Diyorum ya 12 yıllık evliyiz 9 yıl orada oturduken sonunda ayırdık oturma odası salon diye. @yesa1 hatırlıyordur sanırım. Bu oturma odası boş odaydı güya boş oda depo gibi kullanıyordum.
berjer benide dusunduruyor.
Bizde kimse oturmuyor berjere
Ama oda da konum durus olarakda cam önune berjer yakisiyor.
Bi kere bayramda bi misafir akınına uğradık. Birbirini hiç tanımayan aileler geldi. Kadınlar ayrı oturmak istedi haliyle. O depoya sandalye koyduk oraya oturttuk mecburen o hızla gittik aldık artıkBenim şuan ki halim gibi :)
Hımm o zaman sen daha iyi bilirsin.
ben yukaridakinden dusunuyorum kanka.Ama kaba durmayan berjer olmalı
Bi de su var aklimda 2 tane 3lü camin önune yine ayni kumas renkden ya da zit renk zevke göre soyle bisi hos durmaz mi acaba berjer yerine
Eki Görüntüle 2540273 Eki Görüntüle 2540273
benim aklimdaki renk buŞimdiki hali bu şekilde odanın. Işık vurunca karanlık çıkıyor.
kimsede olayan bisi yastik ve şalla spor hale getirilir bence ya keyif kosesi cam önujosefin aklıma bihter geldi :)
farklı olabilir
Şimdiki hali bu şekilde odanın. Işık vurunca karanlık çıkıyor.
kimsede olayan bisi yastik ve şalla spor hale getirilir bence ya keyif kosesi cam önu
aynen aynenTarzlarımız çok zıt olsa da dediğini anladım
şöyle uzanacaksın cam önü elinde kahve kitap mis :)
aynen aynen
kanka biz seninle evet o konuda zitiz
benim tek salonum olacak malum cok spor olsun istemiyorum.
avangard da istemiyorum.
golddan gumusten aksesuardan uzak acik kahve tonlari dosicem
Nasıl kimsede yok ben çok görüyorum bundan bihterden sonra meşhur oldukimsede olayan bisi yastik ve şalla spor hale getirilir bence ya keyif kosesi cam önu
Köşe değil canım. 2 üçlü 1 ikili dedim ama mobilya dükkanı gibi mi olur kitamam L köşe ve 3lü koltuk sığar buraya ama fiyat biraz fazla olur ama çok alan olur.
Bence olmaz Anka’m, çok kaba kolları olan bi mobilya seçmezsen en mantıklısı olur senin odana.Köşe değil canım. 2 üçlü 1 ikili dedim ama mobilya dükkanı gibi mi olur ki
Köşe değil canım. 2 üçlü 1 ikili dedim ama mobilya dükkanı gibi mi olur ki
Ölesiye köşe takımcı olarak bizim Salonu atayım size yılbaşında almıştık, bizde salonda oturanlardanız ama oturma odası yemek odası olduğu için salon komple oturma bölümü, şöyle ki;
Eki Görüntüle 2540281 Eki Görüntüle 2540282 Eki Görüntüle 2540283
İnşallah halıları değiştiricem, eski mobilyamız ile uyumluydu o. Ben kesinlikle köşe öneririm mekan genişse ama küçük köşelere kimse sığmıyor 2 tane 3lü gibi olmuyor maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?