ben de süt kaynattım soğumayınca yoğurt mayalama bu güne kaldı.Günaydınlar
Dün köye gittik annem ve babamla
eşim odun kesiyordu önceden gitmiş
annemle domates biber patlıcan topladık
sonra yemek çay derken eve döndük
oturma odasını topladım
mutfağı topladım
eylülü yıkadık
aslında yapılacak bir sürü iş vardı bugüne kaldı.
bugün çok bir planım yok
olabildiği kadar her odayı temizlemek istiyorum.
Günaydın kızlar
Bizim bebeğin yüzü pütür pütürdü. Bazen de kızarıyordu. Kulaklarını kaşıyordu sürekli. Egzama galiba. Alerji bölümüne götürün dedi doktor. Bakalım haftaya randevu aldım
Mia- Eylül’ün de mi öyle
geçmiş olsunGünaydın kızlar
Bizim bebeğin yüzü pütür pütürdü. Bazen de kızarıyordu. Kulaklarını kaşıyordu sürekli. Egzama galiba. Alerji bölümüne götürün dedi doktor. Bakalım haftaya randevu aldım
Mia- Eylül’ün de mi öyle
Günaydın kızlar
Mia- canım evin odaları küçük olduğu için mecbur giyinme odası yaptım zaten
yatak odama yatak ve komidin anca sığdı
mağazada mobilyanın bu kadar büyük olduğunu farketmemişim..
burda herkesin çocuğu var sanırım.. Allah hepinizinkine sağlık sıhhat uzun ömür versin inşallah
Geçmiş olsunGünaydın kızlar
Mia- Eylül’ün de mi öyle
Sağol canım. Kuzum kaşınmaktan uyuyamıyormuş. Ben uyuyamadıkça gözlerini kaşımak için yapıyor sanıyordum. Hangi şampuanı kullanıyorsunuz siz. Bir de neye alerjisi olduğunu nasıl anlıyorlar. Testlerle çıkıyor mu?Geçmiş olsun
Eylülün sırtı ve eklem yerlerinde dökülmeler vardı.
sürekli kaşınıyordu. atopik egzama olduğunu öğrendik.
geçmiş olsun
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Sağol canım. Kuzum kaşınmaktan uyuyamıyormuş. Ben uyuyamadıkça gözlerini kaşımak için yapıyor sanıyordum. Hangi şampuanı kullanıyorsunuz siz. Bir de neye alerjisi olduğunu nasıl anlıyorlar. Testlerle çıkıyor mu?
Çok sağol canım. Ben de duru aldım. Ama kendimizinkileri de mi bununla yıkasam sadece bebeğinkileri yıkasam yeterli olur mu sonuçta kucağımızda sürekli temas ediyor. Tatlı badem yağı var evde. Ben bebek yağı katıyordum suyuna bak onu katayım o zaman. Zamanla geçer diyor internette inşallah öyle olur bizim de.Seni çok iyi anlıyorum ağlayarak uyanıyordu eylülde.
saatlerce uğraşırdık sakinleştirmek için.
Ben çözümü cilt doktorunda buldum.
alerjik şurup 2 tane gece ve gündüz kremi var hastalık zaman zaman ortaya çıktığında kullanıyoruz.
linola markasında krem ve şampuan vermişti baya faydasını gördük ama pahalıydı.
Bioderma kullanıyorum şuan memnunum.
deterjanı duru sabun granül
el sabunu naturals
denediklerim.
banyo suyuna tatlı badem yağı ekliyorum bir tık faydalı oldu.
aleovera sürdük pek fark görmesekte zararı da olmadı
anne sütünden sabun yaptık negatif berbat oldu daha da
bebek yağı çok daha ilerletiyor egzamayı
bepanthol kaşıntı kremi var faydası olmasa da kaşınmayı bir süre engelliyor.
Çok sağol canım. Ben de duru aldım. Ama kendimizinkileri de mi bununla yıkasam sadece bebeğinkileri yıkasam yeterli olur mu sonuçta kucağımızda sürekli temas ediyor. Tatlı badem yağı var evde. Ben bebek yağı katıyordum suyuna bak onu katayım o zaman. Zamanla geçer diyor internette inşallah öyle olur bizim de.
Sağol canım. Halı neyse de perde ne alaka kiAnka çok geçmiş olsun. Zor bir rahatsızlık arkadaşımın kızında var doktor halı perde herşeyi kaldırman gerekiyor dedi. Ama tabi kaldırmadı arkadaş elinden geldiğince önlem aldı neyseki geçici bir rahatsızlık. Hemen düzelirler inşallah
Sağol canım. Halı neyse de perde ne alaka ki
Toz çıkar diyemidir bilemedim vallaSağol canım. Halı neyse de perde ne alaka ki
Toz baya etkiliyor cildi ama bende kaldırmadım tülü perdeyi daha sık yıkıyorum sadece
İlginçmiş. Ben de kaldıramam tülü. Stor-zebra alsam benim kız indirir aşağı. Neyse diğer önlemleri alalım da olmazsa o zaman düşünelim.Toz çıkar diyemidir bilemedim valla
İlginçmiş. Ben de kaldıramam tülü. Stor-zebra alsam benim kız indirir aşağı. Neyse diğer önlemleri alalım da olmazsa o zaman düşünelim.
Doktor peluş oyuncaklarıda yasaklamıştı ama kızımda çok seviyor aksine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?