canım kızın kaç yaşındaydı? benimki 6 aylıkken 6. hastalık geçirdi, yüksek ateş, iştahsızlık ve 3. günün sonunda full döküntü. bi tedavisi yoktu gerçi ama çok zor oldu ikimize de.o döküntüler neye oluyor ama çok kötü görünüyor yüzündeki yanaklarda
3 yaşında ve aynı yaşadım bende. ilk oldu bu.canım kızın kaç yaşındaydı? benimki 6 aylıkken 6. hastalık geçirdi, yüksek ateş, iştahsızlık ve 3. günün sonunda full döküntü. bi tedavisi yoktu gerçi ama çok zor oldu ikimize de.
Döküntüler dediğim hastalıktan olabilir. Yada ateste döküntü yapiyo canim.o döküntüler neye oluyor ama çok kötü görünüyor yüzündeki yanaklarda
ertesi güne geçiyor canım, yazık çok çile çekti yavrum 3-4 günde yaa, bu da kızamığın bi değişil virüsüymüş, el ağız olsa bence farkederdin, ağızda falan full döküntü oluyor çünkü. inşallah geçmiş gitmiştir kuzucuktanda.3 yaşında ve aynı yaşadım bende. ilk oldu bu.
geçmiş olsun
hemen ısılık geçmiyor mu
sürekli kaşınıyor bide döküntü çok kötü ..ertesi güne geçiyor canım, yazık çok çile çekti yavrum 3-4 günde yaa, bu da kızamığın bi değişil virüsüymüş, el ağız olsa bence farkederdin, ağızda falan full döküntü oluyor çünkü. inşallah geçmiş gitmiştir kuzucuktanda.
Çok geçmiş olsun, takviye falan almıyor musunGünaydın kızlar, çok hastayım yaa, ev darmaduman hala, elimi kaldıramadım, nasıl yapıcam onu da bilmiyorum, sanırım benim kan değerlerim düştü yaa, enerjim gerçekten 0.
6. hastalık olabilir.çocuk doktoruna götürdünmüo döküntüler neye oluyor ama çok kötü görünüyor yüzündeki yanaklarda
İstanbul gibi düşündüm birden. Dayanıksız evler ve geri dönüşüm :) Evin sağlamsa ve içine siniyorsa o zaman bütçene göre iyileştirme yapacaksın. Biz 4 yıl once 10 yıllık evimizde mutfagı komple değiştirdik, ev çok sağlamda olsa şimdi oylece bırakıp başka bir şehre gidesim var :) Yani Allah içinde huzur ve sağlıkla oturmak nasip etsin. İçine sindirsin :)Merhaba, hoşgeldin :)
Yorumun için teşekkürler
Ancak bizim buraya kentsel dönüşüm gelmez küçük bir ilçe ayrıca bina gayet sağlam
sadece içindeki demirbaşlar eskimiş durumda
ve artık kredi işine girmek istemiyorum bu yaz inş ev kredisini kapatacağız.
bende elimdeki parayla yapılabilecek yerleri yaptırmaya devam edeceğim.
birde zaten Bohem / eski görüntüyü seven birisiyim
evde bazı özel yapım şeyler kalacak
ev çok modern sevmiyorum :)
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.Günaydınlar herkese kahvaltı yaptık yatıyorum grip oldum sanki ya burnum ara ara akıyor. Yatarak geçirmeyi planlıyorum. Kızlar bakıcı araştırmaya şimdiden başlamalı miyim acaba
Yoksa ücretsiz izne mi çıkmalıyım Bi türlü karar veremiyorum. Neye göre karar vermeliyim sizce?
doğum izni bitimini takiben 6 aylık süre oluyor. 4 ay çalışırsan sadece 2 ay kullanma hakkın olur. 4 aylık hakkın yanar. 5 ay çalışırsan 1 ay kalır. yani doğum izni bitiminde 6 aylık bir zaman var. kullanmadığın süre yanıyor.Mesela ise başladım ama fikir değiştirdim 4 ay sonra tekrar ücretsiz izin hakkım olmuş oluyor mu ki?
götürdüm koriztonlu krem verdi ama doktorumuz az sür fazla sürme deyince almadik6. hastalık olabilir.çocuk doktoruna götürdünmü
yok canım almıyodum bişi, regl olduktan sonra dengem şaştı resmen, başlasam iyi olacak.Çok geçmiş olsun, takviye falan almıyor musun
sürekli kaşınıyor bide döküntü çok kötü ..
neye dokundu bilmiyorum.
ateşliydi.. geçti çok şükür.
bu ısılık kaldi daha çoğaldi
anitbiyotik verdik onu içtikten sonra öle oldu.
kan testi yaptırmadan verdi antibiyotik..doktor kan testi yapıp mı antibiyotik vermişti? döküntü bizde kesinlikle 3. günden sonra başladı, zaten toparlanmıştı o güne de.
kan testi yaptırmadan verdi antibiyotik..
küçük diye kıyamadi doktor.
igneden çok korkuyor.
bu haftasonu inşallah Bursaya gitmeyi düşünüyoruz.
bendede hasta olduktan 3. gününde verdik.
acilden gelir gelmez ateşi düşsün diye ılık duş aldirmişim.
aldiktan sonra ilacini içti
ertesi gün hafif ısılık çikti.
güne çogaldı
sadece iki gün antibiyotik verdik
şimdi vermiyorum biraz azaldi.
Biran önce toparlanır inşallah canım, biraz karışık oldu sizin bu muayene işi, bi daha bence adam akıllı bi doktora götürün tüm sıkıntıları anlatın, antibiyotiği de 2 gün verip sonra vermemekte ileride sıkıntılara yol açabilir çünkü.kan testi yaptırmadan verdi antibiyotik..
küçük diye kıyamadi doktor.
igneden çok korkuyor.
bu haftasonu inşallah Bursaya gitmeyi düşünüyoruz.
bendede hasta olduktan 3. gününde verdik.
acilden gelir gelmez ateşi düşsün diye ılık duş aldirmişim.
aldiktan sonra ilacini içti
ertesi gün hafif ısılık çikti.
güne çogaldı
sadece iki gün antibiyotik verdik
şimdi vermiyorum biraz azaldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?