Ada güzel oluyor hemde yaşam alanıyla mutfağı ayırıyor

Günaydın kızlar Dün tatili öne çektim 30 girişti şimdi 28 de Gidip ay sonu dönüş olacak hem okul için zaman kalacak okul kıyafetleri oluyormu bir bakacağım bu arada kiyafetler aynı mı yoksa tamamen değişti mi bizim okulda hiç serbest kıyafet olmadı. Okuldan da bilgi gelmedi galiba aynı
Kışlık için patlican kızartıp dolaba atacağım. Tek kizarttigim şey bu olduğu için yağ olsun mutfak sonra temizlik kısmına geçerim
Yani ay sonuna kadar hatta Eylül ayının ortalarına kadar bir yoğunluk olacak.

Kızlar marketten çıkınca fişinizi mutlaka kontrol edin derim. Bir tane meyve suyu aldık 10 lu paket geçmişler iadede almadılar kartla geçtiğim içinmiş akşam gidecekmişim sinir oldum tekli satılmıyomuş muş tekli satılmıyosa niye tek tek koyuyolar paketi verin madem dedim onu da yapmadılar

Fiyat algımız kaybolduğu için ne derlerse kabul ediyoruz halbuki 2 parça şey aldım 450 lira dedi
Cıkısta hep kontrol ederim hobi olarak

İade almak zorundalar
Geçen bende indirimli ürün aldım marketin kartına özel indirim ama unuttuk okutmayi fişi alınca geldi aklıma sonra iade yaptılar.
İşlerine gelmemiştir iade almak

Bide abla demelerine maruz kaldım o kadar
Evet canım şimdi alırız da yeni aldınız işlem olmaz nakit alsaydınız olurdu dediler eşime derim akşam gider uğraşmak istemediler. Fazla yakın da değil aslında mecburlar ama bende uğraşmak istemedim
İade almak zorundalar
Geçen bende indirimli ürün aldım marketin kartına özel indirim ama unuttuk okutmayi fişi alınca geldi aklıma sonra iade yaptılar.
İşlerine gelmemiştir iade almak

Abla dedikleri için daha çok ugrasman gerekirdi

Ertelenen işler 1
Yeni aldığımız çiçeğin saksısını değiştirdim
Evde bir tane çiçeğin de saksısı küçük gelmeye başlamıştı onuda değiştirdim ama daha bakım yapmam gereken çiçekler var toprak lazım.
Başladık bakalım gerisi gelir

Akşam gitti eşim yapmamışlar iade yarın sabah gelin demiş eşim de sinirlenmiş alın çöpe atın diye bırakmış
Bi meyve suyu için kaç kere gidilecek işte sinir ediyolar insanı.
Geçenlerde de başka markette denk geldi etiket fiyatı başkaymış geçtikleri fiyat başkaymış sürekli onu inceliycez bide
Scss94 ay sinir oldum, kalan 9 adeti vermeleri gerekirdi ne demek akşam gelin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…