetimizi öğrendik, oğlumuz oluyormuş
Nedense kendimi hep kızımız olacak gibi hazırlamıştım biraz değişik geldi duyunca
Yavaş yavaş erkek kıyafetlerine bakmam lazım sanırım alışmak için
Çok sağol insallah bugün bi eve bakmaya gidicez insallahÇok geçmiş olsun, inşallah hemen bir ev bulup taşınırsınız çabucak
Ay ne güzel ben nedense bir kız olur diye şartlamışım kendimi ama benim hatam tabiki, ısınıyorum şuanda bizim canımız sonuçta kız erkek fark etmez, benim ablam var kız yeğenim var öyle olunca biraz çekindim yabancı cinsiyet yetiştirmekte zorlanır mıyım diye, yoksa her şekilde evlat ayırt edilmez dediğin gibihayırlı olsun canım:) valla benim için cinsiyet gerçekten önemli değil yeterki hayırlı birer evlat olsunlar..
bana ilk başta erkek dediler sonra kıza döndü sen kaç haftalıksın belki kıza da dönebilir hemen alışveriş yapma bence kesin belli olduktan sonra yaparsın :)
Sürekli sen akşamları ona söylemelisin "ben yarın sen uyurken işe gidicem, evde sana bakmak için şu kişi olacak. akşam gelicem." falan diye...günaydin
bu sabah eşimi uyandirmaya gittim döndüm benim kız ayaga diklemiş bana bakiyor
yattirayim dedim aglamaya başladi.
aldim kucagima. inmek istemedi.
yavrum annen işe gidecek dedim
hyr gitme anne bende gitcem diyor
off içim yandi..
o uyurken gidiyordum işe.
bugün yakaladi
babaaneye biraktim üst katımdaki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?