zor olmaz mı senin için.
5 hiç tadilat işine girmemek1- Her yıl 1 oda tadilat yaptırmak (5 yıllık süreç)
2- kredi çekmek (maddi zorlanmak)
3- sadece temel tadilat yaptırmak (boya seramik aydınlatma yer döşeme vs)
4- maddi imkanlar dahilinde seçimler yapmak istediğime yakın görüntü
5-hiç tadilat işine girmemek.
Sence ?
5 hiç tadilat işine girmemek
eviniz eski binaydi hatirlamiyorsam.
o tadilat parasini biriktirip eski evimi satıp sıfır daire alirdim ben olsam
yeni evler ucuza yapıyor. evet..Onuda düşündük
hatta satıp ev yapsak dedik daha pahalıya gelecekti
yeni bina alsak dedik fiyatlar 250 bin ayrıca içerikleri çok kaliteli ürünler değil. mesela seramikler desenli ben desenli seramik sevmem eksi yönleri var.
Şöyle yapabilirsin, kaba inşaat, sadece ince işçiliği sana kalacak şekilde satın alabilirsen bence gönlüne göre olabilir.Onuda düşündük
hatta satıp ev yapsak dedik daha pahalıya gelecekti
yeni bina alsak dedik fiyatlar 250 bin ayrıca içerikleri çok kaliteli ürünler değil. mesela seramikler desenli ben desenli seramik sevmem eksi yönleri var.
inşaat işi karıştırıyor işi.bi tarafı yaptıracaksın oh bitti diceksin belli bir süre sonra hadi tekrar inşaat.fazlasıyla sinir bozar.5. madde burdan bakınca güzel gözüküyor.eviniz kaç senelik1- Her yıl 1 oda tadilat yaptırmak (5 yıllık süreç)
5- tadilat işine girmemek.
Sence ?
Şöyle yapabilirsin, kaba inşaat, sadece ince işçiliği sana kalacak şekilde satın alabilirsen bence gönlüne göre olabilir.
Ya da her dönem 1 oda tadilatı diye düşünebilirsin.
bir dönem banyo komple yapmalısın. yoksa yine insanın içine sinmiyor.
inşaat işi karıştırıyor işi.bi tarafı yaptıracaksın oh bitti diceksin belli bir süre sonra hadi tekrar inşaat.fazlasıyla sinir bozar.5. madde burdan bakınca güzel gözüküyor.eviniz kaç senelik
Bende erteleyeceğim bir süreMia- tadilat işi zor biz bu sene boya bile yaptıramadık :/
geçen kızımda istiyorum dedi
başka oyuncak alalım sen seçersin dedim.
oyuncaktan kaçış yokta, çok da saçma oyuncaklar var yahu
@Anka çok geçmiş olsun, benim bademciklerde fena inşallah bulaştırmam çocuklara
Yaw bizim evde işler gittikçe karışıyor, oğlum kardeşini uyumasayacağına daha da bozuluyor sanki, kreşe versek daha mı iyi olurdu diye düşünmeye başladım.
Aslında çok şikayet ettiğimi farkettim. Ettiğim kadar dert etmiyorum hatta bazı yorgunluklar mutlu ediyor lakin biri sorduğunda hep bi dertleniyorum gibiyim yaw hiç hoşlanmıyorum bu huyumdan, daha pozitif olmak ve dışarı bu şekilde yansıtmak istiyorum
1- Her yıl 1 oda tadilat yaptırmak (5 yıllık süreç)
5- tadilat işine girmemek.
Sence ?
Günaydın
Dün eve gidince yemeği yaptım hemen, o ocaktayken iki makine çamaşır yıkanıp serildi
Boş odanın bir tarafı boşaltıldı kolilere yerleştirdim dolaba kaldırdım
Atılacak birkaç poşet eşya çıktı (eski banyo paspasları, kötü olmuş havlu, denizde kullandığımız sosis )
Baya ferahladı oda, gücüm yettikçe biraz daha yapılacaklar var bebiş gelene kadar o odada gereksiz eşya kalmayacak inşallah çok azimliyim
Bir şey sormak istiyorum size benim kına sepetim ve tepsim duruyor, letgoya koydum alıcı çıkmadı, evde de kullanmıyorum dolapta yer kaplıyor, ne yapabilirim onu, tertemiz kadife kaliteli bir şey, birisine vereyim desem evlenecek biri yok, gördükçe ruhum daralıyor, önerinize açığım
Bugün kuruyan çamaşırlar ütülenecek, yerleşecek
Beyazlar yıkanacak
Kitaplıktan kitap ayırmayı düşünüyorum birazcık okula bağışlamak için, kıyabildiklerimi getireceğim
Biraz da mutfak düzenleme yaparım tezgah üstüm boşalmak üzere gördükçe ferahlıyorum
Hepimize verimli, mutlu bir gün diliyorum
Ya ben hiçbir şey aldırmadım düğünde, tek alınan bu iki sepet ama bela oldu cidden, herkes banyoya süs yaparsın içine havlu, peçete falan koyarsın dedi ben yok sevmem dedim ama lazım diye alındı mecbur, mor kadife bir de senin yine renkten kurtarmışay o kına sepeti ne bela oluyo insana, ben şimdilik küçüğün bezlerini koyuyorum içine, zaten beyazdı rengi odasında çok sırıtmıyor. ama zorla aldırılan damat bohça bilmemnesi var. yerde duran kaalı bişi işte. anneme postaladım onu. zaten kendi aldırmıştı, kullansın :)
içmimarsiz 160 binlik evi sadece 50 liraya yaptırmış mobilya hariç..izlemesi güzel bu derece tadilat hayal tabi :)
Günaydın
Dün eve gidince yemeği yaptım hemen, o ocaktayken iki makine çamaşır yıkanıp serildi
Boş odanın bir tarafı boşaltıldı kolilere yerleştirdim dolaba kaldırdım
Atılacak birkaç poşet eşya çıktı (eski banyo paspasları, kötü olmuş havlu, denizde kullandığımız sosis )
Baya ferahladı oda, gücüm yettikçe biraz daha yapılacaklar var bebiş gelene kadar o odada gereksiz eşya kalmayacak inşallah çok azimliyim
Bir şey sormak istiyorum size benim kına sepetim ve tepsim duruyor, letgoya koydum alıcı çıkmadı, evde de kullanmıyorum dolapta yer kaplıyor, ne yapabilirim onu, tertemiz kadife kaliteli bir şey, birisine vereyim desem evlenecek biri yok, gördükçe ruhum daralıyor, önerinize açığım
Bugün kuruyan çamaşırlar ütülenecek, yerleşecek
Beyazlar yıkanacak
Kitaplıktan kitap ayırmayı düşünüyorum birazcık okula bağışlamak için, kıyabildiklerimi getireceğim
Biraz da mutfak düzenleme yaparım tezgah üstüm boşalmak üzere gördükçe ferahlıyorum
Hepimize verimli, mutlu bir gün diliyorum
cidden öyle yaa, bi de ateş pahası biz ne güzel barbie bebek ister onunla büyürdük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?