Kolay gelsin canım iyi ki doğmuş Eylül nice mutlu sağlıklı yaşları olsun inşallah
İki katlı bahçeli havuzlu kutu diyeyim artık bir dahaki sefereDetay önemli XXL kutu diyecektin
Olsun ama hayatın neler getireceği hiç belli olmaz canım güle güle oturun sağlıkla huzurla inşallah
Evet biz de ada yaptırdık, masa çok dağınık görüntü olacaktıAblamın da mutfağı küçük masa yerine ada yaptırdı.
Nice yıllarınız olsun sağlıklaTeşekkürler
Evet biz de ada yaptırdık, masa çok dağınık görüntü olacaktı
Ikea katlanan ada sandalyesi var onlardan alalım ihtiyaç dışında katlar kenara koyarız diye düşünüyoruz açıkken de çok yer kaplamıyor
Nice yıllarınız olsun sağlıkla
Büyüdükçe kendi planları olacak anlaşıldı şimdiden alışmaya başlasam iyi olacak
İade almak zorundalarKızlar marketten çıkınca fişinizi mutlaka kontrol edin derim. Bir tane meyve suyu aldık 10 lu paket geçmişler iadede almadılar kartla geçtiğim içinmiş akşam gidecekmişim sinir oldumtekli satılmıyomuş muş tekli satılmıyosa niye tek tek koyuyolar paketi verin madem dedim onu da yapmadılar
İade almak zorundalar
Geçen bende indirimli ürün aldım marketin kartına özel indirim ama unuttuk okutmayi fişi alınca geldi aklıma sonra iade yaptılar.
İşlerine gelmemiştir iade almak
Abla dedikleri için daha çok ugrasman gerekirdiBide abla demelerine maruz kaldım o kadar
Evet canım şimdi alırız da yeni aldınız işlem olmaz nakit alsaydınız olurdu dediler eşime derim akşam gider uğraşmak istemediler. Fazla yakın da değil aslında mecburlar ama bende uğraşmak istemedim
Scss94 ay sinir oldum, kalan 9 adeti vermeleri gerekirdi ne demek akşam gelin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?