- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
Bizde de aynı durum yeni yıla kadar toparlayamiyoruz biz maalesef taşınma eşyalar cok zorlandık. Şubat gibi borç bitecek insallah. Diğer ay oglum okula basliycak 750 lira aylik ödemesiMerhaba herkese..bu aralar hesap kitap karıştı ki daha bebek bile gelmeden.bebek gelmeden eksikleri alayım falan derken kredi kartı da kullanmışız baya ama farkında bile değilim..yeni yıla borcsuz girmek istiyorum inşallah..nasıl dikkat edicem bilemiyorum ama. Daha eksikleri bitmedi mesela.
selam bayanlar
şöyle 1-2 hafta sonra gardırobu alt üst edeceğim bakalım
kışlıklar bazanın altında aralarından seçip ayıracağım artık.
sonrada mutfağa girişeciğim nerde işe yaramaz ya da bir gün lazım olabilir ne varsa çıkaracağım elden artık
siz neler yapıyorsunuz?
ben hergün bi odayı temizlesem 5 gün işte 5 odayı.Merhaba kızlar, ne güzel şeyler yapıyosunuz hayranım valla, ben hiç bir işe yetişemiyorumbi iş yapayım desem bu sefer büyüğe kızmaya başlıyorum dağıttı döktü diye, zaten gergin çocuğum. her yer her yerde, önümüzdeki ay iş yerindeki arkadaşlar gelecek bebek görmeye, öyle olunca önümüzdeki ayı inşallah misafir ayı olarak görüp sıradan her hafta birini ağırlamayı düşünüyorum.
ama önce bi yardımcı ayarlasam iyi olacak.
ya migicim çocuklarla olmuyo, onlar uyuyunca yapayım diyorum enerjim olmuyo eşim söyleniyor yanımda dur diye, çıkmaza girdim resmen çalışmaya başlayınca.ergün bi odayı temizlesem 5 gün işte 5 odayı.
çocuk oyuncak istiyor..
boya istiyor.
bi sürü şey..
haftasonu misafir agirlasam..
wc banyo bi gün yapmak lazim
ben inanilmaz yorgun düşüyorum
o enerjik kalmiyo yaa...
Merhaba herkese..bu aralar hesap kitap karıştı ki daha bebek bile gelmeden.bebek gelmeden eksikleri alayım falan derken kredi kartı da kullanmışız baya ama farkında bile değilim..yeni yıla borcsuz girmek istiyorum inşallah..nasıl dikkat edicem bilemiyorum ama. Daha eksikleri bitmedi mesela.
Merhaba kızlar, ne güzel şeyler yapıyosunuz hayranım valla, ben hiç bir işe yetişemiyorumbi iş yapayım desem bu sefer büyüğe kızmaya başlıyorum dağıttı döktü diye, zaten gergin çocuğum. her yer her yerde, önümüzdeki ay iş yerindeki arkadaşlar gelecek bebek görmeye, öyle olunca önümüzdeki ayı inşallah misafir ayı olarak görüp sıradan her hafta birini ağırlamayı düşünüyorum.
ama önce bi yardımcı ayarlasam iyi olacak.
demi Kayınvalidem çocukla temizlik yapılır eline bez ver siler diyor.ya migicim çocuklarla olmuyo, onlar uyuyunca yapayım diyorum enerjim olmuyo eşim söyleniyor yanımda dur diye, çıkmaza girdim resmen çalışmaya başlayınca.
Yardımcı iyi olur fırsatın varsa al tabi
anneye yaptıklarını kv yapmadıkları için o da kendi gibi sanıyodur seni. haklısın aynen bende öyleyim.demi Kayınvalidem çocukla temizlik yapılır eline bez ver siler diyor.
iyi de ben yorgunum yapmak içime gelmiyor öle plan vardi herhafta temizlik diye.. o boşa gidiyor..
akşam erken uyuyorum 10-11 de.
demi Kayınvalidem çocukla temizlik yapılır eline bez ver siler diyor.
iyi de ben yorgunum yapmak içime gelmiyor öle plan vardi herhafta temizlik diye.. o boşa gidiyor..
akşam erken uyuyorum 10-11 de.
Selamlar, bol dinlenmeli bir haftasonu oldu, pazar günü pazara gittik, artık eşimle pazar günleri gidelim dedik ben taşımakta zorlanıyorum tek başıma çünkü
Haftasonundan yemekleri yaptım kolumu kullanmayayım diye, bugün aşı günüm tetanosun 2.dozunu olucam, ilkinde çok ağrımıştı dikkat etmeme rağmen, bakalım bu defa nasıl olacak
Birkaç gün sonra ev işlerine devam ederim
Haftasonu evden birkaç eşya gönderdim, boş kavanoz, pilates matı, fazla silikon kek kalıpları, kullanılmayan eski telefon
Kına sepeti ve tepsisine de gidecek yer bulduk, köyde bir tanıdığımız düğün yapacakmış, annem bana getir ben onlara veririm dedi çok sevindim hemen gidesim geldi verebilmek için
Ben bunları 3 çocukla yapıyorumBen çocukla temizlik yapamıyorum
bulaşık yıkasam çekiyor sandalyeyi oda yıkamaya başlıyor
geçen odasına yıkanmış çamaşırlarını bıraktım katlayıp yerleştiricem
öylece dolabına koymuş karışık insan katlar da koyarkaldı öyle
etrafı süpürsem ya süpürgeyle oyna yada açar kapatır düğmesini
banyo yıkasam paçalarını sıyırır da gelir.
iyiki eylül 1-2 saat sonra geliyor eve o gelmeden işlerimi yemeğimi yapıyorum
sofra toplayıp çay yapıyorum
o sırada çamaşır asıyorum
eylülle oynuyorum mutlaka
tv izliyorum
ertesi güne çok dağınık bırakmamaya çalışıyorum evi
yinede az dağınıklık kalıyor
Ben bunları 3 çocukla yapıyorum
benim baza altı eşim,ben ve kızımın eşyaları (küçülenleri)ile dolu ikinci çocuk ihtimalinden dolayı kimseye vermedim.sanırım ondan dolu görünüyorSelamlar
bende 2 yıldır bu süreç içindeyim
misafir yün yorganları verdim
Kıyafet dolabım full doluydu yarısından çoğunu ayıkladım
baza altım boş sayılır eylülün küçülenleri var
kızıma her mevsim ayıklıyorum dolabını ve az kaliteli kıyafet alıyorum
mutfak eşyalarında bardak çok sayıda ayırdım
plastik kaplar 5-6 taneydi 1 e düşürdüm şuan
bıcaklarım 6-7 vardı 2 ye düştü
misafir tabaklarını günlük kullanıyorum diğer takımları verdim.
dekor eşyalarım çok fazlaydı çoğunu eledim ama aklımda birkaç ürün var almak istediğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?