Ben senin tarzını beğeniyorum Mia’mSen en güzelini yaparsın kankim
Benim tarzımı beğenen çok az kişi var zaten
Aaa online çekilir mi alındığı gün çekip hep onu kullanıcaksınBenim aldığım koltuk takımını paylasiyim kizlar. Birisi ekose desen birisi farkli simdi ev dağınık halılar kirlentler yikaniyo malum görsel bulup atayım
BekliyorumBenim aldığım koltuk takımını paylasiyim kizlar. Birisi ekose desen birisi farkli simdi ev dağınık halılar kirlentler yikaniyo malum görsel bulup atayım
Aaa ben senin tarzına hayranım valla
Ben senin tarzını beğeniyorum Mia’m
Benim aldığım koltuk takımını paylasiyim kizlar. Birisi ekose desen birisi farkli simdi ev dağınık halılar kirlentler yikaniyo malum görsel bulup atayım
Ooo bayıldım dediğin gibi sadece uygun halıyla super olacakÖlesiye köşe takımcı olarak bizim Salonu atayım size yılbaşında almıştık, bizde salonda oturanlardanız ama oturma odası yemek odası olduğu için salon komple oturma bölümü, şöyle ki;
Eki Görüntüle 2540281 Eki Görüntüle 2540282 Eki Görüntüle 2540283
İnşallah halıları değiştiricem, eski mobilyamız ile uyumluydu o. Ben kesinlikle köşe öneririm mekan genişse ama küçük köşelere kimse sığmıyor 2 tane 3lü gibi olmuyor maalesef.
Çok beğendim güle güle kullanınGüle güle kullan evdeki halini de bekliyoruz :)
Ama berjer 1 tane sadece ikili olsaydi 8 bin felan oluyodu bende tek olsun dedim
Çok beğendim güle güle kullanın
Mia sende fenasın
Güle güle kullan canım
Kesinlikle katılıyorum.Wendycim ama mağazadaki haliyle eve gelmiş hali farklı oluyor biliyorsun
Sağol canımGüle güle kullan canımBen de bu renk düşünüyorum ama oda küçük olduğu için daha küçük modellere bakıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?