o döküntüler neye oluyor ama çok kötü görünüyor yüzündeki yanaklarda
canım kızın kaç yaşındaydı? benimki 6 aylıkken 6. hastalık geçirdi, yüksek ateş, iştahsızlık ve 3. günün sonunda full döküntü. bi tedavisi yoktu gerçi ama çok zor oldu ikimize de.

canım kızın kaç yaşındaydı? benimki 6 aylıkken 6. hastalık geçirdi, yüksek ateş, iştahsızlık ve 3. günün sonunda full döküntü. bi tedavisi yoktu gerçi ama çok zor oldu ikimize de.
3 yaşında ve aynı yaşadım bende. ilk oldu bu.
geçmiş olsun
hemen ısılık geçmiyor mu

Benim oglum da hem 6. Hastalık hem el ayak hastalığı geçirdi. Yurdumuza yeni hastalıklar kattılar sağolsunlar

3 yaşında ve aynı yaşadım bende. ilk oldu bu.
geçmiş olsun
hemen ısılık geçmiyor mu
ertesi güne geçiyor canım, yazık çok çile çekti yavrum 3-4 günde yaa, bu da kızamığın bi değişil virüsüymüş, el ağız olsa bence farkederdin, ağızda falan full döküntü oluyor çünkü. inşallah geçmiş gitmiştir kuzucuktanda.

sürekli kaşınıyor bide döküntü çok kötü ..
neye dokundu bilmiyorum.
ateşliydi.. geçti çok şükür.
bu ısılık kaldi daha çoğaldi
anitbiyotik verdik onu içtikten sonra öle oldu.

Cumartesi esimle butun evi temizledik.
Yapilmasi gerekenler:
Kurumus camasirlari toplamak/katlamak,
Bulasik makinesini bosaltmak,
Ve yine her zamanki gibi utu birikti yine.

En buyuk skintim temizlikten sonra belimin cok agrimasi.
Dun annemle konustum en azindan iki haftada bir gun yardima gelebilirmi diye sordum.
Seve seve dedi.

Ekim ayı hedeflerim:
1- kuruyemiş tabağı hazırlamaya devam
2- başladığın 2 kitabı bitir
3- hergün Deniz’le en az 1 kere kendini vererek oyna
4- akşam meyve saati yap
5- kendine ayda bir dışarda kahve ısmarla
6- şükret!

İstanbul gibi düşündüm birden. Dayanıksız evler ve geri dönüşüm :) Evin sağlamsa ve içine siniyorsa o zaman bütçene göre iyileştirme yapacaksın. Biz 4 yıl once 10 yıllık evimizde mutfagı komple değiştirdik, ev çok sağlamda olsa şimdi oylece bırakıp başka bir şehre gidesim var :) Yani Allah içinde huzur ve sağlıkla oturmak nasip etsin. İçine sindirsin :)

Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.
Bence eğer tek maaşla idare edebilecek durumda iseniz kesinlikle 6 ay ücretsiz izin alınmalı. Evde rahat rahat emebilsin, sen anneliğinin tadına var. yoksa iş, ev, bebek ve uykusuzluk insanı yıpratır. Zaten alınan maaşın bir kısmı bakıcıya gitti mi geri kalan kısmı için çocuktan ayrı kalmaya değer mi diye düşünmek işine yarayabilir.

Mesela ise başladım ama fikir değiştirdim 4 ay sonra tekrar ücretsiz izin hakkım olmuş oluyor mu ki?
doğum izni bitimini takiben 6 aylık süre oluyor. 4 ay çalışırsan sadece 2 ay kullanma hakkın olur. 4 aylık hakkın yanar. 5 ay çalışırsan 1 ay kalır. yani doğum izni bitiminde 6 aylık bir zaman var. kullanmadığın süre yanıyor.

6. hastalık olabilir.çocuk doktoruna götürdünmü
götürdüm koriztonlu krem verdi ama doktorumuz az sür fazla sürme deyince almadik
burda ben baktim koriztonlu daha çok çogaltiyormuş
nisasta duydum denemedim.

sürekli kaşınıyor bide döküntü çok kötü ..
neye dokundu bilmiyorum.
ateşliydi.. geçti çok şükür.
bu ısılık kaldi daha çoğaldi
anitbiyotik verdik onu içtikten sonra öle oldu.

doktor kan testi yapıp mı antibiyotik vermişti? döküntü bizde kesinlikle 3. günden sonra başladı, zaten toparlanmıştı o güne de.

doktor kan testi yapıp mı antibiyotik vermişti? döküntü bizde kesinlikle 3. günden sonra başladı, zaten toparlanmıştı o güne de.
kan testi yaptırmadan verdi antibiyotik..
küçük diye kıyamadi doktor.
igneden çok korkuyor.
bu haftasonu inşallah Bursaya gitmeyi düşünüyoruz.
bendede hasta olduktan 3. gününde verdik.
acilden gelir gelmez ateşi düşsün diye ılık duş aldirmişim.
aldiktan sonra ilacini içti
ertesi gün hafif ısılık çikti.
güne çogaldı
sadece iki gün antibiyotik verdik
şimdi vermiyorum biraz azaldi.

Cok gecmis olsun canim.
Allah acil sifalar versin.

Biran önce toparlanır inşallah canım, biraz karışık oldu sizin bu muayene işi, bi daha bence adam akıllı bi doktora götürün tüm sıkıntıları anlatın, antibiyotiği de 2 gün verip sonra vermemekte ileride sıkıntılara yol açabilir çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…