bencede iyi olmuş eşiniz yardim etmeli oda çalışıyor sende.Bugün ev işlerine yoğunlaşacağım canım
gerçi bu şekilde dağınık olunca eşimde yardım etti
eskiden aman boşver yapılır diyordu.
işleri yapmayınca gördü durumu iyi oldu.
bencede iyi olmuş eşiniz yardim etmeli oda çalışıyor sende.
evinizde birliksin. işleriniz birlikte yapın ama eleştirmeyin kötülemeyin yaptığı.. aşkım saol çok güzel olmuş deyin o zaman gaza geliyo adamlar
minimal hesaplar nelerdir?
merak ettim..
sonradan fesat olunmuyormuş anladımminimalist diyeti nasıl oluyor
incecik olanlar imreniyorum
kız fesatlık diyeti noldu
saçların sürekli kuru olması gerekiyor.illahlah ettim ben.şoyle ıslak ıslak dolanmaya hasret kaldımKan değerlerim normal çıktı suhan dr saçlarım için vitamin verdi yinede
çok sükür dökülme işide günden güne azalıyor.
ama sinüzit çıktı bende kafam sürekli ağrıyor uykum varmış gibi hissediyorum
benimde 12 kilo fazlam vardı 7 kilo dan fazla verdim. şu izin döneminde iki kilo tekrar geldi.kasım sonuna kadar halletmek istiyorum.ben 4 sene önce denedim. 11,5 kg dan kurtuldum. geri 4,5 kg aldım. ama çok abur cubur yedim.
tekrar başladım motivasyonumu senelerdir toplayamadım. inşallah bu sefer olur.
Sadeevim e baktım da biraz çok hoşuma gitti ama 2 çocukla nasıl bu kadar düzenli ve sade olabiliyor valla bravo. Misal bakliyatları kutuların içine çekmeye koymuş Ben koysam o şekilde oğlumun onlara saldıracağına eminimİnstagramda takip ettikçe yenilerini buldum çok hoşuma gidiyor
En beğendiklerim
Sade evim (kitabı da var hatta)
Ekonomi artı minimalizm dersek de evekonomisti var
Bu ikisi çok güzel hesaplar her gün mutlaka bakıyorum çok motive ediyor
Onun çocuğu küçük ama çok etrafı karıştıran bir çocuk değil anladığım, daha öncede sormuşlar bazı dolapları hiç karıştırmıyor mu diye, karıştırmıyor demiştiSadeevim e baktım da biraz çok hoşuma gitti ama 2 çocukla nasıl bu kadar düzenli ve sade olabiliyor valla bravo. Misal bakliyatları kutuların içine çekmeye koymuş Ben koysam o şekilde oğlumun onlara saldıracağına eminimMia- minimal ev i neden daha aktif hale getirmiyorsun diye düşündüm sayfayı incelerken
Sadeevim e baktım da biraz çok hoşuma gitti ama 2 çocukla nasıl bu kadar düzenli ve sade olabiliyor valla bravo. Misal bakliyatları kutuların içine çekmeye koymuş Ben koysam o şekilde oğlumun onlara saldıracağına eminimMia- minimal ev i neden daha aktif hale getirmiyorsun diye düşündüm sayfayı incelerken
İremyaşar ( en minimalist)İnstagramda takip ettikçe yenilerini buldum çok hoşuma gidiyor
En beğendiklerim
Sade evim (kitabı da var hatta)
Ekonomi artı minimalizm dersek de evekonomisti var
Bu ikisi çok güzel hesaplar her gün mutlaka bakıyorum çok motive ediyor
Ne güzel ben de oğlum öyle olsun istedim ama olmadı çocuk dağınık seviyor oynamayacaksa bile ortada duracak hepsi ben toplasam onu da istemiyorOnun çocuğu küçük ama çok etrafı karıştıran bir çocuk değil anladığım, daha öncede sormuşlar bazı dolapları hiç karıştırmıyor mu diye, karıştırmıyor demişti
Oyuncakları bile çok düzenli, odaları hep toplu, oyuncağı oynayıp geri kaldırıyor, baya düzenli minimal bir ev
Onu gördükçe özeniyorum bende
Sen de haklısın gerçi ama işten ayrılınca ek bir iş kolu olabilir belki senin için diye düşündümaktiftim bir dönem sonra vakit bulamadım içerik üretmek fotoğraflamak veya video çekmek için.
diğer hesap sahipleri evde mesela
sürekli yemek yaparken temizlik yaparken rahat davranıyorlar
ben eve gelince silahlarımı kuşanıp evde dört nala koşturuyorum
irem yaşari bende bakıyorum:)İremyaşar ( en minimalist)
Derlitoplu hayat
Bir düzen serüveni
Kutugibi ev
Minimalistya (hikayeleri harika)
Benim aklıma gelenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?