Çok eşyam yok aslında böyle sıralayınca çok gibi olmuş, evde dağınıklık sıfır ama ben boş alan görmek istiyorum artık, 2buçuk senelik evliyim, kullanmadığım ya da arada kullandığım şeyler olsun istemiyorum evde, bir de eşimin mümessillikten kalma birkaç eşyası var onlar gözüme batıyorSaydıklarınin hiç birisi bende yok o şekilde sanırım ben olmuşum :)
Sen devam et canım ya ben sadece ayakkabı kısmında o da giyiyorum Bi şekilde hepsini boş yere çıkartmak istemiyorum ki yerim de var şimdilik.kac senelik evlisin sen de bu kadar çok eşya almışsın.
Anneme gidecekler mutfak eşyası, şimdi versem taşınırken ona zor olacak, biraz verdim ama mesela kullanmadığım birkaç borcam var onları vereyim diyorum, direk evine geçince versem ona da kolaylık olacak, dediğin gibi koli yapıp kaldırabilirim şimdilikGörmeyi istemediğin ne varsa kolile
sonra ver gitsin yada çöp yanına koy üstüne kullanılabilir eşya yaz alırlar
annene gidecekleri koliler size geldiğinde ver eline götürsün.
başka türlü zamana yayarsan çok zor kurtulursun.
Ooo tamam o zaman sen halledersin bu işi. Benim bütün tekstil iç çamaşırlar hattamidafir 3 tane yorgana ve yastık da dahil hepsi gardırop içinde ki kıyafetim de vardır hani..sifonyerimin çekmeceleri ve komidinlerin çekmeceleri boş duruyordu ki onları da şimdi bebis kıyafetleri ile doldurucam böylece oda falan da yapmamış olacağım.. Bebise oda yapacaksın sen sanırım o yüzden o odanı boşaltirsan ferahlarsin arada bize foto at da gaza gelelim bizde :)Çok eşyam yok aslında böyle sıralayınca çok gibi olmuş, evde dağınıklık sıfır ama ben boş alan görmek istiyorum artık, 2buçuk senelik evliyim, kullanmadığım ya da arada kullandığım şeyler olsun istemiyorum evde, bir de eşimin mümessillikten kalma birkaç eşyası var onlar gözüme batıyor
minimal hesapları çok takip ediyorum, bütün kıyafetleri tekstil ürünlerini yatak odasında tutabilenler çok hoşuma gidiyor, o yüzden iyice azaltmaya çalışıyorum, evlendiğimden beri eşya olarak eve hiçbir şey almadım, iyi ki almamışım diyorum
Yok bende senin gibi 3 çekmeceli şifonyerim var onu boşaltacağım, yatağımın yanına da park yatak koyacağım, taşınma durumumuz olduğu için oda yapmayacağımOoo tamam o zaman sen halledersin bu işi. Benim bütün tekstil iç çamaşırlar hattamidafir 3 tane yorgana ve yastık da dahil hepsi gardırop içinde ki kıyafetim de vardır hani..sifonyerimin çekmeceleri ve komidinlerin çekmeceleri boş duruyordu ki onları da şimdi bebis kıyafetleri ile doldurucam böylece oda falan da yapmamış olacağım.. Bebise oda yapacaksın sen sanırım o yüzden o odanı boşaltirsan ferahlarsin arada bize foto at da gaza gelelim bizde :)
minimal hesaplar nelerdir?Çok eşyam yok aslında böyle sıralayınca çok gibi olmuş, evde dağınıklık sıfır ama ben boş alan görmek istiyorum artık, 2buçuk senelik evliyim, kullanmadığım ya da arada kullandığım şeyler olsun istemiyorum evde, bir de eşimin mümessillikten kalma birkaç eşyası var onlar gözüme batıyor
minimal hesapları çok takip ediyorum, bütün kıyafetleri tekstil ürünlerini yatak odasında tutabilenler çok hoşuma gidiyor, o yüzden iyice azaltmaya çalışıyorum, evlendiğimden beri eşya olarak eve hiçbir şey almadım, iyi ki almamışım diyorum
beden içinde minimallik önemli bir senedir uğraşıyorum benGünaydın kızlar
Karatayda 4. günüm. Maşallah iyi gidiyorum. Allah bozmasın.
Minimalliğe kilolardan devam ediyorum bu ara
vitamin falan alıyormusun miaGünaydınlar
Dün havalar soğuyunca küçük odaya taşındık
kızımı yıka duş al mutfağı topla derken baya geç saatte uyudum
sabahta eylülü giydirdim saçını topladım işe geldim geçte olsa
Nasıl oluyorsa bütün her yeri dağılmış halde buluyorum şu aralar
geç uyanmaya başladım
baya çöküş dönemindeyim
hafta sonu da arkadaşlarla buluşacağımdan evi bu hafta içi düzenlemem temizlemem gerekiyor.
vitamin falan alıyormusun mia
ben 4 sene önce denedim. 11,5 kg dan kurtuldum. geri 4,5 kg aldım. ama çok abur cubur yedim.beden içinde minimallik önemli bir senedir uğraşıyorum ben
bende yok.Kizlar aranizda hazir yün yorgan kullanan var mi?
isitiyormu?
mak. yikaninca sikinti oluyor mu?
mayıs papatyası alıp suda kaynat kafana havlu geçir buharını solu. her akşam yap. yarım saat arayla 2 defa.Kan değerlerim normal çıktı suhan dr saçlarım için vitamin verdi yinede
çok sükür dökülme işide günden güne azalıyor.
ama sinüzit çıktı bende kafam sürekli ağrıyor uykum varmış gibi hissediyorum
minimalist diyeti nasıl oluyorGünaydın kızlar
Karatayda 4. günüm. Maşallah iyi gidiyorum. Allah bozmasın.
Minimalliğe kilolardan devam ediyorum bu ara
yoruluyorsun...Günaydınlar
Dün havalar soğuyunca küçük odaya taşındık
kızımı yıka duş al mutfağı topla derken baya geç saatte uyudum
sabahta eylülü giydirdim saçını topladım işe geldim geçte olsa
Nasıl oluyorsa bütün her yeri dağılmış halde buluyorum şu aralar
geç uyanmaya başladım
baya çöküş dönemindeyim
hafta sonu da arkadaşlarla buluşacağımdan evi bu hafta içi düzenlemem temizlemem gerekiyor.
mayıs papatyası alıp suda kaynat kafana havlu geçir buharını solu. her akşam yap. yarım saat arayla 2 defa.
yoruluyorsun...
iş ev çocuk bi sürü iş..
insanlık hali.
stres yapma mia rahat ol..
olduğu kadar yap.
zaten işler hiç bitmez ki..gene ayni karman çorman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?