Mia- senin yerinde olsam tadilatı yaptırır mobilya ve beyaz eşyaları daha sonra bütçem oldukça alırdım

bogaz enfeksiyonu ve ateş.
yemegi bile zor yiyor
dün akşam duşunu aldirdim ateşi yükseldi

geçmiş olsun.

bu durumlarda "el-ayak-ağız hastalığı"nı da düşünün.
boğaz enfeksiyonu demişlerdi bize de, başka bir doktora daha gösterdim. el-ayak-ağız hastalığı dedi. yemek yemiyor su içmiyor tükürüğünü bile yutamıyordu. ağzının içini sonradan gördüm. görmez olaydım. boğazı sırf aft olmuştu.
bir karışım hazırlattı eczanede. onu ağzına sürdük de yemek yemeye başladı evladım.

yani bu hastalık da olmayabilir ama anlaşılmadığı için bunu da düşünün derim.

Kızlar,

Konservatuvarı kazandım. Kayıt da oldum ilk dersim Ctesi günü başlıyor.
Manevi destekleriniz için çok teşekkür ederim.
Çok sevindim sesin çok güzel olmalı. Şarki söylüyordun degil mi. Çok merak ettim sesini ses kaydı gönderilmiyo mu aaa bi bakmışız ünlü bi şarkıcı olmuşsun benim küçüklük hayalim

Kızlar bu gün yazıcıdan kare üçgen gibi kesmesi basit şekiller çıkardım çocuk makasıyla oğlum kesti başka yere yapıştırdı. Baya eğlendi oyalandı tavsiye ederim
Ben de mutfağı topladım. Ocağımı sildim. Süpürge yapacaktım mutfağa benim elimden aldı o mutfağı süpürüyor ben kahve keyfi yapıyorum ohh bu günleri de gördüm

Okuldan gelirken Migros a uğradım, buzdolabı düzenleyicisi aldım 4 adet. Eve gelip o gazla tüm dolabı boşalttım raflarını çıkartıp yıkadım sildim düzenledim ne zamandır aklımdaydı mis gibi oldu :) kapısı kaldı onu da başka gün yaparım 1,5 saat sürdü yoruldum

Resim alabiliyor muyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…