bebekler palyaço noel baba tiplemeleri felan görse tirsiyor nedeni sevmezler çünkü onlari başka bişey görüyolar.Herkese huzurlu haftalar,
Cumartesi yardımcı abla geldi evi ak pak etti sağolsun, biz de oğluşla bir etkinliğe katıldık oradaki palyaço tipli çocuktan korktuNe hevesle götürmüştüm oysaki. Ordan yeni açılan bir kafeye geçtik arkadaşlarla oyun odası var kafenin orda çok eğlendi neyseki.
Pazarda arkadaşın çocuklarının Doğum günü vardı bir kafede. Aynı palyaço oraya da gelmişti bizimki yine tırstı
Hergün çamaşır ev toplama yemek çocukları yıka şu bu derken iş bitmiyor valla sağlık olsun diyelim.
Mia- ben seni önceki profilinde serenay mı vardı ordaki tarzda bir kızla özdeşleştirmişim :)
SUHAN senin önceki fotodakini rihannaya benzettiğimden seni de rihannayla özdeşleştirmişim ne alakaysa
ben hala düşünüyorum2020 ye 79 gün kalmış.
ben hedeflerimi yazmaya başladım :)
Herkese huzurlu haftalar,
Cumartesi yardımcı abla geldi evi ak pak etti sağolsun, biz de oğluşla bir etkinliğe katıldık oradaki palyaço tipli çocuktan korktuNe hevesle götürmüştüm oysaki. Ordan yeni açılan bir kafeye geçtik arkadaşlarla oyun odası var kafenin orda çok eğlendi neyseki.
Pazarda arkadaşın çocuklarının Doğum günü vardı bir kafede. Aynı palyaço oraya da gelmişti bizimki yine tırstı
Hergün çamaşır ev toplama yemek çocukları yıka şu bu derken iş bitmiyor valla sağlık olsun diyelim.
Mia- ben seni önceki profilinde serenay mı vardı ordaki tarzda bir kızla özdeşleştirmişim :)
SUHAN senin önceki fotodakini rihannaya benzettiğimden seni de rihannayla özdeşleştirmişim ne alakaysa
ben hala düşünüyorumburaya paylaşirsaniz sevinirim :)
serenay sarıkaya mi aktaş mı:)Evet serenay daha yakın bana :)
3 yaşında artık bebekliği pek kalmadıbebekler palyaço noel baba tiplemeleri felan görse tirsiyor nedeni sevmezler çünkü onlari başka bişey görüyolar.
bence normal.
senin için değişik olmuş yinede:)
ben küçük oğlan sandim.3 yaşında artık bebekliği pek kalmadı
buldumSUHAN :))
HANGİ ÜYE HANGİ ÜNLÜYE BENZİYOR YADA KAFANIZDA OLUŞTURDUĞU PROFİL NEDİR?
Bunu yeni gördüm :KK45: ee varmı benziyan yani falan.yorum yapmamışsınwww.kadinlarkulubu.com
Mia- inan ne zaman görsem aklıma sen geliyordun Neslihan Atagül
bu foruma da yazmışsın şimdi gördüm
Suhanın yaptığı tahminler sezgisel, bense görerek :)suhan beni johanna gaines benzetti
joyu severim :)
evet evet baktım şimdi.güzel kadın ama diğer fotoları değil demiştin.benim attığım güzeldibuldumSUHAN :))
HANGİ ÜYE HANGİ ÜNLÜYE BENZİYOR YADA KAFANIZDA OLUŞTURDUĞU PROFİL NEDİR?
Bunu yeni gördüm :KK45: ee varmı benziyan yani falan.yorum yapmamışsınwww.kadinlarkulubu.com
Mia- inan ne zaman görsem aklıma sen geliyordun Neslihan Atagül
bu foruma da yazmışsın şimdi gördüm
kesinlikle ya.içim bi tuhaf oldu bir seneyi yemişiz.merakla bekliyorumne kadar az kalmış yıllar geçiyorrrr
sen johannasın aklımda hala 5 yıl önceki halleri ama.baya yaş aldısuhan beni johanna gaines benzetti
joyu severim :)
kesinlikle ya.içim bi tuhaf oldu bir seneyi yemişiz.merakla bekliyorumMia- paylaşacakmısın
sen johannasın aklımda hala 5 yıl önceki halleri ama.baya yaş aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?