dün kızımın kıyafetleri aıkladim küçülenleri kaldirdim.
kanepenin altinda duran emzirme yastığını kaldirdim.

Selam kızlar bende hiç fazlalığı sevmem ama her mevsim geçişlerinde bir sürü kıyafet atıyorum kutuya sizi güzelce okuyorum çok iyi yorumlar yapıyorsunuz,,, bu hafta yazlık kışlık yapıcam inşallahhh herşeyi en aza indirmeyi düşünüyorum

benim evi tamamen çöpe atasim var kızlar.
yenisin alasim geliyor çünkü herşey sifirdan başlayasim geliyor.

benim evi tamamen çöpe atasim var kızlar.
yenisin alasim geliyor çünkü herşey sifirdan başlayasim geliyor.
Benim de evi yenileyesim vardı ama memleketten ev alma hedefi koyduk kendimize Allah nasip ederse. Evim yeni planı güzel ama kalorifersiz ondan değiştirmek istiyordum ama dursun bakalım şimdi.

Selam kızlar eve geldik yemek yedik az etrafta atılacak bi şey var mı bakacağım birazdan. Birde toz deterjanlarda hem beyazlara hem renklilere yazıyor acaba tek bi çeşit alsam da öyle mi kullansam acaba bilemedim.aranızda hem renklilere hem beyazlara aynı deterjanı kullanan var mı. En azından banyoda bi kap daha eksilmiş olur diye düşünüyorum.

Ben sıvı deterjan kullanıyorum, aynısını da kullandım farklı da kullandım çok bir fark görmedim bir dene beğenirsen beyaz için ayrı alma bencede daha kolay oluyor

Eve geldim yemeğim vardı öyle olunca eve girmiştim
Bulaşık makinesini boşalttım
2 makine çamaşır yıkayıp astım
2 dolap içi düzenledim
Beyaz eşyaların dışını sildim, uzun zamandır aklımdaydı
Nevresim kıyafet ütüledim, yerleştirdim
Yemek yiyip dinlenme zamanı artık

Ben sıvı deterjan kullanıyorum, aynısını da kullandım farklı da kullandım çok bir fark görmedim bir dene beğenirsen beyaz için ayrı alma bencede daha kolay oluyor
Sıvı da kullandım ama bereketli olmuyor sivi niyeyse elimin ayarı yok sivida tozda acayip uzun süre gidiyor niyeyse. Bi denicem ya bakalım bunlar Bi bitsin

Ooo Bi sürü iş yapmışsın canım. Evde yemek olunca zaten o gün kolay oluyor. Benimde bugün yemeğim vardı yarının da yemeğini koydum mercimek yemeği iki gün de onu yeriz inşallah. Ohh misss.
Kalkip birazdan çamaşır atacağım bende.

Evet gerçekten yemek olunca çok zaman kalıyor insana, bugün kahvaltı gibi yapalım dedi eşim sevindim, yarın akşam çaya misafirim var, evi toplayıp hazırlık yapmam lazım, 1-1,5 saat ayırınca baya iş yapılıyor eve gidince
Bugün de ütüler var yapabilsem süper olur ama yine nöbetçiyim daha geçen hafta konuşmuştuk nöbeti ne çabuk geçiyor zaman

Selam kızlar bugün denetim var

aslında düşündüm de çok büyük masraflara girmeye gerek yok
O yüzden misal 5 yıl eve çalışacağıma 2 yıl çalışırım en azından yine kendi zevkime göre olabildiğinde güzel düzenli evim olur.
yani bu stresi uzun yıllar kaldıracak biri değilim :)
ayrıca sürekli ev için birşeyler yapmak istemiyorum
kendime harcamak kızıma harcamak birikim yapmakta istiyorum

günaydın mia.bana kalırsa en mantıklı seçenek buydu.yine kendi zevkine göre ufak ufak değişimler.

hayat çok kısa..
yapabilecegine en iyisin yapmaya çalışırsın
kararinizin arkasindayim:)
eşimle ben 5. yıl evlilik yıl dönümü hediyesi iphone 7 aldık çok şükür.
yılda bi kere evlilik yıl dönümü oluyor. zamanda su gibi akıp geçiyor umarim biz başbaşa yemege gitcez inşallah.

Selamm
Gunlerdir kasessiz, 3-5kahvalti tabagi, 6 cay bardagi, 2 tava, 6 yemek tabagiyla yasiyoruz
Gayetde guzel gidiyor.
Hem cok az bulasik cikiyor hem de ihtiyac dahilinde sipsak yikanip kullanima hazir.
Tezgahim asla bulasik olmuyor.

Cok sevdim ben bu isi hepsini atsammi ki
Kolilediklerimden hic birine ihtiyacim olmadi acmadim.
Zaten Tutacagim evede yarisini yine goturmeyecegim depo ayarladik oraya birakacagim.
Giysilerde keza öyle.
2 pantolon 2 esofman bir kac bluz ayirdim.
Nasil ferah hic dusunmeden cek al giy cık oldu.

Minimalligin dibine dibine vurmusken devami gelmeli kesin dedim.
2 poset daha ayirdim.
Ilaclardan ayirdim.
Kavanoz kapaklari, yanmayan cakmaklar, plastik kaplar vs hepsi cöpe.

Hala ev bulamadik.
Kasimda evi bos istiyor adam.
Napcaz bilmiyorum

Buzdlb. esime cektirdim arkasini sildim.
Sirada c.mak ve b.mak. arkalari kaldi.
Sonra bazalar var.
Altlari baya tozlu esyalar tasinirken rezillik hem temiz temiz gitsinler tozlarini alirim
Oglumun dolabinin ustunu sildim.
Yatak odasinin dolabinin uzeri ve icleri kaldi silinecek.
2 koltuguda henuz silemedim berjerler silindide.
Amann bitmiyor valla temiz goturim temiz goturim derken surekli is yapmam gerekiyor.

Zorunlu minimallik güzel bir deneme olmuş senin için gerçekten, aslında çok az eşyayla yaşayabiliyoruz da kendimize yük yapıyoruz boşuna

Zorunlu minimallik güzel bir deneme olmuş senin için gerçekten, aslında çok az eşyayla yaşayabiliyoruz da kendimize yük yapıyoruz boşuna
Kesinlikle hic aa sunu cikarsammi ya koliden demedim.
Hic o muallakda kalmadim.
Kasem yok kaldirdim olsun cukur tabak isimi goruyor dedim.
Dun cekirdek yicekti esimle oglum cekirdek kaplarinida kaldirmistim kahvaltilik kase vardi ona koyup yediler.
Sonucta ihtiyac goruyor mu goruyor.
Yok diye hic ihtiyac duymadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…