Gönlünden ne geçiyorsa ona göre karar ver. Ben başladım misal maddiyatla hiç ilgisi yok evde bunalıyorum sabrım yetmiyor durunca ondan tabi bi de çalışma saatlerim çok uygun. Bi de babaanne anneanne dönüşümlü bakıyor eğer bakıcı olayı olsaydı en az 1 yıl ücretsiz izne ayrılırdım o ayrı.

Çalışma saatlerim ilk 2 ay yarım gün sonra 4 ay 3 saat izin var işte.
Maddiyat olarak eşim kendi idare eder her şekilde ondan değil de. Sonuçta çalışsam iyi Bi birikim de biriktirebilirim ama maddiyati düşünmeden sadece kızım için en iyisini düşünmek istiyorum. 1 ev 1 arabamız var daha fazla maddiyatta gözüm yok ama dediğin gibi evde bunalir miyim acaba ona bakmak lazım.

Ek gıdaya girene kadar izin kullanıp sonra başlayabilirsin, tek çocukla çok bunalmazsın çocuğu alıp istediğin yeren çıkabilirsin ama yaş aralığı az 2 çocukla ben sabah ekmek almaya bile çıkamıyorum şu an.

Akşama kalabalık misafir var hazırlık yapacağım diye komşumu çağırdım halime nasıl acıdıysa evi silip süpürüp toparlayıp gitti sağolsun nasıl utandım anlatamam

Maddiyat sorunu olmasa ben kesinlikle iki yıl alırdım, en azından ilk bir yıl kendim bakmak istiyorum, inşallah durumumuz el verirse bir dönemde olsa almak isterim ama bu işler içine girmeden bilinmiyor, herkes çok bunaldığını söylüyor ben evcimen bir tipim çok bunalırmışım gibi gelmiyor

Evet olabilir canım sanırım. Ay kıyamam 2 çocuklu halimi düşünemiyorum bile.
Gene iyi idare ediyorsunuz valla tebrikler misafir bile alamam ben tek çocukla bile sanırım ki çok şükür bu şehirde akrabam yok.

Ben de en az 1 yıl kalasım var ama umarım şartlar değişmez.
Bende çok evcimenim evden çıkartma hiç canım sıkıldı demem ama bebek bambaşka Bi şey. Yakın Bi arkadaşım çok bunaldı mesela hemen işe döndü. Off ne zor işler

Benim de akraba yok burda ama eşim de ben de öğretmen olunca onun okulu benim okulum derken arada oluyor böyle kalabalık misafir, ilk çocuk da güzeldi de şimdi misafir ağırlamak çok sıkıntın oluyor

İzne çıkarsın bunalırsan bozdurursun izni olur biter

Bi de pazartesi şimdi benim 2.doz tetenos asım vardı grip gibiyim ya acaba Bi sakıncası olur mu ya?

Günaydınlar kızlar
İş yoğunluğundan çok fazla giremiyorum buralara.
bugün kızımı kreşe babası bırakacak
sonra 2-3 saat bakacak annemler dr kontrolüne gitti
şu denetim olmasa kızımı buraya getirirdim.
herşey üst üste geliyor

günaydin.
bugün de
işlerim çok yogun bitirmem gereken işlerim var

balık var bu akşam...
bide bu sabah bulaşık makinemi boşalttım yerleştirmedim.
oyuncaklari topladim kaldirdim.
kızımdakı ısılığı geçmedi kafam ona takıldı..
nerede hata yaptım diye düşünmeden edemiyorum.
antibiyotik yaptı diyorum
ateşliyken duş aldirdim. o mu dokundu diye düşünmeden edemiyorum.
offff.

Canım kizin el ayak hastalığı olmus olabilir. 3 gün boyunca ateş sonra döküntüler basliyo

Canım bunu doğumdan sonra konuşalım istersen, bende gelirim nolcak yarım gün demiştim ama ek gıdaya geçmeden bebiş bırakamadım mesela. sonrasında kalabildiğim kadar evde kaldım, ücretsiz şimdilik olamadı, ama eğer ücretsiz izin hakkım olabilseydi kesinlikle bebeğimin tek saniyesini kaçırmak istemezdim, ek gıdalara geçiş, gülücükler, oyunlar her şeyi ilk benimle yaşasın benimle güçlü bağ kursun isterdim. bizimde mikan gibi anane - babanne dönüşümlü baktılar çok aklım kalmadı şükür ki. sende hele bi doğum yap, bakıcı dediğin 10 gün önce başlasa yetiyor zaten insana.

Günaydın kızlar, çok hastayım yaa, ev darmaduman hala, elimi kaldıramadım, nasıl yapıcam onu da bilmiyorum, sanırım benim kan değerlerim düştü yaa, enerjim gerçekten 0.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…