o döküntüler neye oluyor ama çok kötü görünüyor yüzündeki yanaklarda
canım kızın kaç yaşındaydı? benimki 6 aylıkken 6. hastalık geçirdi, yüksek ateş, iştahsızlık ve 3. günün sonunda full döküntü. bi tedavisi yoktu gerçi ama çok zor oldu ikimize de.
Döküntüler dediğim hastalıktan olabilir. Yada ateste döküntü yapiyo canim.

arkadaşlar ben kızımı el ayak hastalığı olduğunda fakülteye götürdüm. boğaz enfeksiyonu dediler. yemek yemiyordu. gittim serum taktırdım. serumun içine antibiyotik de kattılar.

sonra orada bir kadın bizi bi doktora yönlendirdi. biz de gittik. kadın görür görmez "el ayak hastalığı" olabilir dedi. antibiyotiği kullandırtmadı. ve bize bir karışım yaptırdı eczanede. "onu ağzının içine sürün" dedi.

yaptırdık. sonra ellerimi güzelce yıkayıp, ilacı parmağıma alıp ağzının içini sıvazladım. yarım saat içinde kızım ağzına bir şeyler atmaya başladı.

tesadüfen telefon ışığıyla ağzının içini bir gördüm ki, başımdan aşağı kaynar sular döküldü. boğazı komple aft kaplamıştı. tabiki de hiçbir şey yiyemezdi. biz bir tane aft olunca bile kahroluyoruz.

bir sonraki gün kollarında 1-2 tane kızarıklık çıktı. ama devamı gelmedi. erken teşhis olmuş olabilir.

Ama o karışımı bulursam yazarım size de.

içinde boraks ve gliserin bir de 1 şey daha var hatırlayamıyorum. en azından antibiyotik kullanırken onu da ağız içi takviyesi yaparsınız.

Bu şekilde azalmamız lazım gerçekten evde işimiz de azalacak, kafamız da rahat olacak, bende sürekli eve bakıyorum ne gönderebilirim evden diye, sende taşınma sayesinde azalırsın ne güzel

Bu şekilde azalmamız lazım gerçekten evde işimiz de azalacak, kafamız da rahat olacak, bende sürekli eve bakıyorum ne gönderebilirim evden diye, sende taşınma sayesinde azalırsın ne güzel
ya evet bir de bebis bekliyoruz insallah
Beni daha az yoracak isler olsun hemen toplansin temizlensin

ya evet bir de bebis bekliyoruz insallah
Beni daha az yoracak isler olsun hemen toplansin temizlensin
Benimde hedefim bebeğe kadar evde gereksiz bir şey kalmaması, düzene girmesi, işten gidip o motivasyonla eve girişiyorum ama her gün bulunuyor bir şey illaki, yavaş yavaş azalacak umudum o yönde

günaydın mia.bana kalırsa en mantıklı seçenek buydu.yine kendi zevkine göre ufak ufak değişimler.

Aynen kızlar çok değişik bir ev tasarımı göreceksiniz :)

Ne güzel lellim sadeliğin güzel yanları az uğraş az temizlik
İnş ev bulursunuz soğuklar gelmeden.

Selam kızlar
Bi KK detoksu yapayım dedimdi ama beceremedim yine burdayım
Nasılsınız

Hoşgeldin :)

Denetimi atlattım stres yapacak bir durum oluşmadı ama huyum kurusun her yıl aynı heyecan
geçmiş olsun atlatmişsin heyecan yapacak bi durum yok işyeri denetmeye geliyolar bizde müfettişler var. her ay burdalar neredeyse.
geçen aylarda 4 müfettiş burdaydi izin alamadim 2 ay boyunca.

Kafanda neler var beraber azalalim doğuma kadar :)
Bizim boş odamız var dolaplı, içinde ıvır zıvır kullanılmayan şeyler de var tabiki, geçen demiştim kına sepeti mesela, kullanmadığım bir şey kalmasın istiyorum o odada, odadaki her şey dolabın içinde dursun istiyorum, sürekli o odayı düzenliyorum

Onun dışında ayakkabı bölümü elden geçecek, giymediklerim kalabalık yapmasın diyorum boşuna

Şimdi yaz bitti artık, evdeki yazlık kıyafetlerden elemek istiyorum, hem ev hem dışarı giyimi

Mutfakta sık kullandığım şeyler elimin altında olacak şekilde dolap dolap düzenleme yapıyorum, bir süre sonra hiç kullanmadıklarımdan vazgeçeceğim (annemin evi yapılıyor kendi evine taşınacak inşallah, onun evinde ihtiyacı olur benim fazlalıklar diyorum ona vereceğim taşınınca)

Kitaplıktan okuyup tekrar okumayacağım, görmekten mutlu olmadığım kitaplar gidecek

Baya var yani, şöyle sade az eşyalı bir ev olsun istiyorum temiz, düzenli
Şuan bu görünüme yakınım aslında 1yıldan fazladır uğraşıyorum, ancak tam istediğim gibi olmadı daha her şey, en geç 3 ay sonra olacak inşallah inanıyorum

Görmeyi istemediğin ne varsa kolile
sonra ver gitsin yada çöp yanına koy üstüne kullanılabilir eşya yaz alırlar
annene gidecekleri koliler size geldiğinde ver eline götürsün.
başka türlü zamana yayarsan çok zor kurtulursun.

Saydıklarınin hiç birisi bende yok o şekilde sanırım ben olmuşum :)
Sen devam et canım ya ben sadece ayakkabı kısmında o da giyiyorum Bi şekilde hepsini boş yere çıkartmak istemiyorum ki yerim de var şimdilik.kac senelik evlisin sen de bu kadar çok eşya almışsın.

Ben minimallikte durgun döneme geçtim
en fazla 22-25 parça eşya çıktı evden, yarısı kızımın küçülen kıyafetleri zaten
mutfakta 2 plastik kabım vardı biri kırılmıştı
tek plastik kapla salata vs yıkamak için kullanıyorum
şuan zorlanmadığım için sorun olmuyor yenisini almadım.

Slm kızlar ben de 29 parça kıyafet ayırdım çoğu çocukların. Daha da ayıracağım var.

Benim sıkıntım da mutfak azalmıyor. Yılda bir kaç defa kalabalık misafirim gelir. Bi de memleketten yatılı misafir de geliyor arada sırada da olsa. Böyle olunca bazı az kullandığım şeyleri elden çıkaramıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…