Ben bugün de yatak odasıyla uğraştım. Omurgam ağrıyınca bıraktım.
Gardrop bitti.
Bir battaniye yıkadım.
1 makine hassas çamaşır yıkadım kısa programda.
Tüm gün dinlendim.

Yarın
-birkac cam silerim
-kucuk oda koltuklarini silerim
-kucuk odadaki dolap içini ayıklarım.
-kızın dolabındakilere bakarım.

günaydin..
bugün sabah rutini daha verimli kullandim..:)
4:45 te kalktım.
kahvaltı yaptım...
kahvemi içtim..yapılacaklar listemi yazdim.
oyuncaklari topladim.
bulaşık mak boşalttım
yerleştirdim..
çamaşirlarimi astım..
şimdi işteyim:)
yapılacaklar listesi:
gelince çamaşir toplanacak
evi havalandiracak.
patlıcanlı türlü yemegi yapılacak
evi süpürencek.
toz alınacak.
işte böle

Günaydın kızlar, dün bi yardımcı geldi, öğleden sonra gelince sadece oturma odası, yemek odası giriş ve mutfağı yapabildi, bugün yeniden gelecek inşallah, o gelince bende buzdolabını döküp yerleştirdim, ortalıkta duran şeyleri toparlayıp yerlerine kaldırdım, kendimde gaza geldim iş yapasım oldu biraz.

bugün yatak odaları ve banyolar hallolursa kalan vakitte mutfak dolaplarına el atalım diyorum. kalanları da her gelişinde birine el atarak halledicez inşallah.

Bugün kızımın veli toplantısı var oraya gideceğim

evdeki dağınıklığı toplamam gerekiyor
eylül dün yine erken uyudu onu yıkamamız gerekiyor
markette gitmeliyim alınacak şeyler var.

Ben geenlere hiç banyo tuvalet yıka diyemiyorum. Kalsın orası diyorum. Kendim yapıyorum hep

kendi işini zorlaştırıyosun ankam.
Gerçi yetişmiyor zaten dün kapılar kaldı mesela. Balkonları falan da yıkamıştım önceden. Neden yetişmiyor anlamıyorum. Gerçi baya da iş yaptı. Camları sildi koltukları sildi(2 takım). Altlarını çekti sildi. Dolap dışlarını beyaz eşyaların altlarını falan sildi. Normal sanırım dimi. Bu gün de ben kapıları sileceğim. Yarından itibaren de perdeleri yıkayıp asacağım. Camlar temizken çıksın aradan.

Ben geenlere hiç banyo tuvalet yıka diyemiyorum. Kalsın orası diyorum. Kendim yapıyorum hep
kız yardimciya yaptırsaydin orayı...
bendeki wc ve banyo hiç tertemiz olmuyor.
küf izi kaliyor sil tekrar çik sil biktim artık:)
bi çözüm bulamadim.:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…