Çok eşyam yok aslında böyle sıralayınca çok gibi olmuş, evde dağınıklık sıfır ama ben boş alan görmek istiyorum artık, 2buçuk senelik evliyim, kullanmadığım ya da arada kullandığım şeyler olsun istemiyorum evde, bir de eşimin mümessillikten kalma birkaç eşyası var onlar gözüme batıyor

minimal hesapları çok takip ediyorum, bütün kıyafetleri tekstil ürünlerini yatak odasında tutabilenler çok hoşuma gidiyor, o yüzden iyice azaltmaya çalışıyorum, evlendiğimden beri eşya olarak eve hiçbir şey almadım, iyi ki almamışım diyorum

Anneme gidecekler mutfak eşyası, şimdi versem taşınırken ona zor olacak, biraz verdim ama mesela kullanmadığım birkaç borcam var onları vereyim diyorum, direk evine geçince versem ona da kolaylık olacak, dediğin gibi koli yapıp kaldırabilirim şimdilik

Bu hafta bir daha bakayım neyi gönderebilirim o odadan diye, geçen hafta baya düzenledim ferahladı, biraz daha yolum var tabi, konservelerim falan o odada kolide, onlara mutfakta yer ayarlayabilirim mesela

Ooo tamam o zaman sen halledersin bu işi. Benim bütün tekstil iç çamaşırlar hattamidafir 3 tane yorgana ve yastık da dahil hepsi gardırop içinde ki kıyafetim de vardır hani..sifonyerimin çekmeceleri ve komidinlerin çekmeceleri boş duruyordu ki onları da şimdi bebis kıyafetleri ile doldurucam böylece oda falan da yapmamış olacağım.. Bebise oda yapacaksın sen sanırım o yüzden o odanı boşaltirsan ferahlarsin arada bize foto at da gaza gelelim bizde :)

Yok bende senin gibi 3 çekmeceli şifonyerim var onu boşaltacağım, yatağımın yanına da park yatak koyacağım, taşınma durumumuz olduğu için oda yapmayacağım
O oda şuanda ütü ve çamaşır odası, yine öyle kullanılacak ama takıntı yaptım bomboş olsun istiyorum tekstil, havlu, yorgan falan o odada dolapta, bakalım inşallah istediğim gibi yaparsam foto atarım size

minimal hesaplar nelerdir?
merak ettim..

Günaydınlar
Dün havalar soğuyunca küçük odaya taşındık
kızımı yıka duş al mutfağı topla derken baya geç saatte uyudum
sabahta eylülü giydirdim saçını topladım işe geldim geçte olsa

Nasıl oluyorsa bütün her yeri dağılmış halde buluyorum şu aralar
geç uyanmaya başladım
baya çöküş dönemindeyim
hafta sonu da arkadaşlarla buluşacağımdan evi bu hafta içi düzenlemem temizlemem gerekiyor.

vitamin falan alıyormusun mia

vitamin falan alıyormusun mia

Kan değerlerim normal çıktı suhan dr saçlarım için vitamin verdi yinede
çok sükür dökülme işide günden güne azalıyor.
ama sinüzit çıktı bende kafam sürekli ağrıyor uykum varmış gibi hissediyorum

Kizlar aranizda hazir yün yorgan kullanan var mi?
isitiyormu?
mak. yikaninca sikinti oluyor mu?

mayıs papatyası alıp suda kaynat kafana havlu geçir buharını solu. her akşam yap. yarım saat arayla 2 defa.

yoruluyorsun...
iş ev çocuk bi sürü iş..
insanlık hali.
stres yapma mia rahat ol..
olduğu kadar yap.
zaten işler hiç bitmez ki..gene ayni karman çorman.

yoruluyorsun...
iş ev çocuk bi sürü iş..
insanlık hali.
stres yapma mia rahat ol..
olduğu kadar yap.
zaten işler hiç bitmez ki..gene ayni karman çorman.

Bugün ev işlerine yoğunlaşacağım canım
gerçi bu şekilde dağınık olunca eşimde yardım etti
eskiden aman boşver yapılır diyordu.
işleri yapmayınca gördü durumu iyi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…