çok zor bir süreç bizi bekliyor sanırım. 4 çocuklu evde bu kadar şeye dikkat etmek baya zorlayacak.
Çocuk doktoruna götürmüştük
Doktor demesin mi kızınız uyuz olmuş herşeyi 90 derecede yıkayın
Eşyalara hiç bu kadar işkence yapılmamıştı
eylüle sirke tuz yapıyoruz falan
sabah akşam temizlik
sonra baktık çocukta ilerleme yok cilt doktoruna götürdük
egzama dedi ilaçları kullandık çocuk düzelmeye başladı.
zaten ev temiz pak olmuştu.
temizlik denince aklıma geliyor
Anka sen zaten temizsin.
bakalım sonuçlar ne çıkacak herşey yapılıyor dikkat ediliyor.
sağlıkları yerinde olsun da.
anka çocuklu ev daginik olur..ben de evdeki her şeyi 90 derecede yıkayarak başlamayı düşünmüştüm
Ben mi temizim evi şu an gel gör bomba atılmış gibi ki geçen Perşembe dip bucak büyük temizlik yapılmıştı
Zaten benim bi köşede kahve içmem yüzünden ev böyle diye düşünüyorumanka çocuklu ev daginik olur..
öle olmasi çok normal.
çocuklar evi hiç temiz tutmazlar.
dalan dolan bi dagit etrafi
topla topla ömür boyu bitmez
sen bi köşede kahve iç oynasinlar:)
ben de evdeki her şeyi 90 derecede yıkayarak başlamayı düşünmüştüm
Ben mi temizim evi şu an gel gör bomba atılmış gibi ki geçen Perşembe dip bucak büyük temizlik yapılmıştı
bitmez..:)toplamaktan sende yoruluyorsun yazik degil mi. anka.Zaten benim bi köşede kahve içmem yüzünden ev böyle diye düşünüyorumtotomu kaldırsam sorun bitecek gibi
Bence de biz ne kadar toplasak da dagiliyo benim oglum düzene karşı dağınık seviyoben de evdeki her şeyi 90 derecede yıkayarak başlamayı düşünmüştüm
Günlük kir benimkiler işte kırıntı döküntü. Oturarak yedirmeyi öğretemedim kıza bi türlüCanım sen dağınıklıkla pis olmayı karıştırıyosun
benim evi görsen
Aynen canım uykusuzluk zorluyor beni.bitmez..:)toplamaktan sende yoruluyorsun yazik degil mi. anka.
bide bebek emzdir.. 4 çocuk ev işleri
allah kolaylık versin.
Benim kız da dağınık seviyor aynen. Yatakları falan hep bozuyor.Bence de biz ne kadar toplasak da dagiliyo benim oglum düzene karşı dağınık seviyoya ben yastıkları topluyorum o yere atiyo mesela oyuncakları topluyorum çekmeceye anne oyuncaklari unutursam burda diye agliyo disarda gözünün önünde duracakmış
Günlük kir benimkiler işte kırıntı döküntü. Oturarak yedirmeyi öğretemedim kıza bi türlü
wc egitimi ç ok zormuş ben uğraşıyorum
bezsiz kanepeye işemiş benim kız:İD
temizledim iyice
ama bi bitmiyor ki
beyaz koltuk almayin derim ya.
beyaz ferah da çocuklu olunca çok acayip kirleniyor. napcaz bilmem;
yeni kamepe alirken koyu renkli alirim ...
o çok zor oluyor.Benimde ekru rengi
O çikolata lekeleri
o çok zor oluyor.
çikmiyor bide.
bi daha kanepe alirsam koyusunu seçerim artık
evlenirken eşyalari çok özensiz seçtik hepimiz
anka küçük oğluna ablasina dedirtmeyi öğret bence abla gel otur da ye de.Günlük kir benimkiler işte kırıntı döküntü. Oturarak yedirmeyi öğretemedim kıza bi türlü
Aynen canım uykusuzluk zorluyor beni.
Benim kız da dağınık seviyor aynen. Yatakları falan hep bozuyor.
biz baya otutturk şükür bugün ilk defa gece kuru kalktı.ama her çocuğun ayrı oluyormuş onu anladım.büyük iki haftanın sonunda baya toparlanmıştı.buna neredeyse 1 ay olacak .iki hafta daha ister gibi.şarkıyla yarışla vs gidiyor.canı istemiyor.tek başına yapmak istiyor.sınırları baya zorladıwc egitimi ç ok zormuş ben uğraşıyorum
bezsiz kanepeye işemiş benim kız:İD
temizledim iyice
ama bi bitmiyor ki
beyaz koltuk almayin derim ya.
beyaz ferah da çocuklu olunca çok acayip kirleniyor. napcaz bilmem;
yeni kamepe alirken koyu renkli alirim ...
benim salondaki gri.oturma odasının kumaşını yeniletirsem(sedef rengi baya kötü oldu temizlenmekten) griyi oturma odasına getireceğim yenilettiğimi salona alacağım.Bende gri alacağım köşe alırsam.
az yastıklı birde :)
Garip bir psikolojideyim.
Ctesi günü Belediye Konservatuarı Sınavım var. Heyecenlıyım ve korkuyorum. Müzik bilgim yok sadece söyleyebiliyorum. Ama öğrenebilmek için başvurdum zaten.
Olursa işten izin alıp nasıl ayarlayacağım onu da bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?