Bayiliyorum Tuba büyüküstüneözüme döndüm galiba senden gelen gazla
ay kendime avatar bulamadımBayiliyorum Tuba büyüküstünebide fahriye
Güzel olmus ama .. bende fahriye yapiyim bareeeay kendime avatar bulamadımsilindi cavadzadem.baktım sağ solda hep nesrin fahriyeyi sevmemde tuğba hep güzel gelmiştir bana.
hiç..neyimiz eksikGüzel olmus ama .. bende fahriye yapiyim bareee
ben seni nesrin cavadzadeye benzediği düşünmüşümay kendime avatar bulamadımsilindi cavadzadem.baktım sağ solda hep nesrin fahriyeyi sevmemde tuğba hep güzel gelmiştir bana.
şimdilerde Aslıhan Güneri beğeniyorum:)Güzel olmus ama .. bende fahriye yapiyim bareee
Eskiden kanal 7 de filmlerde cikiyodu guzel kadın gerçektenşimdilerde Aslıhan Güneri beğeniyorum:)
aslında ben ünlü bide doktorum üstüne hemde nesrine benziyorumben seni nesrin cavadzadeye benzediği düşünmüşüm
Ben de nesrinle özdeşleştirmiştim seni :) tuba olmadı :)))aslında ben ünlü bide doktorum üstüne hemde nesrine benziyorum
doktor musunuz gerçekten.aslında ben ünlü bide doktorum üstüne hemde nesrine benziyorum
içime sinmedi de zorluyorum şuan.şu boynumdaki fular sıktı meselaBen de nesrinle özdeşleştirmiştim seni :) tuba olmadı :)))
aslı enveri andiran foto yüzü belli olmuyoBen elimde balonlar kırmızı elbisem ve şapkamla bir bilinmezliğe doğru yürürken kime benziyorum acaba :)
ben seni birine benzetmiştim .eklemiştim hatta dımı?Ben elimde balonlar kırmızı elbisem ve şapkamla bir bilinmezliğe doğru yürürken kime benziyorum acaba :)
nesrin yasak elma şahika rolunde...içime sinmedi de zorluyorum şuan.şu boynumdaki fular sıktı mesela
Arkası dönük zaten :)aslı enveri andiran foto yüzü belli olmuyo
o muArkası dönük zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?