Gerçi yetişmiyor zaten dün kapılar kaldı mesela. Balkonları falan da yıkamıştım önceden. Neden yetişmiyor anlamıyorum. Gerçi baya da iş yaptı. Camları sildi koltukları sildi(2 takım). Altlarını çekti sildi. Dolap dışlarını beyaz eşyaların altlarını falan sildi. Normal sanırım dimi. Bu gün de ben kapıları sileceğim. Yarından itibaren de perdeleri yıkayıp asacağım. Camlar temizken çıksın aradan.
Çok şükür canım kökü temizlendi evin ama abla gittikten sonra biz yine dağıttıkbaya iş yapmış anka
işlerin çoğu bitmiş kolaylamışsın.
Dün yetişmedi zaten de normalde de erken bitince yaptırmadım hiç.kız yardimciya yaptırsaydin orayı...
bendeki wc ve banyo hiç tertemiz olmuyor.
küf izi kaliyor sil tekrar çik sil biktim artık:)
bi çözüm bulamadim.:/
Çok şükür canım kökü temizlendi evin ama abla gittikten sonra biz yine dağıttık
canım hiç yatmasaydıngünaydin..
bugün sabah rutini daha verimli kullandim..:)
4:45 te kalktım.
kahvaltı yaptım...
kahvemi içtim..yapılacaklar listemi yazdim.
oyuncaklari topladim.
bulaşık mak boşalttım
yerleştirdim..
çamaşirlarimi astım..
şimdi işteyim:)
yapılacaklar listesi:
gelince çamaşir toplanacak
evi havalandiracak.
patlıcanlı türlü yemegi yapılacak
evi süpürencek.
toz alınacak.
işte böle
ankam dip köşe temizlenince benim de 1 günde işim bitmiyor, normal yani, ben çoğu zaman dip köşeye 2 gün alıyorum daha bi de ben çalışıyorum yanında düşün.Gerçi yetişmiyor zaten dün kapılar kaldı mesela. Balkonları falan da yıkamıştım önceden. Neden yetişmiyor anlamıyorum. Gerçi baya da iş yaptı. Camları sildi koltukları sildi(2 takım). Altlarını çekti sildi. Dolap dışlarını beyaz eşyaların altlarını falan sildi. Normal sanırım dimi. Bu gün de ben kapıları sileceğim. Yarından itibaren de perdeleri yıkayıp asacağım. Camlar temizken çıksın aradan.
Ben de çalışıyorum canım. Suyunu değiştiriyorum, yukarlardayken inip çıkmasın diye bezini yıkıyorum. Tozları ben alıyorum falan. 2 gün de 300 çok olacak ben yaparım kalanı napalımankam dip köşe temizlenince benim de 1 günde işim bitmiyor, normal yani, ben çoğu zaman dip köşeye 2 gün alıyorum daha bi de ben çalışıyorum yanında düşün.
onlara alışıyor kalmak istiyor.eylül ağladığı için eşim yine kızımı anneme bırakmış
sayesinde yine başa dönüyoruz
bence en iyi sabah rutini..:)canım hiç yatmasaydın
onlara alışıyor kalmak istiyor.
benim kızımda öle..
baştan komuşsalar bak annen baban gelicek oyun oynuycak gibi cümleler kursa çocuk anlar..
geçen gün hastaneye giderken babasi kızım korkmasin diye öle cümleler kurdu
doktor agzina bakacak bişey yapmıycak gibi gibi..
çocuk korkmadi maşallah
yorumu şu: doktorr aaaa dedi baktı.. diyor
işe yaradı bu durum.
herşeyi baştan konuşulunca baya işe yariyor.
çocuk aklı: ben ağlayarak çözüm bulurum..Eşim işte ağlayınca dayanamıyor kreşe bırakmıyor.
bu şekilde hep kullanıyorlar durumu eylülde.
sonra ne kadar ikna edici konuşsak fayda etmiyor.
bende durum tam tersibence en iyi sabah rutini..:)
akşam ölü gibi yorgun oluyorsun işler kaliyor.
bide gece 3 te kalkıp evi temizleyen de var.
çalışan kadinin gücü
sabah enerji sifir oluyor:)bende durum tam tersi
yapılacakları akşamdan yapıp sabah olabildiğince geç uyanırım :)
Ay ben özellikle oralar için istiyorum yardımcıyıBen geenlere hiç banyo tuvalet yıka diyemiyorum. Kalsın orası diyorum. Kendim yapıyorum hep
sabah enerji tabiki sıfır :) insanın işe gidesi olmayınca yataktan kalkası da olmuyo zatensabah enerji sifir oluyor:)
bomba gibi işe gidiyorum
dönüşte yemek mutfak süpürme çoçuk koca ilgi derken 22 de uyku:)
senin insta neydi anka:)Sadeevim in hikayesinde çocuklarınızın daha mutlu ve sakin olması için hayatınızı sadeleştirin diye paylaşımı var kızlar. Okumak isterseniz bi bakın.
senin insta neydi anka:)Sadeevim in hikayesinde çocuklarınızın daha mutlu ve sakin olması için hayatınızı sadeleştirin diye paylaşımı var kızlar. Okumak isterseniz bi bakın.
Ben paylaşım yapmıyorum canım sadece takip için kullanıyorumsenin insta neydi anka:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?