Ay ben utanırımResim alabiliyor muyuz
Sİz de herşeye eşin mi karar veriyorolsun inşallah iyi derecede bitirirsin:)
Resim bölümüne mi girsem..:)
eşim göndermez
evet.. göndermem diyor. hiç bişeye göndermiyor.Sİz de herşeye eşin mi karar veriyor
Üzüldüm..evet.. göndermem diyor. hiç bişeye göndermiyor.
Elecdanınki nirvanaya ulaşmış zatenAnka bi ara elecda dolabını paylaşmıştı onunkine kıyasla benimki hala çok dağınık burası çok sıcak olduğundan biz bir çok şeyi dolaba koyarız çünkü
Merhabalar,30 yıllık vardır ama sağlam bina
evde denesen boyamayı.olsun inşallah iyi derecede bitirirsin:)
Resim bölümüne mi girsem..:)
eşim göndermez
Merhaba arkadaşlar bu aralar yoğun bir dönemdeyim uzun zamandır yazamadım,diper başlığa da yazdım burdan da yazmak istiyorum bir konuda fikrinize ihtiyacım var.
Bir ay sonra önemli bir sınavım var çok verimli ders çalışmam gerekiyor, birsürü kaynak var okumam gereken. Kaynaklarımı belirledim. Ama hiç verimli olamıyorum kafam çok dağınık, eşim sürekli telefona gidiyor, sürekli bir sosyal medya kontrolü veya youtubedan dizi izleme falan, aslında zamanı güzel yönetebilirsem vaktim çok yeterli olacak, verimli çalışmak için nelere dikkat etmeliyim ?günü nasıl planlamalıyım? Gündüzleri boş olucam bazen ufak işlerim olabilir sadece. 5gibi kızım kreşten geliyor o uyuyana kadar biraz zor oluyor çalışmam, bazen eşim ilgileniyor ama dibimde oynuyorlar okuduğumdan bişey anlamıyorum, bu konuya da el atmam lazım . Uykum geldiğinde uyku açıcı ne tavsiye edersiniz gün içinde?(hani normalde uyku olmaz da ders çalışırken bir anda gelir ya insanın ) gece geç sate kadar çalışmıyorum kızım sabah erkenci, 12 gibi yatmaya çalışıyorum
Elecda bana pomodoro önermişti. Baya faydasını görüyordum. 25 dakika ders/iş , 5 dk mola. 4 kez tekrar edeceksin bunu.Merhaba arkadaşlar bu aralar yoğun bir dönemdeyim uzun zamandır yazamadım,diper başlığa da yazdım burdan da yazmak istiyorum bir konuda fikrinize ihtiyacım var.
Bir ay sonra önemli bir sınavım var çok verimli ders çalışmam gerekiyor, birsürü kaynak var okumam gereken. Kaynaklarımı belirledim. Ama hiç verimli olamıyorum kafam çok dağınık, eşim sürekli telefona gidiyor, sürekli bir sosyal medya kontrolü veya youtubedan dizi izleme falan, aslında zamanı güzel yönetebilirsem vaktim çok yeterli olacak, verimli çalışmak için nelere dikkat etmeliyim ?günü nasıl planlamalıyım? Gündüzleri boş olucam bazen ufak işlerim olabilir sadece. 5gibi kızım kreşten geliyor o uyuyana kadar biraz zor oluyor çalışmam, bazen eşim ilgileniyor ama dibimde oynuyorlar okuduğumdan bişey anlamıyorum, bu konuya da el atmam lazım . Uykum geldiğinde uyku açıcı ne tavsiye edersiniz gün içinde?(hani normalde uyku olmaz da ders çalışırken bir anda gelir ya insanın ) gece geç sate kadar çalışmıyorum kızım sabah erkenci, 12 gibi yatmaya çalışıyorum
Geçmiş olsun, soğuktan koru kendini sıkıntı olmaz inşallahGünaydınlar bende dün dr gittim
saç dökülmesi için
birde kkb ye
demotologta kan değerlerim normal çıktı ama saçlarım dökülüyor
dr tonik ve vitamin verdi
tonik baya zor bulduk.
kkb de sinüzit olduğumu öğrendim.
aslında hiç istemediğim hastalık eşimden biliyorum
ev dağınık ve canım hiç toplamak istemiyor
hayır ilaç verdi doktor onlari kullaniyoruz.
Çok güzel bir haber bu, çok tebrik ederimKızlar,
Konservatuvarı kazandım. Kayıt da oldum ilk dersim Ctesi günü başlıyor.
Manevi destekleriniz için çok teşekkür ederim.
Anka bi ara elecda dolabını paylaşmıştı onunkine kıyasla benimki hala çok dağınık burası çok sıcak olduğundan biz bir çok şeyi dolaba koyarız çünkü
Kulağım çınladı geldim:))Elecdanınki nirvanaya ulaşmış zatenonunla kıyaslamıyoruz
Bence de kullanışlı bir yöntem bu. 25 dakika iyi bir zaman, insan bunalmıyor. 40 dakika falan zorluyor beni bazen.elecda bana pomodoro tekniğini önermişti. Gerçekten
Elecda bana pomodoro önermişti. Baya faydasını görüyordum. 25 dakika ders/iş , 5 dk mola. 4 kez tekrar edeceksin bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?