canım doktora geçirdiği rahatsızlığı söylemediniz mi? ona göre ilaç vermiştir eğer içinize sinmediyse başka bi doktora götürseydiniz? evde biraz zor düşer ateş yazık sıkıntı çekmeseydi kuzum. ılık duşta aldırın bari.günaydin..
dün işten gelir gelmez kayinvalidem yemegini yapın acile gidin eşinle dedi.
eşim dünden kalan yemegi yedi ben sadece körili yoğurt yedim.
Rümeysa ateşli.. çok hasta 40 dereceye yaklaştı
acile gittik antibiyotik verdi. ama bu ilaç kıza alerji yapar diye vermedik. doktora kagıda gösterdik ama uyumlu degildi..calpol verdik.
kızım 11 aylıkken ilaçtan havale geçirmişti. o yüzden ilaçlara karşı çok tembikliyiz.
reçeteyi okumadan vermiyoruz artık.
üstü açik uyudu düşsün diye uğraşiyoruz
1. şık; sanırım ustalarla her yıl muhatap olmak, her yıl belli bi dönem evin dağılacak olması falan bilmiyorum bi seferde olsun bitsinciyim sanırım. 2. şık daha mantıklı gibi ama ne kadar zorlayacak? zorlayacak ama evin tertemiz mutlu huzurlu ve masraf istemeyen haldeyken sen bi tek banka borcunu düşüneceksin. extra illa olur ama yüksek bişi olmaz heralde. 3. temel tadilatı yaptırırsan bi sonraki seneye yine iş başına geçeceksin, 5 yıl tadilat işinden yine mantıklı gibi sanki. 4. bence yapılmışken istediğin mi olsa? ne biliyim uygun olsun diye istemediğin bi şey yaptırsan yine de olmuş gibi olmayacak. 5. mantıklı ama mantıksız işte, ihtiyaç olmasa keşke kimse girmek istemez yoksa.
günaydin..
acile gittik antibiyotik verdi. ama bu ilaç kıza alerji yapar diye vermedik. doktora kagıda gösterdik ama uyumlu degildi..calpol verdik.
kızım 11 aylıkken ilaçtan havale geçirmişti. o yüzden ilaçlara karşı çok tembikliyiz.
hyr bogaz enfeksiyonu var kızımda.Çok geçmiş olsun canım
serum takmadılar mı
bogaz enfeksiyonu ve ateş.canım doktora geçirdiği rahatsızlığı söylemediniz mi? ona göre ilaç vermiştir eğer içinize sinmediyse başka bi doktora götürseydiniz? evde biraz zor düşer ateş yazık sıkıntı çekmeseydi kuzum. ılık duşta aldırın bari.
çok geçmiş olsun.bogaz enfeksiyonu ve ateş.
yemegi bile zor yiyor
dün akşam duşunu aldirdim ateşi yükseldi
Teşekkür ederim :) valla bizimki de öyle babaanne dede bebeği uzaktan sevse bile ağlamaya sinirlenmeye başlıyor, küçüğümde zavallım gülümseyip duruyor abisinecidden öyle yaa, bi de ateş pahası biz ne güzel barbie bebek ister onunla büyürdük.
canım geçmiş olsun, diğer konu için inan bende öyleyim, evdeki en problemsiz kişi miniğim, ablamızın her adımı olaylı bu ara. her şeyde bende onu şikayet ediyorum sanırım (mesela burası bile) ilgilensem de ilgilenmesem de aynı off.
1. şık; sanırım ustalarla her yıl muhatap olmak, her yıl belli bi dönem evin dağılacak olması falan bilmiyorum bi seferde olsun bitsinciyim sanırım. 2. şık daha mantıklı gibi ama ne kadar zorlayacak? zorlayacak ama evin tertemiz mutlu huzurlu ve masraf istemeyen haldeyken sen bi tek banka borcunu düşüneceksin. extra illa olur ama yüksek bişi olmaz heralde. 3. temel tadilatı yaptırırsan bi sonraki seneye yine iş başına geçeceksin, 5 yıl tadilat işinden yine mantıklı gibi sanki. 4. bence yapılmışken istediğin mi olsa? ne biliyim uygun olsun diye istemediğin bi şey yaptırsan yine de olmuş gibi olmayacak. 5. mantıklı ama mantıksız işte, ihtiyaç olmasa keşke kimse girmek istemez yoksa.
Soğuk kompres yapın canım, çok geçmiş olsungünaydin..
Mia- o kadar yazdım sana internette sorun vardı gitmemiş puffff.
Canım enfeksiyon varsa antibiyotiksiz geçmez başka doktora götürün, kbb ye götürünbogaz enfeksiyonu ve ateş.
yemegi bile zor yiyor
Çok geçmiş olsun benim çocuklarda da hep boğaz enfeksiyonu var nasıl inatcı bu sene hastalıklar.bogaz enfeksiyonu ve ateş.
yemegi bile zor yiyor
Benimle daha beter bi şey diyor, söylemiyim şimdiGünaydın kızlar
Bizde de sabah sabah baba işe gitmesin krizi vardı. Zor sakinleşti bu gün
Şimdi de bebeği emzirirken geldi yanımıza yattı kuzum. Göğsümdeki damarları gösterip anne bunlar süt borusu mu diye soruyor
Merak ettim ama şimdiBenimle daha beter bi şey diyor, söylemiyim şimdi
Söylesem miMerak ettim ama şimdi
seninde geçmiş olsun.Çok geçmiş olsun benim çocuklarda da hep boğaz enfeksiyonu var nasıl inatcı bu sene hastalıklar.
Ne alaka ciddenSöylesem mikendi kıymetli organı varya o sanıyor ne alakaysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?