o döküntüler neye oluyor ama çok kötü görünüyor yüzündeki yanaklarda
canım kızın kaç yaşındaydı? benimki 6 aylıkken 6. hastalık geçirdi, yüksek ateş, iştahsızlık ve 3. günün sonunda full döküntü. bi tedavisi yoktu gerçi ama çok zor oldu ikimize de.
Döküntüler dediğim hastalıktan olabilir. Yada ateste döküntü yapiyo canim.
Kesinlikle hic aa sunu cikarsammi ya koliden demedim.
Hic o muallakda kalmadim.
Kasem yok kaldirdim olsun cukur tabak isimi goruyor dedim.
Dun cekirdek yicekti esimle oglum cekirdek kaplarinida kaldirmistim kahvaltilik kase vardi ona koyup yediler.
Sonucta ihtiyac goruyor mu goruyor.
Yok diye hic ihtiyac duymadim.
ya evet bir de bebis bekliyoruz insallahBu şekilde azalmamız lazım gerçekten evde işimiz de azalacak, kafamız da rahat olacak, bende sürekli eve bakıyorum ne gönderebilirim evden diye, sende taşınma sayesinde azalırsın ne güzel
Benimde hedefim bebeğe kadar evde gereksiz bir şey kalmaması, düzene girmesi, işten gidip o motivasyonla eve girişiyorum ama her gün bulunuyor bir şey illaki, yavaş yavaş azalacak umudum o yöndeya evet bir de bebis bekliyoruz insallah
Beni daha az yoracak isler olsun hemen toplansin temizlensin
iyiyiz sen nasılsın :)Selam kızlar
Bi KK detoksu yapayım dedimdi ama beceremedim yine burdayım
Nasılsınız
sağlıkla gelsin inş :)ya evet bir de bebis bekliyoruz insallah
Beni daha az yoracak isler olsun hemen toplansin temizlensin
Kafanda neler var beraber azalalim doğuma kadar :)Benimde hedefim bebeğe kadar evde gereksiz bir şey kalmaması, düzene girmesi, işten gidip o motivasyonla eve girişiyorum ama her gün bulunuyor bir şey illaki, yavaş yavaş azalacak umudum o yönde
günaydın mia.bana kalırsa en mantıklı seçenek buydu.yine kendi zevkine göre ufak ufak değişimler.
hayat çok kısa..
yapabilecegine en iyisin yapmaya çalışırsın
kararinizin arkasindayim:)
eşimle ben 5. yıl evlilik yıl dönümü hediyesi iphone 7 aldık çok şükür.
yılda bi kere evlilik yıl dönümü oluyor. zamanda su gibi akıp geçiyor umarim biz başbaşa yemege gitcez inşallah.
Selamm
Gunlerdir kasessiz, 3-5kahvalti tabagi, 6 cay bardagi, 2 tava, 6 yemek tabagiyla yasiyoruz
Gayetde guzel gidiyor.
Hem cok az bulasik cikiyor hem de ihtiyac dahilinde sipsak yikanip kullanima hazir.
Tezgahim asla bulasik olmuyor.
Cok sevdim ben bu isi hepsini atsammi ki
Kolilediklerimden hic birine ihtiyacim olmadi acmadim.
Zaten Tutacagim evede yarisini yine goturmeyecegim depo ayarladik oraya birakacagim.
Giysilerde keza öyle.
2 pantolon 2 esofman bir kac bluz ayirdim.
Nasil ferah hic dusunmeden cek al giy cık oldu.
Minimalligin dibine dibine vurmusken devami gelmeli kesin dedim.
2 poset daha ayirdim.
Ilaclardan ayirdim.
Kavanoz kapaklari, yanmayan cakmaklar, plastik kaplar vs hepsi cöpe.
Hala ev bulamadik.
Kasimda evi bos istiyor adam.
Napcaz bilmiyorum
Selam kızlar
Bi KK detoksu yapayım dedimdi ama beceremedim yine burdayım
Nasılsınız
geçmiş olsun atlatmişsin heyecan yapacak bi durum yok işyeri denetmeye geliyolar bizde müfettişler var. her ay burdalar neredeyse.Denetimi atlattım stres yapacak bir durum oluşmadı ama huyum kurusun her yıl aynı heyecan
Bizim boş odamız var dolaplı, içinde ıvır zıvır kullanılmayan şeyler de var tabiki, geçen demiştim kına sepeti mesela, kullanmadığım bir şey kalmasın istiyorum o odada, odadaki her şey dolabın içinde dursun istiyorum, sürekli o odayı düzenliyorumKafanda neler var beraber azalalim doğuma kadar :)
geçmiş olsun atlatmişsin heyecan yapacak bi durum yok işyeri denetmeye geliyolar bizde müfettişler var. her ay burdalar neredeyse.
geçen aylarda 4 müfettiş burdaydi izin alamadim 2 ay boyunca.
Bizim boş odamız var dolaplı, içinde ıvır zıvır kullanılmayan şeyler de var tabiki, geçen demiştim kına sepeti mesela, kullanmadığım bir şey kalmasın istiyorum o odada, odadaki her şey dolabın içinde dursun istiyorum, sürekli o odayı düzenliyorum
Onun dışında ayakkabı bölümü elden geçecek, giymediklerim kalabalık yapmasın diyorum boşuna
Şimdi yaz bitti artık, evdeki yazlık kıyafetlerden elemek istiyorum, hem ev hem dışarı giyimi
Mutfakta sık kullandığım şeyler elimin altında olacak şekilde dolap dolap düzenleme yapıyorum, bir süre sonra hiç kullanmadıklarımdan vazgeçeceğim (annemin evi yapılıyor kendi evine taşınacak inşallah, onun evinde ihtiyacı olur benim fazlalıklar diyorum ona vereceğim taşınınca)
Kitaplıktan okuyup tekrar okumayacağım, görmekten mutlu olmadığım kitaplar gidecek
Baya var yani, şöyle sade az eşyalı bir ev olsun istiyorum temiz, düzenli
Şuan bu görünüme yakınım aslında 1yıldan fazladır uğraşıyorum, ancak tam istediğim gibi olmadı daha her şey, en geç 3 ay sonra olacak inşallah inanıyorum
Saydıklarınin hiç birisi bende yok o şekilde sanırım ben olmuşum :)Bizim boş odamız var dolaplı, içinde ıvır zıvır kullanılmayan şeyler de var tabiki, geçen demiştim kına sepeti mesela, kullanmadığım bir şey kalmasın istiyorum o odada, odadaki her şey dolabın içinde dursun istiyorum, sürekli o odayı düzenliyorum
Onun dışında ayakkabı bölümü elden geçecek, giymediklerim kalabalık yapmasın diyorum boşuna
Şimdi yaz bitti artık, evdeki yazlık kıyafetlerden elemek istiyorum, hem ev hem dışarı giyimi
Mutfakta sık kullandığım şeyler elimin altında olacak şekilde dolap dolap düzenleme yapıyorum, bir süre sonra hiç kullanmadıklarımdan vazgeçeceğim (annemin evi yapılıyor kendi evine taşınacak inşallah, onun evinde ihtiyacı olur benim fazlalıklar diyorum ona vereceğim taşınınca)
Kitaplıktan okuyup tekrar okumayacağım, görmekten mutlu olmadığım kitaplar gidecek
Baya var yani, şöyle sade az eşyalı bir ev olsun istiyorum temiz, düzenli
Şuan bu görünüme yakınım aslında 1yıldan fazladır uğraşıyorum, ancak tam istediğim gibi olmadı daha her şey, en geç 3 ay sonra olacak inşallah inanıyorum
tesekkur ederimsağlıkla gelsin inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?