benim salondaki gri.oturma odasının kumaşını yeniletirsem(sedef rengi baya kötü oldu temizlenmekten) griyi oturma odasına getireceğim yenilettiğimi salona alacağım.
bu arada hazır yeri gelmişken renk önerisi olan varsa alabilirim.(benim gönlüm yeşil yada maviden yana)net karar veremedim
evet kesinlikle.çok beğendiğim tonlar var.gittiğim yerlerde istediğim yeşili bulamadımYeşilin modası geçmiyor ama yeşil tonu önemli
evet kesinlikle.çok beğendiğim tonlar var.gittiğim yerlerde istediğim yeşili bulamadım
benim de favorim yeşil..Eki Görüntüle 2309149 gibi.
elimde örnek çok.bi klasör böyle işte ayrı ayrı dekor dosyalarıyla dolu.
Ben ses eğitimi istiyorum.Başvuru kabul edilirse konuşursun işlerinle.
Tamam derlerse ne güzel fırsat
bende gitar öğreniyordum kurs dağılmıştı yarım kaldı
çalmayı çok isterdim.
Ben ses eğitimi istiyorum.
Yan flütte çok merakım var. Almıştım, ders almadan ancak "daha dün annemizin" şarkısını çalabildim
Ders almadan güzel çalamayacağımı anladım. evde duruyor.
Tabiki kabul edilirsem bir alet çalmayı da öğrenmek can-ı gönülden isterim.
Ve kabul edilirisem ücretsiz izin isteyeceğim, en azından belli günlerde işe gelmeyip derslere katılırım.
Ama şarkı söyleyebilmek dışında pek bilgim yok. o sebeple geçemeyebilirim diyorum.
Bir de inanılmaz heyecanlıyım ben, şarkıyı da söyleyemeyebilirim heyecandan.
Koyu yeşil hardal ya da kiremit kombinini seviyorumbenim salondaki gri.oturma odasının kumaşını yeniletirsem(sedef rengi baya kötü oldu temizlenmekten) griyi oturma odasına getireceğim yenilettiğimi salona alacağım.
bu arada hazır yeri gelmişken renk önerisi olan varsa alabilirim.(benim gönlüm yeşil yada maviden yana)net karar veremedim
bana gönderGünaydınlar
Dün yapacaklarımın büyük kısmını yapamadım eve çok geç ve yorgun gittim çünkü
Ama uzun zamandır aklımda olan evdeki fazla kırtasiye malzemesini ayırıp ihtiyacı olan birine vermek için okula getirecektim onu yaptım, bu sayede çalışma masasının gözlerini de düzenlemiş oldum, bir büyük poşet kırtasiye malzemesi çıkardım evden
Ayıklarken @MigiMadid sen geldin aklıma
Boşta eski okulumdan öğretmenler günü hediyesi duvar saati vardı yıllardır duran, onu getirdim okula buradaki saat bozulmuştu, böylece birkaç fazlalık çıkmış oldu evden
Bugün akşam gittiğimde dünden kalan işlere devam edeceğim yaşasın cuma geldi
Günaydınlar
Dün 1 mak çamaşır yıkandı
yemek yapıldı
20 poşet kadar domates rendesi hazırlandı.
dondurucuda yer kalmadı nohut haşlayacaktım daha artık yer açıldıkça yaparım.
yemekten sonra dinlendim.
uyumadan önce mutfağı topladım temizledim.
yani oturma odası ve mutfak toplu temiz
bugün yatak odası kısmını toplayacağım.
banyoda su sızdıran yerler varmış
usta dün gelmiş bazı yerleri kırmış
şu tadilat işlerinden sıkılmaya başladım
bugün
yemek yapılacak karışık kızartma
yatak odası toplanacak
mutfak temiz bırakılacak
çöpler atılacak
artan yemekler dışarıya bırakılacak
bohemci değilim.hoşuma gidiyor ama kendi evim için bohem tarzı hiç düşünmedimben uzun süre evde kalan eşyalarda renk konusunda cesaret edemiyorum.
mesela kremit rengi koltuk alıp
bakır çerçeveler
halı koyu gri
ahşap tekli koltuklar
bir çok sayıda yeşil bitki
biraz bohem havası güzel olurdu.
benim bi çanta boy var küçük sıkıldım ondan,işyerinde kullandığım var bide.o beni baya götürür daha.hediye bi ajanda gelmişti kullanmamıştım daha yeni yılı bekliyorumYeni ajandalar çıksa 2 tane alacağım :)
nurmarasiz ajanda iyi tarihsiz yani:)benim bi çanta boy var küçük sıkıldım ondan,işyerinde kullandığım var bide.o beni baya götürür daha.hediye bi ajanda gelmişti kullanmamıştım daha yeni yılı bekliyorum
evet .benim işyerindeki de tarihsiz ama çok işlevsel değil.kurumdan verdiler.bildiğin düz defter gibinurmarasiz ajanda iyi tarihsiz yani:)
kendi yaziyorsun tarihleri:)
ben ajanda olarak 1 liralık okul defteri kullaniyorum
bölesi iyi bence
bohemci değilim.hoşuma gidiyor ama kendi evim için bohem tarzı hiç düşünmedim
evde bi çok defterim var kalem defter tutkunuyum atmamevet .benim işyerindeki de tarihsiz ama çok işlevsel değil.kurumdan verdiler.bildiğin düz defter gibiBullet Journal uygulayayım dedim beceremedim.mıy mıy çiz ,yaz renkli kalemlerle vs önce hoşuma gitti sonra bıraktım.bildiğin karalama defteri gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?