Selam kızlar
Dün dinlendim bol bol ancak kendime gelebildim.
Bugün de yine yapılacaklar listesi uzun

Öğlen uyanabildim
Kahvaltı sonrası mutfağı süpürdüm toparladim diğer yerleri robot süpürdü
Yatakları topladım.
Çöpü attım kapımın önünü süpürdüm
Makineye camasir attım sonra kuruyanlari topladim
Daha işlerim bitmedi
Çöp kutusu yikanacak
Camasir katlama
Market
Bir yandan buzdolabını düzenleyip gıdaları tüketiyoruz. Hazır bu kadar boşken silsem iyi olacak.

Sonra yavaşlayacağım kalan işleri toparlayayim

Slm kızlar,
Herkese iyi haftalar

Cumartesi tatilden döndük. Eğlenceli bir tatildi, bol sohbet muhabbetli. Özellikle çocuklar çok eğlendi, çok mutlu oldular. wendy çocuklarla yorucu olmayan bir tatildi diyebilirim.

Pazar bütün gün temizlik ve çamaşırla uğraştım. Akşama da yemek hazırladım. Yatılı misafirim vardı. Bu sabah gittiler.
Misafirin kaldırma gücü ile baya derin temizlik oldu bazı kısımlar

Bugün pazar alışverişi ve kışlık için bamya yeşil fasülye domates aldım. Ama bilin bakalım ne yok buzluğumda hiç yer yok neyse dondurucu araştırıyoruz, çok artmış fiyatları bakalım

Ev işlerini aşkı memnu eşliğinde yapınca keyifli oldu

Neyse şimdilik böyle

Ben de bamya ve fasülye attım bugün buzlukta yer kalmadı yeter herhalde bu kadar. Bugün azıcık daha turşu yaparım eldiven almayı unutmuşum. Haftaya da biraz domates sos yaparım yeter. Sonra artık detaylı temizliğe başlarım okul acıldığı zaman

Eğlenceli geçmesine çok sevindim canım

Ellerine sağlık senin de biber turşularını annem yapıyor ama kornişon yapmak istiyorum ben de.
Eğlenceli geçmesine çok sevindim canım
Teşekkür ederim

Ellerine sağlık senin de biber turşularını annem yapıyor ama kornişon yapmak istiyorum ben de.

Teşekkür ederim
Derin dondurucular ne kadar olmuş hiç bakmadım
Afiyetle yiyin inşallah buzluğa ciğ at her şeyi cok kolaylık oluyo . Derin dondurucu alırsan domatesi bütün bütün bile atabilirsin

Eline sağlık dondurucu şart kesinlikle
Bizim evde yer olmayınca dondurucusu büyük dolap seçtim ama yerim olsa dondurucu alırdım.
Yemek yapmak çok pratik oluyor.

Dondurucu ya taze fasulye bezelye koydum.
Mısır koydum. Dolma biber biraz koydum daha alıp koyacağım.
Kuru dolma annem kuruttu onuda haşlayıp koyacağım.
Ispanak hazır almıştım onu denemedim güzel olursa alırım biraz olmazsa kendim yıkar koyarım.her mevsim oluyor zaten acelesi yok.
Bamya koymadım bu yıl 200 tl miydi neydi.
Patlıcan koyarım kızartıp koyunca yemek 10 dk oluyor yapması misafir gelince de kolaylık oluyor.
Domates rendesi koyacağım birkaç paket
Sarımsak koyarım yemeklere pratik oluyor.
Yeterli geliyor bu kadar.
Arada patates kofte tavuk Pırasa yemeği de yapıyorum.
Bakliyat vs kışı atlatırız inşallah
Turşu köyden geliyor bi maras biberi yaparım.
Yer kalırsa nohut koyarım haşlayıp
Yer kalırsa börek yaparim gözleme bazlama falan koyarım.
Kaşar peynirini bugün dilimleyip koydum tost vs yaparken iyi oluyor bozulma derdi de olmuyor.

Ellerine sağlık canım .Ispanak kışın oluyo hazır yıkanmış pratik oluyo ondan alırız

Selam kızlar
Bugün bakım yapacağım saçıma nem maskesi yaparım.

Kızımın çalışma sandalyesini yikamistim ama çok kötü oldu neyse biraz kullansın onu değiştiririm artık
Deneyler falan yapıyor sürekli leke izleri oluyor kalem izleri yapıştırıcı hiç dikkatli kullanmıyor o yüzden uygun fiyatlı mobilya seçmiştim. Büyüdükçe dikkat eder umarım.

Yaşanmışlık oluyo işte canım mağazadan alındığı gibi kalmıyo ki kalmasın da
Bizim koltuklar baya bi yaşanmışlık içinde şuan heros diğer koltuğa göz dikti Sprey şisesinden çok korkuyo ben hiç korkutmadım da şişeyi yanına koyuyorum unutana kadar yaklaşmasın diye

Dün heroş dısarıya kaçmış nasıl gitmiş hiç anlamadım aradım aradım yok kapıyı bi açtım kapının önünde duruyormuş neyse ki ayyy ne varsa dısarda resmen cehennemden kacıyo gibi kaçıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…