Kesinlikle katılıyorum.
Canım Saloni den aldık bizde, hiç bir sıkıntı yaşamadık henüz, özellikle sırtı yastıksız sabit bi model istedik ki dağılmasın ev, altı da kolaylıkla siliniyor, yani gönlümüze göre oldu, bütçe biraz aştı ama napalım alınınca da yıllarca içimize sinesi oturacağız inşallah. Eski köşemizde de öyle çökme vs yaşamadık.bende vivensenin sitesinde seninkine benzer model beğendim
2 model arasında kararsızım
minderlerinde çökme bozulma oluyormu ?
1. Model sanırım bizimki, biz bi tekli daha ekledik ama buna göre iki tekli eklemişiz gibi, küçük geliyorsa ölçün dahilinde sende ekleyebilirsin bence.3 Model beğendim tabi yastıklı olan son alternatif ama fiyatı uygun
1. model şu haliyle ufak
2. model en sevdiğim lego model ama pahalı
3. seçenekler arasında model
tabi daha mağaza gezmedik fikirler değişebilir
Eki Görüntüle 2540294 Eki Görüntüle 2540295 Eki Görüntüle 2540296
Benim şu ara içime sinmeyen tek şeyim nevresimlerim. Şöyle güzel koyu ve tek renk içindeki yastıkları falan boyamayan güzel bi nevresim ve mia senin hm den aldığın yatak örtüsünün çift kişiliğini istiyorum. Evdekiler de eskidi artık ufak ufak alsam ama emin olamadım hala işte.
1. Model sanırım bizimki, biz bi tekli daha ekledik ama buna göre iki tekli eklemişiz gibi, küçük geliyorsa ölçün dahilinde sende ekleyebilirsin bence.
2. Model çok güzel ama altı sıkıntı, sorun olmaz çeker silerim dersen sorun yok.
3. Model de çok güzel, çokta rahat görünüyor.
Görüldüğü üzere hepsini sevdim, zevkini seviyomuşum cidden
Eskidiyse değiştir canım her ay 1 tane nevresim alsan 2-3 tane yeterli
bende düz renk istiyorum da öncelikler şuan farklı
hm vardı çift kişilik yatak örtüleri hatta farklı renkleri çıkmış
Bizim de işte ek yapılınca falan gitti ama kısmet ne diyelim1. ek yapılsa fiyat uçacak şuanki hali 4.900 6 bini bulur sıkıntı ama çok güzel :)
2. bilerek altı kısa istedim oyuncak kaçma ihtimali sıfırfiyatı 7.200 wuuu
3. kendime ihanet olur o yastıklar ama görüntü 10 numarafiyatı 6 bin
berjeri ahşap saplı istiyorum sonra alınabilir.
Hm nin nevresimleri nasıl acaba? Onları da çok beğeniyorum aslında.
Bizim de işte ek yapılınca falan gitti ama kısmet ne diyelim
2. Altına yuvarlanıp yine gidiyo oyuncaklar oyun hamuru cips parçacıklarıyok ben almayayım.
Eşim de kelebek modele taktı. Bana da kelebek dağınık gibi geliyor
Puzzle olanın desenlisi (resmini bulursam atayım) almak üzereyken vazgeçirdim eşimifiyatları çok yüksek ama bedenleri kalmıyor bulmak çok zor
ben düzleri ikeadan alacağım
lcw dan denedim gri yastıklar soldu
karaca süper ama düz renk varmı bilmiyorum
english home solma olmadı ama kalite olarak orta ürün.
hadi ya o zaman seçenek 1 kaldı hımm sağol birde mağazada bakayım :)
Ellerine sağlıkOturma odası, mutfak, giriş süpürdüm sildim. Çocuk odası ve yatak odası kaldı.onlardan çok korkuyorum. Çamaşır yıkayıp sermeye devam.
Puzzle olanın desenlisi (resmini bulursam atayım) almak üzereyken vazgeçirdim eşimigri mavi desenliydi. Ama ek parça almamız gerekiyordu pahalı olacaktı bayaa. Dedim ben bunun altını temizleyemem yorma beni :) ısrarcı olmadı allahtan eşim.
Özdilekte gördüm düz siyah ama pahalıydı düşmedi de fiyatı. Karacada pahalı baya. Bakalım 2 takım olsa yetiyor zaten.
Oturma odası, mutfak, giriş süpürdüm sildim. Çocuk odası ve yatak odası kaldı.onlardan çok korkuyorum. Çamaşır yıkayıp sermeye devam.
Ben de biriktirmeden yapsam daha kolay olacak aslında amaeline sağlık anka
sayende temizlik yapasım geliyor :)
Ben de biriktirmeden yapsam daha kolay olacak aslında ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?