zor olmaz mı senin için.

1- Her yıl 1 oda tadilat yaptırmak (5 yıllık süreç)
2- kredi çekmek (maddi zorlanmak)
3- sadece temel tadilat yaptırmak (boya seramik aydınlatma yer döşeme vs)
4- maddi imkanlar dahilinde seçimler yapmak istediğime yakın görüntü
5- tadilat işine girmemek.

Sence ?

5 hiç tadilat işine girmemek
eviniz eski binaydi hatirlamiyorsam.
o tadilat parasini biriktirip eski evimi satıp sıfır daire alirdim ben olsam

5 hiç tadilat işine girmemek
eviniz eski binaydi hatirlamiyorsam.
o tadilat parasini biriktirip eski evimi satıp sıfır daire alirdim ben olsam

Onuda düşündük
hatta satıp ev yapsak dedik daha pahalıya gelecekti
yeni bina alsak dedik fiyatlar 250 bin ayrıca içerikleri çok kaliteli ürünler değil. mesela seramikler desenli ben desenli seramik sevmem eksi yönleri var.

yeni evler ucuza yapıyor. evet..
eski ev gerçekten çok tadilat istiyor yinede sen bilirsin hayırlısı olsun.

Şöyle yapabilirsin, kaba inşaat, sadece ince işçiliği sana kalacak şekilde satın alabilirsen bence gönlüne göre olabilir.
Ya da her dönem 1 oda tadilatı diye düşünebilirsin.
bir dönem banyo komple yapmalısın. yoksa yine insanın içine sinmiyor.

youtubede birisini keşfetmişim
melek galiba hatirlamiyorsam.
kadin evi eski olarak aldı.
50 bin parasiyla tüm tadilatini yaptırdı.
ev sıfır gibi oldu.
bunun gibi bişey yapabilirsiniz:)
iç mimarsiz yapmıştı. bulabilirsem atarim linki

inşaat işi karıştırıyor işi.bi tarafı yaptıracaksın oh bitti diceksin belli bir süre sonra hadi tekrar inşaat.fazlasıyla sinir bozar.5. madde burdan bakınca güzel gözüküyor.eviniz kaç senelik

Bir oda şeklinde yapmaya devam edeceğim sanırım

Günaydın
Dün eve gidince yemeği yaptım hemen, o ocaktayken iki makine çamaşır yıkanıp serildi
Boş odanın bir tarafı boşaltıldı kolilere yerleştirdim dolaba kaldırdım
Atılacak birkaç poşet eşya çıktı (eski banyo paspasları, kötü olmuş havlu, denizde kullandığımız sosis )
Baya ferahladı oda, gücüm yettikçe biraz daha yapılacaklar var bebiş gelene kadar o odada gereksiz eşya kalmayacak inşallah çok azimliyim

Bir şey sormak istiyorum size benim kına sepetim ve tepsim duruyor, letgoya koydum alıcı çıkmadı, evde de kullanmıyorum dolapta yer kaplıyor, ne yapabilirim onu, tertemiz kadife kaliteli bir şey, birisine vereyim desem evlenecek biri yok, gördükçe ruhum daralıyor, önerinize açığım

Bugün kuruyan çamaşırlar ütülenecek, yerleşecek
Beyazlar yıkanacak
Kitaplıktan kitap ayırmayı düşünüyorum birazcık okula bağışlamak için, kıyabildiklerimi getireceğim
Biraz da mutfak düzenleme yaparım tezgah üstüm boşalmak üzere gördükçe ferahlıyorum
Hepimize verimli, mutlu bir gün diliyorum

geçen kızımda istiyorum dedi
başka oyuncak alalım sen seçersin dedim.
oyuncaktan kaçış yokta, çok da saçma oyuncaklar var yahu

cidden öyle yaa, bi de ateş pahası biz ne güzel barbie bebek ister onunla büyürdük.

canım geçmiş olsun, diğer konu için inan bende öyleyim, evdeki en problemsiz kişi miniğim, ablamızın her adımı olaylı bu ara. her şeyde bende onu şikayet ediyorum sanırım (mesela burası bile) ilgilensem de ilgilenmesem de aynı off.

1. şık; sanırım ustalarla her yıl muhatap olmak, her yıl belli bi dönem evin dağılacak olması falan bilmiyorum bi seferde olsun bitsinciyim sanırım. 2. şık daha mantıklı gibi ama ne kadar zorlayacak? zorlayacak ama evin tertemiz mutlu huzurlu ve masraf istemeyen haldeyken sen bi tek banka borcunu düşüneceksin. extra illa olur ama yüksek bişi olmaz heralde. 3. temel tadilatı yaptırırsan bi sonraki seneye yine iş başına geçeceksin, 5 yıl tadilat işinden yine mantıklı gibi sanki. 4. bence yapılmışken istediğin mi olsa? ne biliyim uygun olsun diye istemediğin bi şey yaptırsan yine de olmuş gibi olmayacak. 5. mantıklı ama mantıksız işte, ihtiyaç olmasa keşke kimse girmek istemez yoksa.

ay o kına sepeti ne bela oluyo insana, ben şimdilik küçüğün bezlerini koyuyorum içine, zaten beyazdı rengi odasında çok sırıtmıyor. ama zorla aldırılan damat bohça bilmemnesi var. yerde duran kaalı bişi işte. anneme postaladım onu. zaten kendi aldırmıştı, kullansın :)

Ya ben hiçbir şey aldırmadım düğünde, tek alınan bu iki sepet ama bela oldu cidden, herkes banyoya süs yaparsın içine havlu, peçete falan koyarsın dedi ben yok sevmem dedim ama lazım diye alındı mecbur, mor kadife bir de senin yine renkten kurtarmış

çeyiz mağazaları varsa alabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…